- 17 Ekim 2016
- 8.661
- 15.808
-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #6.281
Benimde demişim 3 çıkmış demir cokmu düşük oluyor ilaçlarla hemen düzelme olurmu canım ya iyiki söyledin araştırdım biraz etkisi baya fazlaymış özellikle demirin b12 100 gibi bisey 10 ay sürecek dedi igneOnu doktora sor canım hiç bilmiyorum ben 5 ay kullandım o igneleri günlük haftalık aylık aynı şekil demirim 4 dü kanımda düşüktü hepsini kullandım ama sonuçta vitamin kan ilacı hamile ikende alıyoruz bunları tabiki çok düşükse bieaz kullan öyle bebbegi düşün belki bunların düşün olması düşük yapmanada sebep olabilir canım
Banada toplam 10 ayda bitecek dedi ilk 5 tanesi hergun diğerleri ayda bir dedi 10 tane iğne var ama 5 ay sürüyor benmi yanlış anladım acaba iğneleri birde bittikten sonra olcturdunuzmu yükselme nasildiB12 iğnesini vurduruyordum ben ilk 1 hafta her gün sonra haftada 1 defa sonra ayda 1 defa hemen yükseliş oldu sonuçlarda.Vid d hala kullanıyorum..sonuçlar güzel şimdi..bunlar düzelir
Bana sağlık ocağında nasıl dediler öyle etdim..zaten kendim vuruyordum kendime..ondan ilk 1 hafta her gün vurdurdum..sonra haftada 1 defa..sonra ayda 1..tabi sonra baktım 2 defa çok yükselmiştiBanada toplam 10 ayda bitecek dedi ilk 5 tanesi hergun diğerleri ayda bir dedi 10 tane iğne var ama 5 ay sürüyor benmi yanlış anladım acaba iğneleri birde bittikten sonra olcturdunuzmu yükselme nasildi
Tabii ki canım haritalari yorumlamak çok bütünsel ve karmaşık bir iş işte sadece evlere ve transitlere bakarak yorum yapınca havada kalıyor ama ben detaylı baktım da ne olduYa ben şimdi baktım da öyle birşey bulamadım internette5. Ev: Kova (7° 49' 3") diyor..sanırım başka birşeyler daha yapmak lazım beni aştı bu konu :)) sen de takma kafanı kuzum Allah en hayırlı şekilde verecek hepimize inşallah.. bunlar bize umut oluyor sadece doğru çıkacak diye birşey yok
Insallah banada iyi gelir tüm ilaclarlarim sanada cok gecmis olsun canımBana sağlık ocağında nasıl dediler öyle etdim..zaten kendim vuruyordum kendime..ondan ilk 1 hafta her gün vurdurdum..sonra haftada 1 defa..sonra ayda 1..tabi sonra baktım 2 defa çok yükselmişti
Tahmini adet 4 Aralık bu arada yanlış yazmışımKızlar merhaba. 5 Kasım son adetimdi. 12 18 Kasım arasında 3 ya da 4 gün değerlendirdik. 15 Kasım dan 30 Kasım a kadar anormal akıntım oldu. Böyle pantalondan dışarı çıkacak gibi zaman zaman su Formunda zaman zaman da daha uzayan. Tahmini adetim 4 Kasım dı. Sadece arada gelen kasık ağrım var sadece göğüs uçlarım dokununca acıyor. Akıntım neredeyse yok kupkuru diyebilirim. Sizce gebelik ihtimali var mı?
Üzülme nolur işallah seninledir işallahİnşallah ama kahverengi leke kafamı çok karıştırdı salı günü bat tarihim
Test yaptın mı canım regli günün bugun o zaman varsa çıkar inşallah vardırKızlar merhaba. 5 Kasım son adetimdi. 12 18 Kasım arasında 3 ya da 4 gün değerlendirdik. 15 Kasım dan 30 Kasım a kadar anormal akıntım oldu. Böyle pantalondan dışarı çıkacak gibi zaman zaman su Formunda zaman zaman da daha uzayan. Tahmini adetim 4 Kasım dı. Sadece arada gelen kasık ağrım var sadece göğüs uçlarım dokununca acıyor. Akıntım neredeyse yok kupkuru diyebilirim. Sizce gebelik ihtimali var mı?
Hayır test yapmadım. Negatif görmekten çok korkuyorum. Olursa ilk gebeliğim olacak. Akıntım da yok ve burada okuduğum gebelikler genelde akıntı ile başlayıp devam da etmiş. O yüzden çok ümitlenmek de istemiyorumTest yaptın mı canım regli günün bugun o zaman varsa çıkar inşallah vardır
Belirtiler herkeste farklılık gösterebilir canım kiminde lekenme olur kimisinde olmaz regli sancisi çeken olur olmaz yani test yaparsan muhakkak varsa çıkacaktır boyle düşünüp sitres yapincada bazen regli gecikmesi yaşanıyor belki kafan daha rahat olurHayır test yapmadım. Negatif görmekten çok korkuyorum. Olursa ilk gebeliğim olacak. Akıntım da yok ve burada okuduğum gebelikler genelde akıntı ile başlayıp devam da etmiş. O yüzden çok ümitlenmek de istemiyorum
Çok haklısın aslında. Stres yüzünden uyku düzenim bile bozuldu. Sürekli bunu düşünüyorum.0
Belirtiler herkeste farklılık gösterebilir canım kiminde lekenme olur kimisinde olmaz regli sancisi çeken olur olmaz yani test yaparsan muhakkak varsa çıkacaktır boyle düşünüp sitres yapincada bazen regli gecikmesi yaşanıyor belki kafan daha rahat olur
Birde insan çok stres yapıp üzülünce gecikme yaşıyor bunu gebelige bağlıyoruz dahada çok üzülüyoruz basima gelmisti buda simdi 2 3 kala testte negatif olunca olsa çıkardı diyorum reglim gününden bile önce geliyor gecikip umut edip üzülmekten daha iyi oluyor benim için elbet bir zamanı vakti var demekki bende 6 7 aydir istiyorum ama nasipÇok haklısın aslında. Stres yüzünden uyku düzenim bile bozuldu. Sürekli bunu düşünüyorum.
Göğüs hassasiyeti ve iki gün önce sabah migdem bulandı o kadar inşallah dediğin gibi olur şuan yataktan kalkıp tuvalete gitmekten korkar oldumÜzülme nolur işallah seninledir işallahonu da etkilersin regl belirtisi varmı yada ne bilirtin var
Günaydın kızlar bişey çıkmadı yine. Bana gölge varmış gibi geliyor ama uyduruyorum bence
Sık sık değerlendirdiyseniz ovülasyonda çıkıp çıkmamasının bir önemi yok canımDeğerlendirdik sık sık ama geçtiyse bile ovulasyonda çıkmadı tatlım bakalım ya hayırlısı ne diyin