Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

Ayy İn şa Allah dediğiniz gibi olur yaBu aydan zaten umutum yok..çünkü ilaçta kullandım midem için..Bu ay ilk defa adet öncesi zorluk çektim..yani bu yaşima kadar adetim çok kolay geçer kolay biter.

İnşallah canım rabbim hepimizi sevindirsin

Şimdi okudum mesajları geriden geliyorum Hamiş kızları tebrik ederim Allah sağlıkla tamamına erdirsin ve yapılan testlerin hepsi de umut vaat ediyor bence size birşey sormak istiyorum ben geçen ay yumurtlamadan 16 gün sonra regl gördüm ama griptim çok ilaç kullandım acaba o mu etkiledi. Bu ay ki bat ta yumurtlamadan 16 gün sonra mı olur yani benim düzenim böylemidir yoksa 14 gün olarak mı hesaplamalıyım aklım karıştı.

Geçen ayı baz alma canim.
Ortalama hangi gün oluyorsan öyle olur

Aynen relax kafa relax vücut bazı arkadaşlar o kadar rahat ki Yumrtlama ne test ne haberleri yok

Çok net maşAllah ama adet gününe kadar bekle canım hem büyüsün biraz
Beta testini dün verdim canım ama test yapmaktan kendimi alamıyorum çok gerdim kendimi, aksilik olmazsa 6. Haftaya kadar rahat bırakcam çocumu daha 3+5 iz

Canım yumurtlamayı hesaplamak zor dr gitmiyorsan. Testler bile yanlış gösteriyormuş. Bence en sağlamı 2 güne bi ilişki. Yumurtlama asla kaçmıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…