- 29 Ekim 2016
- 4.226
- 9.277
-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
Aynen öyle canımAynı yastayiz canım ve benzer duyguları da paylaşıyoruz ..aynı şekilde bizim de çocuk istediğimizi kimse bilmiyor çünkü söylesek bu defa ay ay takip edecekler bu ay da mi olmadı diye,soruyorlar yok şuan düşünmüyoruz diyoruz insanın içini dokememesi de kötü...
Amin Allah kuzumİnşallah kuzumzaten çocuk yetiştirmek başlı başına zor bari güvende hissedelim azıcık kendimizi. Offf
Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Bana doktor bir şey demedi. Zaten benim kahverengi lekelenmelerim devam ediyor şu an. Ben de 6 ayda hamile kalmıştım. Biraz da o yüzden ne yapmalıyım diye düşünüyorum süreklivala bana doktor 1 adet gör demişti ama ben korunmadım zaten bu gebeliğim 1 senede ancak olmuştu sanki hemen tutacak mı dedim sonrasında da aklımda soru işareti olmasın diye korunmadım. Zaten ilk 15 gün ilişki yasaktı.
Düştük yine buralaraEki Görüntüle 3159460
Ateş takıbı yapmak isteyenler için bunu buraya bırakayım
Hoşgeldiniz Hanımlar
*Yumurtlamadan en az 10-12 gün geçmeden test yapmıyoruz.Herkes gruba girdiğinde bunu okusun ve kendine, duygularına hakim olsun
Geç olsun Güç olmasın diyerek bu ayı ben açmak istedim
Anne Adaylarımız SAT BAT DURUM Bearhug 9 Kasım 5 Aralık@maman 5 Aralık@smgsmgsmg
8 Kasım 7 Aralık@trkn0709
6 Kasım 4 Aralık@savascii
22 Kasım 20 Aralık@Mevsimlisan
11 Kasım 3 Aralık@melegim can
31 Kasım 1 Aralık@1ebe knickerbockerbande @fatsek 9 Kasım 6 Aralık@Ihlamurseven bebekheyecani 8 Kasım 3 Aralık@knickerbockerbande 11 Aralık@ B Buffalosos
@beyons 1 Aralık@pozitifbiri Papatyamaviss 10 Kasım 8 Aralık@yanbaz 13 Aralık@Feyzacim 9 Aralık@trueliving_ 5 Aralık@September Wind 3 Aralık@Evimmis @ozayse 26 Ekım 1 aralık@zorunlualanlar 11 Kasım 3 Aralık@yelif10 1 Kasım 1 AralıkNiqu A Angels900 11 Kasım 15 Aralık@Sura33 2 Kasım 1 Aralık@Devakus 9 Aralık@mydreams93
Yumurtlama dönemi ve sonrası avokado yenmeli özellikle sonrası bebiş tutunsun diyeArkadaşlar hep neler yapmalıyız neler yemeliyiz diye konuşuyoruz. Peki yumurtlama dönemine kadar ve sonrasinda neler yemememiz herek ve neler yapmamaliuiz?
Maydanoz yeyilmemeli yumurtlamadan sonra..ama ben takip etmediğim için..hiç o kadar takmiyorumArkadaşlar hep neler yapmalıyız neler yemeliyiz diye konuşuyoruz. Peki yumurtlama dönemine kadar ve sonrasinda neler yemememiz herek ve neler yapmamaliuiz?
Her gün bir avokado kaşıkla yiyorum bir de havuç pco olmama rağmen doktor dedi kaliteli yumurtam olup çatlamış bu ayYumurtlama dönemi ve sonrası avokado yenmeli özellikle sonrası bebiş tutunsun diye
Benim alerjim var ama yine de almıştım bu ay denemek için doktorum az porsiyonlarla deneyebilirsin demisti
Tesadüf mü bilmiyorum ama avokadoyu beslenmesine ekleyenler genelde çok geçmeden hamile kalıyor
Maydonozun ne sıkıntısı varMaydanoz yeyilmemeli yumurtlamadan sonra..ama ben takip etmediğim için..hiç o kadar takmiyorum
Yemek bir şey değil de yenecek avokado bulmak sorun banaHer gün bir avokado kaşıkla yiyorum bir de havuç pco olmama rağmen doktor dedi kaliteli yumurtam olup çatlamış bu ay
elmalarla Yanyana koyunca bir Günde yumuşuyorYemek bir şey değil de yenecek avokado bulmak sorun banasert alsam yumusamiyor günlerce yumuşak alsam yiyene kadar bozuluyor delirmemek elde değil Allah'ın meyvesine sinirleniyorum resmen, avokado katili olcam bu gidişle
Ben avocadoyu beyaz peynir limon ve kekikle yiyorum harika oluyorelmalarla Yanyana koyunca bir Günde yumuşuyor
Düşük yapıyormuş..ananas bile yapıyorMaydonozun ne sıkıntısı var
Havucu. Nasıl tuketıyoruzHer gün bir avokado kaşıkla yiyorum bir de havuç pco olmama rağmen doktor dedi kaliteli yumurtam olup çatlamış bu ay
Ya benim aldiklarimda sorun var heralde muz yanına koydum elma yanına koydum yok yani günlerce sert kaldılar sonra hepsi bir anda yumuşadı biz onları tuketene kadar da çürüdülerelmalarla Yanyana koyunca bir Günde yumuşuyor
Aynen burada birisi ilk sayfalarda yiyorum zararı olur mu demiş daha yazacaktım baktım baya geçmiş ananas düşüğe neden olabiliyorDüşük yapıyormuş..ananas bile yapıyor
Ben patetesin yanına kouıyorumYa benim aldiklarimda sorun var heralde muz yanına koydum elma yanına koydum yok yani günlerce sert kaldılar sonra hepsi bir anda yumuşadı biz onları tuketene kadar da çürüdüler
Avokado ile sınavım resmen