- 12 Eylül 2022
- 2.794
- 5.165
- 32
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #6.301
Aşkım kime yazdın bunuSanki bende bir şeyler görüyorum, inşallah bebişin seninledir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aşkım kime yazdın bunuSanki bende bir şeyler görüyorum, inşallah bebişin seninledir
Haklınızda hayırlısı olsun İnşAllah canım.sağlıksız olan döllenmelerde bu şekilde olurmuş Allah sağlıkla sıhhatle kucağına alacağın salihlerinden evlat bahşetsin sana ve isteyen herkese Bugün takip et canım kesin olarak regle dönecek miDün silince kahverengi lekem geldi sabah pedime Pembe leke geldi gittiğim de ise pıhtı geldi galiba kimyasal gebelik oluyor ne yapmam lazım geçen dene Mart ayında da böyle oldu onda 3 gün mutluluk yaşamıştım bunda ise bir saat Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah artık test yapmama gerek yok yada ne yapmam lazım bilen varmı
Atsana bize deBenim testim gibi ufak bir çizgi görüyorum inşallah sağlıkla ilerler
Canım günaydın. Kimyasala engel olunabiliyor mu bilmiyorum. Ama zaten sağlıksız olan döllenmeyi devam ettirmediği için atıyor vücut. Bekle bakalım çok panik yapıyorsun bi takip edelim nasıl gidicek kanama.Dün silince kahverengi lekem geldi sabah pedime Pembe leke geldi gittiğim de ise pıhtı geldi galiba kimyasal gebelik oluyor ne yapmam lazım geçen dene Mart ayında da böyle oldu onda 3 gün mutluluk yaşamıştım bunda ise bir saat Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah artık test yapmama gerek yok yada ne yapmam lazım bilen varmı
İlaçları kullan toporlanırsın biraz fark edersin zaten Büyük ihtimal sana zaten rahatsızlıkta vermiştir düşük olması mide bulantısı baş dönmesi kalp çarpıntısı halsizlik uyku hali say say bitmez yani canım iyi durmuşsun yani ayaktaBenimde demişim 3 çıkmış demir cokmu düşük oluyor ilaçlarla hemen düzelme olurmu canım ya iyiki söyledin araştırdım biraz etkisi baya fazlaymış özellikle demirin b12 100 gibi bisey 10 ay sürecek dedi igne
Bebeğim bana mı yazdın bunuBende uzaktan bakınca bir şey görüyor gibiyim yakınlaştırınca pek göremiyorum arada kaldım yorum yapamadım canım İnşAllah seninledir
Evet canım etiketlemeyi unutmuşum düzenledim mesajıBebeğim bana mı yazdın bunu
Ayyyyy inşallah canım ben de uzaktan görüyorumEvet canım etiketlemeyi unutmuşum düzenledim mesajı
Dun atmıştım testimi canımAtsana bize de
Bugün tekrar yapmadın mıDun atmıştım testimi canım
Amin bebeğim inşallah Rabbim kucaklarımızı doldursunSık sık değerlendirdiyseniz ovülasyonda çıkıp çıkmamasının bir önemi yok canım Hayırlı sonuçlar alırsın İnşAllah
Sana bebişko, sanaAşkım kime yazdın bunu
Ayyyyy inşallah canım öyledir çok teşekkür ederimSana bebişko, sana
Bu güzel duan için teşekkür ederimHaklınızda hayırlısı olsun İnşAllah canım.sağlıksız olan döllenmelerde bu şekilde olurmuş Allah sağlıkla sıhhatle kucağına alacağın salihlerinden evlat bahşetsin sana ve isteyen herkese Bugün takip et canım kesin olarak regle dönecek mi
Oyle bebişim oturduk beklıyoruz işte başka gelen yok elden malesef tevekkül dua ama dedıgın gıbı ınsanoğlu çığ süt emmiş ıste yinede takıyorÖyle kuzucum napalim yeni ay yeni umut dediğin gibi
Kız öyle deme ya işte Allah ol desin yeter ki ne mucizeler oluyor. Senin için de hayırlı zaman ne zamansa o zaman gelsin inşallah iki numara
Kuzum ufak bı karartı var bu sabah atesın nasıl çıktıGünaydın kızlar bişey çıkmadı yine. Bana gölge varmış gibi geliyor ama uyduruyorum bence