Gebeliğe Hazırlık ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Çok gecmis olsun canimbizdede ben hic kontrol hapi felan icmedim hep esim korunduewlenince bende gittim dr 25ozaman hic istemiyorum dedim bi sorun gozukuyormu dedim suan gozuken bisey yok dedi sonra ara ara gittim ama tabi isteyip olmadiginda yapilan rahim filmi felan hic cekilmedi insallah olur hepimizindr bencede cok onemli hem bilgisi hemde insanin icine sinmelitecrubeler cok iyi benim ve benim gibi eminim bilmeyen wardir onlar icinuzun oldu kusura bakmayin demissiniz asil ben tesekkür ederim aydinlattiginiz icin

Yorumlari okudum. Ne kadar çok bebeğini kaybeden arkadaşımız varmis. allahim bebeklerimizi saglikla hayirlisiyla kucaklarimiza almayi nasip etsin

Kızlar malesef sonuç henüz çıkmamış bende çok sınır oldum bide güya özel klinik netim şuan zayıf oyuzden foruma bakamıyorum düzenleme yapicam ama öğrenince sonucu paylaşacam

Bizde ayni sekilde sebze meyve beslenmeleri birde bitter cikolata ceviz findik muz süt bunlarda erkek icin sperm arttirici besinler suan bizde herhangi bir saglik sorunu yok cok sukur ama yumurtlama zamanina kadar beslenmeyi yapiyoruz

Kızlar malesef sonuç henüz çıkmamış bende çok sınır oldum bide güya özel klinik netim şuan zayıf oyuzden foruma bakamıyorum düzenleme yapicam ama öğrenince sonucu paylaşacam
Gercejten uzun sürmüş yoğunluktandir belki burda özel hastanede verdim iki saatte cikti sonuç güzel hayırlı olsun da bir gün daha beklemeye değer

İyi günler bu programı indirdim ancak ilk yedi gün ücretsiz daha sonra 300 küsür bir şey senelik sizde ödediniz mi
En üstteki uygulama değil mi başka bir uygulamaya bakmıyorsunuz

Eklentiler

• 6BA01707-98C8-4019-A084-D91A2DEBFA01.png
    382,7 KB · Görüntüleme: 27
Ben çörekotu kürü yaptım canım yumurtlamayı da değerlendirdim. Buay test kullanmadım. Bakalım hayirlisi

Hoşgeldin canım insallh bu ay güzel sonuçlar alırız

Merhaba benim Bat 6 Aralık beni de ekler misiniz

Bizde ayni sekilde sebze meyve beslenmeleri birde bitter cikolata ceviz findik muz süt bunlarda erkek icin sperm arttirici besinler suan bizde herhangi bir saglik sorunu yok cok sukur ama yumurtlama zamanina kadar beslenmeyi yapiyoruz
Biz yatan a Erkeklerde besili a döndüler Allah'ım sen aklımızı koru Açıkcası ben bu ay hiç vücudumu dinlemiyorum.geçen ay ilk denememizdi evde doğru düzgün iş yapmıyordum.Bu ay eşime bıraktım ilişki zamanını o takip ettiben rutin hayatıma döndüm evimin işinide yapıyorum çamaşır selesini de kaldırıyorum.Mutfakta yüksek raflara da uzanıyorum.İlk hamileliğimde hiç bilmeden annemlere gittiğimde yer döşeği bile kaldırdığım halde bebek tutunmuştu.herşey olacağına varıyor kafasındayımAmannnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…