- 4 Mayıs 2015
- 10.688
- 16.660
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #1.141
Her zorlukla beraber bir kolaylık vardır. Şu an zorluk yaşıyorsun ama çok yakında kolaylığa ferahlığa ulaşacaksın rabbimin izniyle canım YouTube’da sweven Records kanalının yayınladığı inşirah suresini dinler misin? İçini nasıl ferahlatacak sana nasıl iyi gelecek anlatamam lütfen deneBızde de senın ısıne benzer durumlar bürüttük memnun olmamaları büyük harf küçük harf olayını bıle aşırı bı sorun gıbı göstermeleri en son dünkü mevzu gerçekten benı yıprattı senı kırdıysam özür dilerim ama ben kıracak bı sekılde konuştuğumu düşünmüyorum dedı bıde sayılır mı özür bılmem ben dedım sız oyle düşünmüyor olabılırsınız ama oyle seni üzdüğüm için üzüldüm dedi sende bırtakım zorluklar yaşamışsın bu ay kusura bakma fln dedı gittiği yere kadar benımde hedefım çocuk yapıp burdan ayrılıp gıtmek kı , dün akşam evde esımle konuşurken ağladım yıne oğlum gelıp dıyorkı anne gozlerın yaş olmuş kurusun ağlama tamam tamam geccek dıyıp sırtımı sıvazladı düşün çocuğa ese kendımıze herkese zarar , ey aralık bize mucizelerle gelll çok ıhtıyacım var