- 26 Mart 2020
- 3.713
- 3.450
Ank dayim kuzum. Mutlaka vardır yapan yerler. Yaptırayım bende. SaolsinGenetik test yaptırdıysanız bunların sonucu hemenn çıkar.. 2 haftaya. Bunu bulunduğunuz ilde tıbbi genetik bölümü varsa oraya randevu alıp gidebilirsiniz ben devlet hastanesinde yaptırdım. 2 düşüğüm var. Sizde öyle diyebilirsiniz bazı yerler tekrarlamayınca yaptırmıyor. Testin adı trombofili paneli. Yada doktorum bu testi yaptırmamı istedi derseniz yaparlar. Eğer şehrinizde boyle Bi bölüm yoksa o zaman özel labaratuarlarda yapar
aynen hiç enpati kalmamış. İşleri güçleri asmak kesmekDoktorların tavrı da bir ayrı yani çok kırıcılar
Neyseki sen bilinçli davranıp peşine dusmussun canımAmin canım, inşallah. Ben kürtaj olduğumda işte histereskopi sonrası doktorla görşütüğümde bana dediği şuydu bu parça kürtajla zaten gelmezdi çünkü gebelik ilk oluşurken plesentası bebeğin rahim duvarına aşırı yapışık olarak gelişmiş. Kürtajla da bu yüzden gelmemiş.
E sonrada 20 gün sonra ben kontorle geldim hastanenize rahim duvası ii kist var dedi mal karı. Sonra başka doktora gittim o dedi rahim içinde birşey var polip gibi miyom gibi öylece beni histereskopi yaptılar. Yani kesinlikle içerde parça kalmış demedi kimse ta ki ben histereskopi olana kadar.
Tamm inaşallah güzel sonuçlar alırsınız. Sonucu benimle de paylaşın.. Herşey gönlünüzce olsunAnk dayim kuzum. Mutlaka vardır yapan yerler. Yaptırayım bende. Saolsin
Gerçekten yani bizim kalbimiz psikolojimiz paramparça olurken onlar dalga geçer gibi konuşuyoraynen hiç enpati kalmamış. İşleri güçleri asmak kesmek
Düzmez miyim canım ben kendimi tanıyorum okuyorum e araştırıyorum yok dedim bende bir anormallik kesin var. Var diye diye işte böyle oldu offf kötüyü çağırma derlerya aynen öyleo ldu bendeNeyseki sen bilinçli davranıp peşine dusmussun canım
Be de merak ediyorum dr gidip sizmi istiyorsunuz dr mu gerekli diyorKızlar çatlatma iğnesi olan var mı aramızda ? Tecrübelerine ihtiyacım var
Ay Canım benim sende iyiki varsın@Tambikedi @tgbbcrNaaNaa cancagazlarim siz tecrubeyle dogruyu bulmussunuz fikirleriniz icin cok tesekkurler banada akil oldu normaldede cok paylasmam zatende ama dememek gerektigini kesin ogrendim ilk basta pandemi dicem sonra daha yapacaklarimiz war dicem sonrada hayirlisi dicem iyiki warsiniz
Hangi tarayıcıdan giriyorsunuz bilmiyorum ama sağ üstte tarayıcının ayarlar kısmı var orda masaüstü sitesi diye bi seçenek var o seçenek işaretliyse, işaretini kaldırıp tekrar girin düzelecektirKızlaaaar sizlerin de ana sayfası değişti mi yaben hep telefondan giriyorum, dün akşam değişti böyle oldu, biraz zor geliyor her şey çok küçük ve geniş görünüyor
Yaaaa öyle bir şey yaptım ben kesinHangi tarayıcıdan giriyorsunuz bilmiyorum ama sağ üstte tarayıcının ayarlar kısmı var orda masaüstü sitesi diye bi seçenek var o seçenek işaretliyse, işaretini kaldırıp tekrar girin düzelecektir
TesekkurlerAy Canım benim sende iyiki varsınrabbim herkese çok aratmadan nasip etsin hamile olmayı
Bende telefondan giriyorum ama bende normal sanirsam. Birde sizin solda isimler warya bende oyle bisi yok benimdemi sikintili acabaKızlaaaar sizlerin de ana sayfası değişti mi yaben hep telefondan giriyorum, dün akşam değişti böyle oldu, biraz zor geliyor her şey çok küçük ve geniş görünüyor
Hiç üzülme canım vardır bunda da bir hayır.Ben Haziran ayında kimyasal gebelik geçirdiğinde üzülmüştüm.Eylül ayında doktora gittiğimde artık korunma folik asit kullanıp istediğin zaman hamile kalabilirsin demişti.Bende o sevinçle eşimi aradım gelip beni hastaneden al güzel haberlerim var diye,eşim gelemem kendi imkanlarınla gel, ben gelecek durumda değilim dediğinde 1 saatlik yol bana 10 saat gibi gelmiştiKızlar merhaba bu ay ne yazık ki eşimin covid testi pozitif çıktı bende de vajinal mantar çıktı bu ay hiç deneyemedik bile nasıl üzgünüm bi bilseniz
Canım bence ben bir haltlar yedim ama teknolojiyle de aram iyidir hani nasıl böyle oldu anlayamadım. İphone 7 kullanıyorum hep normal görünümdeydi dün değişti düzelmiyor daBende telefondan giriyorum ama bende normal sanirsam. Birde sizin solda isimler warya bende oyle bisi yok benimdemi sikintili acaba
Bu bahaneler seni 5 yıl idare eder@Tambikedi @tgbbcrNaaNaa cancagazlarim siz tecrubeyle dogruyu bulmussunuz fikirleriniz icin cok tesekkurler banada akil oldu normaldede cok paylasmam zatende ama dememek gerektigini kesin ogrendim ilk basta pandemi dicem sonra daha yapacaklarimiz war dicem sonrada hayirlisi dicem iyiki warsiniz