-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #6.261
Meraktan kafayı yicem 14 aydır uğraşıyoruz 5 yumurtam oluştu aşılama iptal edildi 1 tanesi 17 mm 4 tanesi 15 mm di bizde kendimiz denedik iğnelerin etkisimi acabaCanım bu u biz bilemeyiz olabilirsin tabiki, tutunma kanaması olabilir. Zaten kanı çok erken vermişsin. 9 gün çok erken.. 9 uysa şuan 5 gün var demek bu tarihten sonra ancak görünür, hatta görünmeye bilirde hala. Sen bir erken test al yap bir iki gün sonra en garantisi o
İnşallah yerleşmedir canım. Zaten kanı çok erken vermişsin çıkmaması normal. Bence test yap. Bakalım nolcak. Başka türlü anlayamayız zaten.9 aralık kuZum ben hiç böyle olmamıştım ama göğüs ağrım pek yok şuan tek belirti damla damla gelen kan
Salı günü kan vereyim diyorum hem çok heyecanlıyım hem çok korkuyorum 14 ay boyunca negatif görmek çok yıprattıİnşallah yerleşmedir canım. Zaten kanı çok erken vermişsin çıkmaması normal. Bence test yap. Bakalım nolcak. Başka türlü anlayamayız zaten.
Canım hepimiz korkuyoruz. İlk kez deneyen de 5 yıl deneyen de. Bu öyle bir duygu. Ama en sonunda herşey olacağına varıyor. Bazı şeyler insanın elinde değil biliyorum ama. Böyle durumlarda teslimiyet insanı rahatlatıyor. Hakkımızda hayırlısı olsun hepimizinSalı günü kan vereyim diyorum hem çok heyecanlıyım hem çok korkuyorum 14 ay boyunca negatif görmek çok yıprattı
Amin kuzum benim rabbim kimsenin kucağını boş koymasın muradımıza erelim inşallahCanım hepimiz korkuyoruz. İlk kez deneyen de 5 yıl deneyen de. Bu öyle bir duygu. Ama en sonunda herşey olacağına varıyor. Bazı şeyler insanın elinde değil biliyorum ama. Böyle durumlarda teslimiyet insanı rahatlatıyor. Hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin
Canım sen yarın ilk idrarla bir erken test yap bence. Az buçuk belli olur orada. İnşallah vardır bebiş. Testi çok erken vermişsin o negatife bakma sen yenile testiMeraktan kafayı yicem 14 aydır uğraşıyoruz 5 yumurtam oluştu aşılama iptal edildi 1 tanesi 17 mm 4 tanesi 15 mm di bizde kendimiz denedik iğnelerin etkisimi acaba
Eğitim aldım canım ama profesyonel olarak yapmıyorum kendi çapımda hala öğrenmeye çalışıyorum diyelim. Gördüğün üzere pek isabetli tahminlerim de yokAslında senin astroloji hala tutuyor olabilir sonuçta yeni yumurtalama tarihimiz bu ay içinde bak hala umut var bu aydanNe bebek işini ne işleri kafaya takmamak lazım da gelde bunu kendine anlat haritaya mı bakılıyor nereye bakılıyor ya bende bir bakim varmı ağlayan bebe benim hiç çocukta yok çünkü ağlayan birşey varsa yeni bebektir :) sen bu işlerden anlıyorsun anlaşıldı
Öyle kuzucum napalim yeni ay yeni umut dediğin gibiYapma be asko , astrolojı evet yön gösterir ama Rabbim ol derse olur kuzum , yenı ayda yenı umutlarla devam ederız napalımbenım bu ay olmaz çok yüksek ıhtımal zaten ne yumurt bellı ne ılıskı bellı ılac kullanıyorum bla bla sanmıyorum çok oyuzden
Kız daha portakalda vitamin, Allahın izniyle bir şey olmaz. Olacaksa bile sen 7/24 yatsanda olur.Dün ve önceki güntaşınma işi beni cok korkutuyor keşke ondan sonra denemeye başlasaydım
