- 5 Temmuz 2022
- 2.081
- 3.068
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #6.581
Canim valla ben de sabırsızlıkla bekliyorum. 10 tane test var kendime hâkim oluyorumKafa kalmadıki bizdeseninkinede az kaldı..zaten seninkini 4 gözle bekliyorum..o daha heyacanlı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim valla ben de sabırsızlıkla bekliyorum. 10 tane test var kendime hâkim oluyorumKafa kalmadıki bizdeseninkinede az kaldı..zaten seninkini 4 gözle bekliyorum..o daha heyacanlı
Bende uzun zamandır içiyorum hatta buradaki birkaç kız sayesinde biraz azaltmıştımİnşallah ben de öyle olurum hiç bırakmayı bile denemedim ben bugüne kadar 10 yıldır içiyorum
Takvime göre adetim yarın ama geç yumurtladugim için benim hesabıma göre 4 gün varkeske yarın sabahı bekleseydın kuzum bellı olmaz adete ne kadar var
Ben görüyorum valla geçen attığından daha belirgin buKızlar sabah testi yaptım..şimdi biraz oynadım..ama bu 20 dakika olan çizgi..ben sinirden sonra çöpe atıyorum zatensonradan testin üstünde yazılmış 4 ya 5 damla..bende 3 damla etdim..ilk defa yapıyordum bu testden sabah aldırdım eşime 1 tane
Yok kendini tut..vanti gelince yapCanim valla ben de sabırsızlıkla bekliyorum. 10 tane test var kendime hâkim oluyorum
insanın canını istetiyorsunuz gelecek ay biz de deneyeceğiz ama sizin yüzünüzden bu ay da test yapcam gibi görünüyorCanim valla ben de sabırsızlıkla bekliyorum. 10 tane test var kendime hâkim oluyorum
Bebek herşeyden önce geliyor tabiBende uzun zamandır içiyorum hatta buradaki birkaç kız sayesinde biraz azaltmıştım
İnanki sonra o güzel haberi alınca gerçekten içerim gelmedi
Bu normal resim..bilmiyorum ya ben bu testlere pek güvenmiyorum canımBen görüyorum valla geçen attığından daha belirgin bu
Aynen canım Mesela eczanede satılan nikotin sakızları var onları çiğneyince nikotin tadı geliyor hafif ağzınaBebek herşeyden önce geliyor tabi
Benim suçum yok bak test yapmıyorum Neyi deneyeceksiniz caniminsanın canını istetiyorsunuz gelecek ay biz de deneyeceğiz ama sizin yüzünüzden bu ay da test yapcam gibi görünüyor
Bence de ya şimdiden canım sıkılmaya başladı yine o strese girmek hiç istemiyorum en iyisi gecikme yaşamayı beklemekCanim yumurtalamadan en az 14 gün sonra adet beklenir. Daha 10 gün olmuş. Bat tarihi ileri atar bu durumda,bekle bence
bilgisayardan filtresiz bakıyorum ve görebiliyorum canım inşAllah vardır :)Bu normal resim..bilmiyorum ya ben bu testlere pek güvenmiyorum canım
bebişi :) gebelik çalışmalarına gelecek ay başlayacağız :)Benim suçum yok bak test yapmıyorum Neyi deneyeceksiniz canim
42 çıkmış canım 17 ydi iki gün önce çok şükür ama sonuç çıkana kadar stres yaptım bayaNe zaman çıkacak sonucun
Ayyy dur kız heyacan yaptımbilgisayardan filtresiz bakıyorum ve görebiliyorum canım inşAllah vardır :)
Ha oyle mi hadi hayırlısı inşallah ilk aydan tutsunbebişi :) gebelik çalışmalarına gelecek ay başlayacağız :)
Gördüm gördümBu normal resim..bilmiyorum ya ben bu testlere pek güvenmiyorum canım
Ben hamile kalırsam kalb krizi geçiririm eşimle ikimiz çünkü aşılamaya hazırlanıyordum..ağlıcamGördüm gördüm
Olabilir o da bi alternatifAynen canım Mesela eczanede satılan nikotin sakızları var onları çiğneyince nikotin tadı geliyor hafif ağzına
Onları da dene derim
Gel beraber ağlayalım yavrum Allah'ım herkese nasip etsin inşallah hayırlısı sağlıklı evlatlarBen hamile kalırsam kalb krizi geçiririm eşimle ikimiz çünkü aşılamaya hazırlanıyordum..ağlıcam