Gebeliğe Hazırlık ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canım selam. hayıt otunu da çok tavsiye ediyorlar ben yumurtlama dönemim öncesi bikaç gün denedim. tadı çok iyi değil ama herşeye değer sonuç

Kızlar merhaba bu ay ne yazık ki eşimin covid testi pozitif çıktı bende de vajinal mantar çıktı bu ay hiç deneyemedik bile nasıl üzgünüm bi bilseniz

Ilk zamanlarda tedirginlik oldu biraz ama kendi adıma söylersem, yaşım ilerliyor ama bir bebek daha istiyorum. Deseler ki 1 yıl içinde bitecek, o zaman beklenir. Ama belli olmadığı için gec kalmak istemiyorum
Kac yaşındasınız acaba

02.12.2020 olacaktı bat tarihi 19 yazılmış rica etsem düzeltir misiniz

canım selam. hayıt otunu da çok tavsiye ediyorlar ben yumurtlama dönemim öncesi bikaç gün denedim. tadı çok iyi değil ama herşeye değer sonuç
Seyi de dusunuyorum Olumsuz bir durum olusması mumkun mudur diye. Boyle icip icip prolaktin gibi hormonlarimizla da oynamayalim birde onu dusunuyorum ama tabi ki insallah bizlere iyi gelir de bebislerimize kavusuruz

Amin canım inşallah Açıkcası doğal yolla hamile kalmayı herkes gibi bende çok istiyorum.Çünkü yumurta arttırıcı ilaç ve çatlatma iğneleri sonrası çoğu arkadaşımda kist oluşturduğunu duymak açıkcası beni tedirgin ediyor.Bende kaş yapayım derken göz çıkarmayayım diye hiç bir ot ya da kür yapmıyorum.Sadece eşimde bende beslenmemize dikkat ediyoruz.Keçi boynuzu,kuru incir,çerez,muz,avokado,ayva ile beslenmemizi daha çok destekliyoruz.Özellikle gebelik planlayan ve gebelerde avokado çok sağlıklıymış.Benim gibi lupus hastalarında çok iyi geliyormuş diye artık haftada en az 1 kere avokadonun salatasını yapmaya çalışıyorum.
Seyi de dusunuyorum Olumsuz bir durum olusması mumkun mudur diye. Boyle icip icip prolaktin gibi hormonlarimizla da oynamayalim birde onu dusunuyorum ama tabi ki insallah bizlere iyi gelir de bebislerimize kavusuruz

Merhaba, bende bu gruba katılmak istiyorum ama sol tarafta 4 cm çikolata kistim olduğunu öğrendim

kızım 4 yaşında kardeş düşünüyoruz. İnşallah doğal yolla olur.

Sağ tarafta adetimin 10.günü 14mm büyüklüğünde 1 tane yumurtam vardı ondan umutlanıyorum
Sat: 8 Kasım
Bat:6 Aralık

35 yaş üstüne 6 ay dene diyorlar canım, ben de 37 yim, 6 aylık süre doldu 6 aydan sonra kadından rahim filmi erkekten sperm testi istiyorlar ona göre yol alıyorsun
Tesekkurler caniminsanin neyle karsilasicani bilmesi cok iyi

Kızlaar çok hızlı bişey danışmak istiyorum, adetim 30kasım bugün gebelik testi aldım, erken gebelik testi diye bana hızlı sonuç verenden (1 dakikada sonuç diyor) vermiş saolsun eczanedeki kadın şuan farkettim. Napsam sizce yapsam mı testi

Bende cumartesi yapacam adete 5 gün kala merak ediyorum kiminin erken cikiyomus bence yap

Bence sabah ilk idrarla yap varsa daha net çıkar

Sabaha kadar dayamazsan bence sıvı alımını kes 2 en az 1 saat de çişini tut, yani 10 11 arası yap varsa çıkar bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…