- 18 Haziran 2022
- 4.200
- 5.920
-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #1.221
Rabbim en sağlıklısı dan en hayırlısı dan bir evlat nasip etsin inşallah sana canım sen o kadar güçlü bir kadınsın ki okurken çok üzüldüm ben rabbim kimseye vermesin bu acıları sana da daha fazlasını göstermesin inşallahBende sadece kendim yaşadım zannediyordum. Ama herkesin sınavı başka oluyor işte.
bende plasenta dekolmanı olmuş yani plasenta rahim duvarından ayrılmış kanama ile.
kanama iç kısımdan olduğu için ben farkedemedim tabi.ağrılarım oldu sancı sandım 37.haftamdı artık doğumu bekliyorduk.Hazırlandık gittik herkese haber ettik meğerse kanamadanmış ağrılarım. plasenta ayrıldığı için oksijensiz kalıp kalbi durmuş oğlumun. beni normal doğuma almadılar hemen sezaryene aldılar ne olduğunu anlamadım bile amaç beni kurtarmakmış. Çok şükür rabbim korudu bana bir şey olmadı.Şimdi de oğluma kardeş istiyoruz. onunla da cennette kavuşacağım inşAllahbu yaşadığım bir kaç milyonda bir olan bir durummuş.çok şaşırdım ama elden ne gelir.
En çok zoruma giden beni koridorda yürütürlerken diğer odaların kapılarındaki süsler balonlar. İnşAllah hepiniz bir gün anne olursunuz sağlıkla kucağınıza alırsınız. Ben yaşadım bu acıyı başkası yaşamasın odalarınızı içten süsleyin lütfen
Amin canımRabbim en sağlıklısı dan en hayırlısı dan bir evlat nasip etsin inşallah sana canım sen o kadar güçlü bir kadınsın ki okurken çok üzüldüm ben rabbim kimseye vermesin bu acıları sana da daha fazlasını göstermesin inşallah
Icmesem mi diye bile dusunur oldumAntibiyotigi bilmiyorum ama ağrı kesicinin bile var bence, ben normalde hiç ağrı kesici almam iki aydır dayanamıyorum diye alayım dedim ve normalden iki üç gün geç yumurtluyorum. Geçen ay olabilir mi acaba demiştim ama bu ay da olunca (bugün yumurtlama görmem lazımdı hesabıma göre ama hala göremedim) ağrı kesici icmeme bağlıyorum şu an
Hayırlısı inşallahBende klomene başladım bu ay inşallah güzel sonuçlar alırız hepimiz
Amin canım İnşAllah
Amiiin inşAllah canım
Amin inşAllah canım benimmelisaa93 kuzum o kadar güzel bir mucize yaşayacaksın ki yakında içten hissettim bunu Meleğin de hep kardeşiyle olup onu koruyup kollayacak
Kızlarrr yumurtlamanın 10. Günü kafayı mı yedim yoksa azıcık silik mi var elimde daha fazla görüyorum dün yaptığımda bu sipsilik çizgi hic ama hic yoktu suan şok oldum
Hersey yakında çok güzel olacakkAmiiin inşAllah canımsen dün anlatınca bende o dönemde benzer şeyler yaşamıştım eşim işten ayrılmıştı ben zaten bir süre çalışamadım maddi manevi zor dönemden geçtik. Çok şükür şimdi her şey yolunda olumsuz durumlar geride kaldı Sende buna inan dua et yakında her şey çok güzel olacak
Var kuzucum varKızlarrr yumurtlamanın 10. Günü kafayı mı yedim yoksa azıcık silik mi var elimde daha fazla görüyorum dün yaptığımda bu sipsilik çizgi hic ama hic yoktu suan şok oldum
Aynı bu şekilde 10. Gün bu siliklikle gebe olduğumu öğrendim gözün aydın canımKızlarrr yumurtlamanın 10. Günü kafayı mı yedim yoksa azıcık silik mi var elimde daha fazla görüyorum dün yaptığımda bu sipsilik çizgi hic ama hic yoktu suan şok oldum
Ayyyyy çok heyecanlı inşallah öyledir canım benimKızlarrr yumurtlamanın 10. Günü kafayı mı yedim yoksa azıcık silik mi var elimde daha fazla görüyorum dün yaptığımda bu sipsilik çizgi hic ama hic yoktu suan şok oldum
Minicik çizgi bile mutlu etti çok şükürAynı bu şekilde 10. Gün bu siliklikle gebe olduğumu öğrendim gözün aydın canım
Var gibi inşallah öyledir güzel enerjiler verelim hadi ilk topik çıksın ortayaKızlarrr yumurtlamanın 10. Günü kafayı mı yedim yoksa azıcık silik mi var elimde daha fazla görüyorum dün yaptığımda bu sipsilik çizgi hic ama hic yoktu suan şok oldum