- 21 Kasım 2022
- 458
- 805
- 35
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #6.221
Kuzum hayırlısı olsun inşallahhValla adet olmazsam yaparım yarın sabah bi tane bakalım ben de heyecanla bekliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuzum hayırlısı olsun inşallahhValla adet olmazsam yaparım yarın sabah bi tane bakalım ben de heyecanla bekliyorum
Aminnnn canım benim hepimiz içinKuzum hayırlısı olsun inşallahh
Var gibi çizgi bat ne zamanKahverengi sulu akıntım var silince geliyor ve bu arada testime bi baktım daha belirgin olmuş bu kuruma çizgisi mi ilk başta gördüğüm çizgi neydi ilk attığım resim testi yaptığım zaman ikincisi şimdiki hali yorum yaparsanız sevinirim
Salı günü kahverengi leke gelmeye başladı sildikce yerleşme mi adet mi bilemedimVar gibi çizgi bat ne zaman
Bence var canım..bat ne zaman?Kahverengi sulu akıntım var silince geliyor ve bu arada testime bi baktım daha belirgin olmuş bu kuruma çizgisi mi ilk başta gördüğüm çizgi neydi ilk attığım resim testi yaptığım zaman ikincisi şimdiki hali yorum yaparsanız sevinirim
Canım ben ilk attığında görmüştüm zaten yerleşme olabilir belkiKahverengi sulu akıntım var silince geliyor ve bu arada testime bi baktım daha belirgin olmuş bu kuruma çizgisi mi ilk başta gördüğüm çizgi neydi ilk attığım resim testi yaptığım zaman ikincisi şimdiki hali yorum yaparsanız sevinirim
Kesin mi adet olduğun başladı mı kanama canımBen elendim kızlar hemde 5 gün erken normalde hiç bu kadar erken olmazdı acaba iğnelerin etkisi mi
İnşallah yerleşme olur inşallah 2 yıldır istiyorum geçen sene Mart ayında kimyasal oldu inşallah gebelik vardır inşallah rabbim hepimize hayırlısını versin ne yapmam lazım bilmiyorum testime bakıp ağlıyor tuvalete gidiyorum kahveye lekeyi görüp ağlıyorumCanım ben ilk attığında görmüştüm zaten yerleşme olabilir belki
İnşallah ama kahverengi leke kafamı çok karıştırdı salı günü bat tarihimBence var canım..bat ne zaman?
Kuzum leke konusunda bir şey deyemem..ama böyle oluyormuş..yerleşme ola bilir..zaten doktorlar hep öyle diyor..sen stres yapmaİnşallah ama kahverengi leke kafamı çok karıştırdı salı günü bat tarihim
Bak bu sefer gördüm canm daha belli hadi hayırlı olsun canım saglıkla ilerlesin inşallahKahverengi sulu akıntım var silince geliyor ve bu arada testime bi baktım daha belirgin olmuş bu kuruma çizgisi mi ilk başta gördüğüm çizgi neydi ilk attığım resim testi yaptığım zaman ikincisi şimdiki hali yorum yaparsanız sevinirim
İnşallah dediğin gibi stres yapmayacağım iyi şeyler düşünmek istiyorumKuzum leke konusunda bir şey deyemem..ama böyle oluyormuş..yerleşme ola bilir..zaten doktorlar hep öyle diyor..sen stres yapma
Benim de 18 kasım sat. 2 Aralık yumurtlama günümdü. İnşAllah geçmemiştir seninki canımGeçen aylarda adet söktürücü vs kullandığım için yumurtlama günümden de emin olamadım bakalım sat 18 kasımdı , bu aralar pik görmem lazım heralde
Döllenme zamani baygınlık geçirmek mi? Allahim daha neler duyacağız. Döllenme zamanını nerden biliyorsunuz baygınlık la ne alakasi varKızlar merhaba benim adet günüm 9 aralık döllenme zamanı bir baygınlık geçirdim sonrasında göğüs ağrılarım bel ve sırt ağrılarım başladı şuan adetime 5 gün var 9 gün varken kan testi yaptırdım negatif çıktı ama ertesi günde damla damla kan gelmeye başladı önce pempe geldi sonra kahverengi geldi sizce hamilemiyim
Allah'tan hayırlısıni iste kuzum..İnşallah dediğin gibi stres yapmayacağım iyi şeyler düşünmek istiyorum
Gördün dimi ama bak şimdi de kahverengi sulu lekem var ne yapmam gerekiyor bilmiyorum dua edin ne olur inşallah sağlıcakla ilerler inşallahEvet
Bak bu sefer gördüm canm daha belli hadi hayırlı olsun canım saglıkla ilerlesin inşallah