- 8 Haziran 2022
- 740
- 1.770
- 32
-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #4.721
CRP kanda mikrop demek çok yüksek değil gibi onu serumla temizliyorlar sanki ama miyom için hamilelik üstüne normal doğumda temizlendiğini çok kez duydum. Benim bir arkadaşımın olmuştu üstüne de bayağı büyük denmişti doktor hamilelik önermişti en yakın örneğim o var allahım hakkında hayırlısını versin canım benim tez zamanda şifalanırsın inşallahkızlar günaydın dün hastaneye gittim moralim çok bozuldu vajinal ultrasonda bende bi tane miyom varmış küçük ceviz kadar rahim dışında dedi doktor hamileliliğe bi engel degil dedi yumurtalıklar iyi bi sıkıntı yok ama ben biraz internetten baktım hamile kalınca oda buyuyormuş hatta düşüge sebep oluyormus erken doguma çok üzüldüm ayrıca akşam tahlillerimde cıktı baktım D vitanım cok düşük bide anlamadığım C.R.P diye bi test de 10 cıkmış oda yüksek sonucları pazartesi gösterecem ama çok kötü oldum böyle bişey yaşayan sağlıklı bebeği olan olmuşmudur
Yavrum bu kadar erken adet olur mu bilemedimKeşke öyle olsa ama sabah uyandım adet olmuşumnormalde 15 Aralık olmam gerekiyordu niye böyle oldu anlamadım
Canım geçmiş olsun canını sıkma miyom olupta dogum yapan var crp de enfeksiyon oluyor genelde ama çok yüksek degil öyle olsa doktorun ilaç verirdikızlar günaydın dün hastaneye gittim moralim çok bozuldu vajinal ultrasonda bende bi tane miyom varmış küçük ceviz kadar rahim dışında dedi doktor hamileliliğe bi engel degil dedi yumurtalıklar iyi bi sıkıntı yok ama ben biraz internetten baktım hamile kalınca oda buyuyormuş hatta düşüge sebep oluyormus erken doguma çok üzüldüm ayrıca akşam tahlillerimde cıktı baktım D vitanım cok düşük bide anlamadığım C.R.P diye bi test de 10 cıkmış oda yüksek sonucları pazartesi gösterecem ama çok kötü oldum böyle bişey yaşayan sağlıklı bebeği olan olmuşmudur
Kiiizzz ne kadar güldüm sence hangimiz sağlıklı düşünüyor ki bu konuda erkekler zaten ayrı bir olay her ilişkide hamile kaldığımizi düşünüyorlarAyyyyy aminhayır demiyor ki kendi yaptığım çocuk bana nasıl sürpriz olcak bu erkekler de bi garip
15 Aralık diyorsun çok erken gelmemiş mi canim emin misin regl olduğuna
Normal de ağustos ayına kadar Yasmin kullandim. Sonrasında 2 aydır 35 günde bir adet oldum. Bu ay niye böyle oldu bilmiyroum dün ilişkiye girdikten sonra kahverengi leke bugün sabah kan geldigini gordum şimdi baktim.kahvernegi leke olarak devam ediyor korktum açıkçası kizlarYavrum bu kadar erken adet olur mu bilemedim
3 tane ayrı modlar ile yaptım ama ben göremiyorum herkeste görürüm kendimde kör oldumCanım gölge var gibi ben mi görüyorum sadece filtre yapsana bi
Normal 20. Günlerde yumurtlamam olur olmadı bu ateşi de ilk kez bu ay yaptım çok anlamadım onu daNormal de ağustos ayına kadar Yasmin kullandim. Sonrasında 2 aydır 35 günde bir adet oldum. Bu ay niye böyle oldu bilmiyroum dün ilişkiye girdikten sonra kahverengi leke bugün sabah kan geldigini gordum şimdi baktim.kahvernegi leke olarak devam ediyor korktum açıkçası kizlar
HahahhaKiiizzz ne kadar güldüm sence hangimiz sağlıklı düşünüyor ki bu konuda erkekler zaten ayrı bir olay her ilişkide hamile kaldığımizi düşünüyorlar
Biraz gözlemle bakalım bebişim. Kötüye yorma hemen bize de yazNormal de ağustos ayına kadar Yasmin kullandim. Sonrasında 2 aydır 35 günde bir adet oldum. Bu ay niye böyle oldu bilmiyroum dün ilişkiye girdikten sonra kahverengi leke bugün sabah kan geldigini gordum şimdi baktim.kahvernegi leke olarak devam ediyor korktum açıkçası kizlar
Vallahi ben gördüm3 tane ayrı modlar ile yaptım ama ben göremiyorum herkeste görürüm kendimde kör oldum
43.1 KB yazan fotoğrafta görünüyoVallahi ben gördüm
Teşekkür ederim canmBiraz gözlemle bakalım bebişim. Kötüye yorma hemen bize de yaz
Valla benim olursa ilk gebeliğim olacakTeşekkür ederim canmpeki kızlarım sizde hiç önceki hamilelikleriniz de yerleşme kanamasın oldu mu
Yani ilk hamileliginde yerleşme kanaması olup sonrakilerde olmaması gibi?
Var canım görünüyor işte kız akşama dogru birdaha yap daha rahat görürsün inşallah kaç gün var adetine hemen çıktımı gölge3 tane ayrı modlar ile yaptım ama ben göremiyorum herkeste görürüm kendimde kör oldum
Canm bide bu ay ben şu bal arı poripolis karışımıni yedim o etkilemiş olabilir mi acabaBiraz gözlemle bakalım bebişim. Kötüye yorma hemen bize de yaz
İnşallah olur canimmlValla benim olursa ilk gebeliğim olacakama hep duyduğum bişey var her hamilelik farklıymış
aminnnnnn isteyen herkese nasip olsun :)İnşallah olur canimml
Bende yedim canım propolis macunu yumurtayı çatlatmaya kaliteli olmasına yardımcı oluyorCanm bide bu ay ben şu bal arı poripolis karışımıni yedim o etkilemiş olabilir mi acaba
yavrum ne desem yalan olur bizden tecrübeli olanlar bilir.seni yanıltmıyım.ama adeti tetikleyeceğini sanmamCanm bide bu ay ben şu bal arı poripolis karışımıni yedim o etkilemiş olabilir mi acaba