Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

Ben 8 gun kala gebelik testi yapmistim varla yok rasi cikmisti 7. Gun ilk idrar degildi aksam yapmistim cok belli bir silik cizgi cikmisti bence erken gebelik testlerine bu kadar para vermeyin belirgin silik ciktiginda kaset testi hemen gibi kan vermistim 22 cikmistim sonucum
Kaçıncı gün 22 çıktı sağlıklı gebelik miydi

Kızlar bir sorum olacak adetime daha çok var 19unda olucam ama öylesine bi test yapayım dedim zaten umudum da yok prolaktin için ilaç kullanıyorum ve sık ilişki yaşamadık. Ama bugün yaptığım testte şöyle bişeyle karşılaştım ışığa tutunca çok net görülen bir ikinci çizgi var ama ışığı arkadan tutunca. Dümdüz bakınca çizgi görünmüyor. Bu testin kendi çizgisi mi. Kendini böyle ışık tutulunca arkadan belli eder mi? Yardımcı olur musunuz lütfen. Sizde de böyle çıkıyor mu negatifken?
Yok canım bu testin kendigilinde var markasını hatırlayamadım ama bende bu testi yaptıgımda böyleydi

Olabilir de 5 gün önceden çıkar mı 🤣🤣 bende erken gebelik testi yok kaset test var 10 tane 🤣
Çıkar inşallah ben de normal 1 tane test var 🤣 onu da nasıl sakladığını bir ben bilirim 🤪🤪toplu da alamıyorum pttavmde🤪aile apartmanı, tocam evden çalışıyor hem de erken test yapmamı istemiyor varsa zaten adet gelmeyince anlaşılır diyor 🤦🤦

Çıkar inşallah ben de normal 1 tane test var 🤣 onu da nasıl sakladığını bir ben bilirim 🤪🤪toplu da alamıyorum pttavmde🤪aile apartmanı, tocam evden çalışıyor hem de erken test yapmamı istemiyor varsa zaten adet gelmeyince anlaşılır diyor 🤦🤦
Benimki de öylee geciktikten sonra 2 3 hafta bi geçsin diyor hatta rahatlıkta nirvana 😂😂

Ayyyiiii çok heyecanlandım 🤗 hadi inşallah pozitif çıkar da bu sefer sağlıkla ilerler kuzum 💕💕💕
Bu arada ateşim var evden çıkmadan ölçtüm 37.5 çıktı üst üste. Kan alırken hemşire de ateşiniz var sizin sıcaksınız bayağı dedi. Hayırlısı baaaaam :KK70:

X