- 26 Aralık 2015
- 11.600
- 18.653
- 34
-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #3.241
Mecbur kalkıyorum canım zaten okula gidiyorumSabah 6 da kalkıp nasil olcuyorsunuz vallahi helal olsunben şimdi olctum normalde hem sabah hemde gun icinde arada bakıyorum ilk defa 37.1cikti bakalim sabah ne çıkacak baya düşük cikiyor sabahlari
Hadi elti doğal düşman da kuzen kardeştir ya. Allah akıl fikir versinAl işte bitmiyor türleri vallahi çok degisik ya insan istermi ben 2 aylik kurtaj oldum onda bile kendimi odaya kapatıp ağlamıştım insan cidden kendini suçluyor cok garip psikolojiye giriyo bende kuzenime kurtajimda mesaj atmışım çok kötüyüm hic iyi değilim diye destek olur sanmıştım aradan 5 dk gecti whatsapa durum koymus eski hamilelik fotosu altında da özlenen günler ya benim cevrem süzme mall☆rla dolu
Öyleler maalesef. Bazen düşünüyorum belki bende zamanında farketmeden insanların canını böyle yaktım o yüzden bunlar karşıma çıkıyorOyyy kızlar yazdıklaınızı ağzım açık okuyoruminsanlar bu kadar kötü olmamalı
Gebelik şüphesi varsa işlem yapmazlar canım istersen gitmeden ara sor boşuna gitmeKızlar yarın dis dolgusu için dr gidicem tabi gebelik şüphesi de var bu vurulan igne etki edermi bilginiz varmi
Ariyim yarin beta baksalar çıkmaz mı acaba dişimi acil halletmem lazım çok kötü zamanlama olduGebelik şüphesi varsa işlem yapmazlar canım istersen gitmeden ara sor boşuna gitme
Doktor bir çözüm bulur bu ihtimali göz önünde bulundurarakAriyim yarin beta baksalar çıkmaz mı acaba dişimi acil halletmem lazım çok kötü zamanlama oldu
Çok geçmiş olsun canım, rabbim sağlıkla tekrar nasip eder inşallah. Benim geçen sefer pek belirtim olmamıştı sadece çok gerginlik vardı. Garip bir his çok derinde hissettim rahatsız ediciydi. İnşallah rabbim tekrar nasip eder her birimizeCanım bende kürtaj yaşadım..hamileyken sol kasığım çekiyordu sanki..belkide hamilesin
Anladım canım çok sağol bende adetim bittiğinden beri şuan bir dolu bir boş yapıyoruz bakalım inşallah bu sefer tutarO akıntı başladığında bence üst üste ilişki olmasına gerek yok sperm zaten iki üç gün yaşıyor diyelim bugün akıntı geldi bugün ilişki olur yarını boş bırakırım sonraki gün bir daha ilişki olur
Sağol canım.Amin.Aslında bendede çok belirti yoktu..hep diyordum adet olucam.Çok geçmiş olsun canım, rabbim sağlıkla tekrar nasip eder inşallah. Benim geçen sefer pek belirtim olmamıştı sadece çok gerginlik vardı. Garip bir his çok derinde hissettim rahatsız ediciydi. İnşallah rabbim tekrar nasip eder her birimize
Amh kaç çıktı kuzum?hemen yıkılma her şeye çare varAblalarım gebelik belirtisi var diye gittim kadın doğuma yumurta tembelliği çıktı yıkıldım folidoce verdi bir de antibiyotik sizce hızlandırır mı bi bilgisi olan var mı aranızda hamile kalan var mı kullanfıktan sonra? 19 yaşındayım ve 4 aylık evliyim.
Günaydın bata kaç gün var? acaba çok mu erken yaptınızKızlar günaydın bi gölge var mı sizce bana mı öyle geliyor.
Ben antibiyotik değil ama folidoce kullanmıştım. Ama doktorum özellikle vermedi eczaneden rastgele folik asit istedim bunu verdi. Sana ekstrem bir ilaç yada tedavi uygulamıyor canım rahat olAblalarım gebelik belirtisi var diye gittim kadın doğuma yumurta tembelliği çıktı yıkıldım folidoce verdi bir de antibiyotik sizce hızlandırır mı bi bilgisi olan var mı aranızda hamile kalan var mı kullanfıktan sonra? 19 yaşındayım ve 4 aylık evliyim.
Sanmam kıs geldı belkı ondan olabılır kuzum benımkısı hele bu neEvet ne diyorsunuz?Papatyamaviss pozitifbiri @Deepblues
Size bir soru soracağım ölçülen saatle çıkan ateş derecesi fark eder mi? Geçen ay 06:40 ta ölçüyordum bu ay 06:15 te. Bu ay derecelerim daha düşük seyrediyor. Ölçülen saatle alakası var mı?
Yine silik hayalet çizgi çıktı yarın regli günümHayırlı güzel haber alırız inşallah