- 4 Temmuz 2013
- 5.187
- 12.264
-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #6.821
Hahahhaoff ya valla napcamı şaşırdım. Gebelik belirtisinde böyle ağrı olur mu. Ha geldi ha gelecek hissi var sanki
Bak canım bunlar benim farklı aylardaki testler. Hepsi farklı zamanlarda oldu.Ay resmen ekran görüntüsü aldım bakıp bakıp kasmayayım kendimi diye, işte senin 16.gündeki gibi falan oldu maksimum. Şimdi silikleşti iyice.
Kızlar ben sabahki gölgeden sonra acaba yanlış mı test diye tekrar yaptım, yine çok hafif çizgi var sanki, reglime 7 gün kaldı, sanki bu sabahkine göre daha mı belirgin? Aynı marka test
Bu hangi test canım gayet belirgin masallahKızlar ben sabahki gölgeden sonra acaba yanlış mı test diye tekrar yaptım, yine çok hafif çizgi var sanki, reglime 7 gün kaldı, sanki bu sabahkine göre daha mı belirgin? Aynı marka test
Sağlıkla bir gebelik geçirir sağlıkla bebişini kucagına alırsın ınsallah , bel agrısı ve meme agrısı hassasıyetı ılk ogrendıgınde de var mıydı belırtı olarakYarın benim 5. Haftam doluyor 5+Lara geçiyoruz ama hala şimdi geldi gelecek ağrısı çok fena ayağımı hep uzatmak istiyorum belim hala kopuyor . Çalışıyorum akşama kadar koltuğum gözümde tütüyor. Memelerim dokunulmayacak halde. Uçları etrafı , penye sütyen taktım düşün ben ki balenli destekli falan takarım.bir de 5 aylık bebek var karnimda gibi midem şişiyor. Yani o belirtiler uzunca bir süre geçmiyor zaten
Kızlar ben sabahki gölgeden sonra acaba yanlış mı test diye tekrar yaptım, yine çok hafif çizgi var sanki, reglime 7 gün kaldı, sanki bu sabahkine göre daha mı belirgin? Aynı marka
Eki Görüntüle 3172079
Bak canım filtreli böyle gözüküyor testin bence var
Vallahi var ben bakan körümde ama ben bile gördüm
Nasibiyle gelsin inşallah sağlıklı hayırlı evlat olsunValla biliyorsun ben hapı biraktigimdan beri olsun diye istiyordum, benimki kaçıp duruyordu geri çekiliyordu sobelendiçok erken öğrendim cnm ihtimal vermiyordum ateşim düşecek diye beklerken cikiverdi hayta size boool bool dua ediyorum ve edeceğim hemen gelin inşallah yanıma
Sağlıkla bir gebelik geçirir sağlıkla bebişini kucagına alırsın ınsallah , bel agrısı ve meme agrısı hassasıyetı ılk ogrendıgınde de var mıydı belırtı olarak
Filtre varmı bu fotoğrafta. Ben bi silik çizgi gördüm inşallah yalancı çizgi değildirGelip gidip kafayı yiyorum umarım bunun üstüne adet olmamakşam üstü yaptığım test bu bebekheyecani kan verdin mi cnm
Yavru bunda var vallaGelip gidip kafayı yiyorum umarım bunun üstüne adet olmamakşam üstü yaptığım test bu bebekheyecani kan verdin mi cnm
Ayyy amin amin ya Rabbiii , Allah tüm sevdiklerinin dualarını kabul eylesin, hemencecik bekletmeden kucağına almayı nasip etsin cnmmNasibiyle gelsin inşallah sağlıklı hayırlı evlat olsunKomşum doğum yaptı sancı çekerken çok dua etmiş vezire de nasip olsun diye dün izinden geldik hemen bebek görmeye gittik arkadaşımın annesi diyor eşinle kucağınızda bebek ile geldiniz rüyamda inşallah memlekette tutmuştur diyor. Allahım inşallah kabul olur duaları Sen de eksik etme benden bizden dualarını Arkandan gecikmeden geliriz inşallah
Alttaki sabahki testin mi. Üsttekinde bayağı belirginKızlar ben sabahki gölgeden sonra acaba yanlış mı test diye tekrar yaptım, yine çok hafif çizgi var sanki, reglime 7 gün kaldı, sanki bu sabahkine göre daha mı belirgin? Aynı marka test
Sağlıcakla kucağına al canimayy inşallah ağlıycam şimdi
Yok bu aynı test sabahki testide paylaşayım arkadaşlar filtrelemişti ama çıplak gözle görülmüyoduAlttaki sabahki testin mi. Üsttekinde bayağı belirgineğer alttaki sabahki test ise sevinmeye başlayabiliriz