- 22 Kasım 2019
- 1.597
- 2.920
- 26
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #8.561
Hadi ya hayırlısı canım inşallah tez vakitte Allahım nasip ederYaptım ama negatifti canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi ya hayırlısı canım inşallah tez vakitte Allahım nasip ederYaptım ama negatifti canım
Dr prüfer normal gebelik testi, erken gebelik testleri bile göstermedi dün artimed dışında. Çokta ucuz tavsiye ederim. Erken testlere boşa para harcamayınHangi marka canım o test
ilk kez duydum elimdekiler bitince ondan da alayım sağ ol canım :)Dr prüfer normal gebelik testi, erken gebelik testleri bile göstermedi dün artimed dışında. Çokta ucuz tavsiye ederim. Erken testlere boşa para harcamayın
Bu bilgi doğruNasıl yok bizde ovülasyon testi yapıyoruz işte ya
Bende hiç olmadı öyle birşey. Sol alt karın çok ağrıdı, şimdi bele vurdu birde uyku halsizlik varHamile olan kızlar göğüs ağrınız tam olarak yumurtlamadan kaç gün sonra başladı ben de belirti olarak bi o yok
Benim bu aydan da ümidm yok ama her ay beklenti oldugu icin varmıs gibi geliyor canım sonra adete yakın test yapıyorum negatif sonra sinirlenip bi dahaki ay test falan yapmıcam diyorum sonra yumurtlama gecince test icin güm sayıyorumBende hiç olmadı öyle birşey. Sol alt karın çok ağrıdı, şimdi bele vurdu birde uyku halsizlik var
1 hafta öyleyim..bir türlü adetim gelmediResmen test yapmamak icin direniyorum.gogus agrim artti sirt ve bel agrim da ayni sekilde.alt karnim deli gibi şiş. İşin ennn gıcık tarafi bunlar regl belirtisi de olabilir
Ben hamile miyim degil miyim bilmiyorum ama göğüs ucu agrim var komple degil.cok uzun zaman olmadi başlayalı ucuna ara ara igne batmalari gibi agri saplanıyorHamile olan kızlar göğüs ağrınız tam olarak yumurtlamadan kaç gün sonra başladı ben de belirti olarak bi o yok
Bel ağrınız nasil yeri bel boşluğu tarafi mi tam kalca üstü? Benim oralar çok ağrıyor özellikle ayakta bir iş yaptiktan sonra.sirtim da ayni sekildeBende hiç olmadı öyle birşey. Sol alt karın çok ağrıdı, şimdi bele vurdu birde uyku halsizlik var
Benim gecikti 38 gün bitti.ama iki ay once 41.gunde regl olduğum icin test icin direniyorum.sizde var mi gecikme offf beklemek cok güç1 hafta öyleyim..bir türlü adetim gelmedi
İnsallah hamilesindir canım ama ben her ay o kadar iste bu belirti dedigim seyle karsılastım ki.. artık kendi vücuduma inanasım kalmadıBen hamile miyim degil miyim bilmiyorum ama göğüs ucu agrim var komple degil.cok uzun zaman olmadi başlayalı ucuna ara ara igne batmalari gibi agri saplanıyor
Bel ağrınız nasil yeri bel boşluğu tarafi mi tam kalca üstü? Benim oralar çok ağrıyor özellikle ayakta bir iş yaptiktan sonra.sirtim da ayni sekilde
Bu gün bat günüm benim..geçen ay 1 hafta erkenden oldum..bende erken bekliyordum..genelde 31 günde olurum ben..bu gün 32 bende..Benim gecikti 38 gün bitti.ama iki ay once 41.gunde regl olduğum icin test icin direniyorum.sizde var mi gecikme offf beklemek cok güç
Bata kaç gün vardıResmen test yapmamak icin direniyorum.gogus agrim artti sirt ve bel agrim da ayni sekilde.alt karnim deli gibi şiş. İşin ennn gıcık tarafi bunlar regl belirtisi de olabilir
Canm ben anestezılı cekınmıstım hsg yı ama 10 dakıka surmus bırde sedasyon yapmıslar .dr Anestezı degıl tam olarak bır uyku halı verıyoruz dedı.hıc yan etkısı olmadı bende.Ayyy anesteziyi ben aylarca atamadım o yüzden galiba bir süre acıyı çekmeye razı olurum
Canım sabah ilk idrarla tekrar yapabilir misinKizlar sabah ise gitmeden test yapmistim. Bakamadim gelince baktim kuruma cizgisidir diye suya tuttum ama yinede gitmedi.
Demek ki kişiden kişiye değişiyor acısıCanm ben anestezılı cekınmıstım hsg yı ama 10 dakıka surmus bırde sedasyon yapmıslar .dr Anestezı degıl tam olarak bır uyku halı verıyoruz dedı.hıc yan etkısı olmadı bende.
Bende normalde bata 1 hafta varken ağrım olurdu ama sadece göğüsler de asla ağrı şişlik olmaz bata bir 10 gün kadar başladıHamile olan kızlar göğüs ağrınız tam olarak yumurtlamadan kaç gün sonra başladı ben de belirti olarak bi o yok