Hiç üzülme canım vardır bunda da bir hayır.Ben Haziran ayında kimyasal gebelik geçirdiğinde üzülmüştüm.Eylül ayında doktora gittiğimde artık korunma folik asit kullanıp istediğin zaman hamile kalabilirsin demişti.Bende o sevinçle eşimi aradım gelip beni hastaneden al güzel haberlerim var diye,eşim gelemem kendi imkanlarınla gel, ben gelecek durumda değilim dediğinde 1 saatlik yol bana 10 saat gibi gelmişti
.Eşim iyileştikten 1 ay sonra doktora gittim durumu anlattım ne zaman gebelik düşünmeliyim diye hemen başlayabilirisin bir sıkıntı olmaz dedi.Öncelikle eşinin ve senin sağlığın daha önemli!...Bak eşin hasta oldu seninde vajinal mantar oluşmuş.Demek ki cinselliğe ara vermek ve ikinizşnde bedenin dinlenmesi daha hayırlı...Vücuttaki mantar iltihap ve enfeksiyonlar düşüklere sebep oluyor.Bak Allah size tüm engelleri kaldırmak için fırsat vermiş bunun güzel tarafından bakmak tüm sıkıntıları gideriyor.Allah eşine de sanada şifa versin.Gelecek güzel günlerin kefaletini ödüyoruz gibi düşünmek lazım ,
Üzülme der Mevlana ve devam eder, bir yanda korku bir yanda ümit varsa iki kanatlı olursun, tek kanatla uçulmaz zaten.
Sopayla kilime vuranın gayesi kilimi dövmek değil, kilimin tozunualmaktır. Allah sana sıkıntı vermekle tozunu, kirini alır. Niye kederlenirsin?