Gercektenmi ben tasadufen karnim agriyo diye dr gittim dr bütün değerime bakti sagolsun ciddi derecede d vitamini eksikliği var hatta demir depolarin cok ciddi düşük dedi b12 cok eksik kansızlık var dedi acaba onun icinmi aylardır olmuyorVitamin eksikligin olmıcak canım özellikle d vitamini eksikligi hem sende hemde eşinde gebelige çok engel oluyor
Vallahi inan olmuyor canım hepsi çok önemli hemen başla ilaçlarınaGercektenmi ben tasadufen karnim agriyo diye dr gittim dr bütün değerime bakti sagolsun ciddi derecede d vitamini eksikliği var hatta demir depolarin cok ciddi düşük dedi b12 cok eksik kansızlık var dedi acaba onun icinmi aylardır olmuyor
Malesef başladı canımKesin mi adet olduğun başladı mı kanama canım
Ya ben şimdi baktım da öyle birşey bulamadım internetteEğitim aldım canım ama profesyonel olarak yapmıyorum kendi çapımda hala öğrenmeye çalışıyorum diyelim. Gördüğün üzere pek isabetli tahminlerim de yok
Doğum haritası çıkarıyorsun o harita yuvarlak şeklinde oluyor on iki parçaya bölünmüş şekilde orada beşinci parçaya yani beşinci eve bakıyorsun eğer ilk çocuk olacaksa. Beşinci evin aldığı transitlere ve ay dönüşü haritam göre yorum yapmıştım ben ama tutmadı işte
Yok canım keşke olsa ama yumurtlama zamanına kadar transitlerin de dönüş haritasının da etkisi geçiyor astrolojik olarak artık taa bahar aylarına kadar başka açıklık yok bana maalesef ama işte beklentim vardı da ne oldu sonuçta Allah'ın dediği oluyor o ne zaman verirse o zaman olacak işte hayırlı zamanda olsun da
Maalesef kafaya takmama iksiri falan olsa hemen icicem o derece her şeyi takıyorum takmayacagim desem de
Ayy gerçekten üzüldüm eşimde dun test yapacaktım sen bu değerlerle olacağını düşünüyormusun gerçekten dedi adam haklıymış cok fazla igne yazmis peki bu tedaviler bitene kadar korunmalimiyim bu ilaçları içerken hamile kalsam problem olurmuVallahi inan olmuyor canım hepsi çok önemli hemen başla ilaçlarına
Aynen canım yaBebişler geleceği vakitte gelecekte biz zorluyoruz
B12 iğnesini vurduruyordum ben ilk 1 hafta her gün sonra haftada 1 defa sonra ayda 1 defa hemen yükseliş oldu sonuçlarda.Vid d hala kullanıyorum..sonuçlar güzel şimdi..bunlar düzelirGercektenmi ben tasadufen karnim agriyo diye dr gittim dr bütün değerime bakti sagolsun ciddi derecede d vitamini eksikliği var hatta demir depolarin cok ciddi düşük dedi b12 cok eksik kansızlık var dedi acaba onun icinmi aylardır olmuyor
Onu doktora sor canım hiç bilmiyorum ben 5 ay kullandım o igneleri günlük haftalık aylık aynı şekil demirim 4 dü kanımda düşüktü hepsini kullandım ama sonuçta vitamin kan ilacı hamile ikende alıyoruz bunları tabiki çok düşükse bieaz kullan öyle bebbegi düşün belki bunların düşün olması düşük yapmanada sebep olabilir canımAyy gerçekten üzüldüm eşimde dun test yapacaktım sen bu değerlerle olacağını düşünüyormusun gerçekten dedi adam haklıymış cok fazla igne yazmis peki bu tedaviler bitene kadar korunmalimiyim bu ilaçları içerken hamile kalsam problem olurmu
Değerlendirdik sık sık ama geçtiyse bile ovulasyonda çıkmadı tatlım bakalım ya hayırlısı ne diyinBenim de 18 kasım sat. 2 Aralık yumurtlama günümdü. İnşAllah geçmemiştir seninki canım