- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #9.641
Hadi hayirlisi diyelim o zaman insallah vardir bizde bekleyen herkesde mutlu haberler aliriz insallahBende 15 diyordum ama baktım 16 cumaya geliyor, mübarek gün olsun dedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi hayirlisi diyelim o zaman insallah vardir bizde bekleyen herkesde mutlu haberler aliriz insallahBende 15 diyordum ama baktım 16 cumaya geliyor, mübarek gün olsun dedim
Olabilir de 5 gün önceden çıkar mı bende erken gebelik testi yok kaset test var 10 taneBenimde 9 gün kaldı 16 cuma günü test yapmaya başlayalım mı Veziir sen deee
Kaçıncı gün 22 çıktı sağlıklı gebelik miydiBen 8 gun kala gebelik testi yapmistim varla yok rasi cikmisti 7. Gun ilk idrar degildi aksam yapmistim cok belli bir silik cizgi cikmisti bence erken gebelik testlerine bu kadar para vermeyin belirgin silik ciktiginda kaset testi hemen gibi kan vermistim 22 cikmistim sonucum
Ben kandan vermedimde..ama olsa test gösterirdi..ola bilir ondan olsun..ben yapmamışım diyemem..bende bence kürtajdan sonraki düzensizlik sanıyorum3 gün gecikti ama sabah beta hcg yaptım negatif malesef. Bu ay çörekotu bal tarçın yaptım ondan geciltirdi bence
Yok canım bu testin kendigilinde var markasını hatırlayamadım ama bende bu testi yaptıgımda böyleydiKızlar bir sorum olacak adetime daha çok var 19unda olucam ama öylesine bi test yapayım dedim zaten umudum da yok prolaktin için ilaç kullanıyorum ve sık ilişki yaşamadık. Ama bugün yaptığım testte şöyle bişeyle karşılaştım ışığa tutunca çok net görülen bir ikinci çizgi var ama ışığı arkadan tutunca. Dümdüz bakınca çizgi görünmüyor. Bu testin kendi çizgisi mi. Kendini böyle ışık tutulunca arkadan belli eder mi? Yardımcı olur musunuz lütfen. Sizde de böyle çıkıyor mu negatifken?
Çıkar inşallah ben de normal 1 tane test var onu da nasıl sakladığını bir ben bilirim toplu da alamıyorum pttavmdeaile apartmanı, tocam evden çalışıyor hem de erken test yapmamı istemiyor varsa zaten adet gelmeyince anlaşılır diyorOlabilir de 5 gün önceden çıkar mı bende erken gebelik testi yok kaset test var 10 tane
Görünmüyor canımScreenshot_20221210_232512.jpg
Arkadaşlar şuna da Bi bakar mısınız test mi bozuk gözüküyorsa inşallah
Benimki de öylee geciktikten sonra 2 3 hafta bi geçsin diyor hatta rahatlıkta nirvanaÇıkar inşallah ben de normal 1 tane test var onu da nasıl sakladığını bir ben bilirim toplu da alamıyorum pttavmdeaile apartmanı, tocam evden çalışıyor hem de erken test yapmamı istemiyor varsa zaten adet gelmeyince anlaşılır diyor
Bi resmi ekleyemedim valla ne zor resim eklemek buraya dosya ekleden çıkmıyor neyse artık hayırlısı fikir alacaktım sağol canımGörünmüyor canım
Kızlar kan verdim 1-1.5 saat sonra çıkar dedi doktor e nabıza düşermiş beklemedeyim dua eksik etmeyin çok umudum yok ama Papatyamaviss pozitifbiri @Deepblues T TASUU trkn0709 September Wind L lavinya- Safransari ve heyecandan etiketlemeyi unuttuğum canlar duanızı bekliyorum
Bu arada ateşim var evden çıkmadan ölçtüm 37.5 çıktı üst üste. Kan alırken hemşire de ateşiniz var sizin sıcaksınız bayağı dedi. Hayırlısı baaaaam
Yarın çıkar canim varsa.Biliyorum canım bugün 9. Gün bir kaç gün daha bekleyeyim o zaman
Bu arada ateşim var evden çıkmadan ölçtüm 37.5 çıktı üst üste. Kan alırken hemşire de ateşiniz var sizin sıcaksınız bayağı dedi. Hayırlısı baaaaam
Ya sabah kalktım, hemen siteye gitdik ateş tablonu görmek için bugünKızlar kan verdim 1-1.5 saat sonra çıkar dedi doktor e nabıza düşermiş beklemedeyim dua eksik etmeyin çok umudum yok ama Papatyamaviss pozitifbiri @Deepblues T TASUU trkn0709 September Wind L lavinya- Safransari savascii ve heyecandan etiketlemeyi unuttuğum canlar duanızı bekliyorum