- 12 Kasım 2020
- 686
- 677
- 31
Allah iyiligini versinBiz yatana Erkeklerde besili a döndüler Allah'ım sen aklımızı koru Açıkcası ben bu ay hiç vücudumu dinlemiyorum.geçen ay ilk denememizdi evde doğru düzgün iş yapmıyordum.Bu ay eşime bıraktım ilişki zamanını o takip etti ben rutin hayatıma döndüm evimin işinide yapıyorum çamaşır selesini de kaldırıyorum.Mutfakta yüksek raflara da uzanıyorum.İlk hamileliğimde hiç bilmeden annemlere gittiğimde yer döşeği bile kaldırdığım halde bebek tutunmuştu.herşey olacağına varıyor kafasındayım Amannnn
İnşallah canımHoşbuldum teşekkür ederim inşallah hayırlısı olsun bu ay ilk deneme bakalım çok da olacak gibi gelmiyor kist olduğunu öğrendiğimden beri ama Allahtan umut kesilmez
Bal tarcin çörekotu kürü canım kaliteli yumurta için kullanılıyor bu kürNe kürü bu merak ettim nasıl bı etkisi var?
hayır yukselmıyor lh sadece yumurtlamada yukselır. gebelıkle alakası yok. bhcg le lh ı karıstırdıgı ıcın test onu da algılayıp + cıkartıyo.:) lh testlerı de daha dusuk sevıyede hormonu olcebılecek hassasıyette oldugundan en ufak bhcg artısını da ılave ettıgınden pik gıbı kopkoyu gosterdıgınde bhcg testı anca sılık cıkmaya baslıyo:)Bu testlerin üstüne hamile çıkmazsan biz de çok şaşıracağızpeki bir şey sormak istiyorum hamile olunca bu ovulasyon testleri neden pik çıkıyormuş? Sonuçta yumurtlamada LH hormonu yükseliyor, hamilelikte de mi yükseliyor, bir bilgin var mı?
Yaaa hamilelikte de LHnin yükseldiğini yazan olduhayır yukselmıyor lh sadece yumurtlamada yukselır. gebelıkle alakası yok. bhcg le lh ı karıstırdıgı ıcın test onu da algılayıp + cıkartıyo.:) lh testlerı de daha dusuk sevıyede hormonu olcebılecek hassasıyette oldugundan en ufak bhcg artısını da ılave ettıgınden pik gıbı kopkoyu gosterdıgınde bhcg testı anca sılık cıkmaya baslıyo:)
cok ornek var oyle. genelde yumurtlamadan 8 9 gun sonra koyulasmaya baslıyo ovulasyon testıyapmaya devam edenler sahıt olmustur. pik olması 11. gunu buluyo bazen daha gec de olabılır bebısın yerlesmesıne gore degısebılır yada ıste bhcg nın artısına herkesın sayısı bır olmaz malum. ama erken gebelık testıyle aynı anlara denk gelıyo tespıtı.Yaaa hamilelikte de LHnin yükseldiğini yazan olduama her türlü hamileliği gösteriyor yani, asıl şaşırdığım gösteriyor olması
ben yanlıs bılıyormusum madem :) ogrenıyoruz hep beraber yorumlasarakYaaa hamilelikte de LHnin yükseldiğini yazan olduama her türlü hamileliği gösteriyor yani, asıl şaşırdığım gösteriyor olması
Biz zaten burada başımız kaşınsa hamilelik belirtisi sanıyoruzcok ornek var oyle. genelde yumurtlamadan 8 9 gun sonra koyulasmaya baslıyo ovulasyon testıyapmaya devam edenler sahıt olmustur. pik olması 11. gunu buluyo bazen daha gec de olabılır bebısın yerlesmesıne gore degısebılır yada ıste bhcg nın artısına herkesın sayısı bır olmaz malum. ama erken gebelık testıyle aynı anlara denk gelıyo tespıtı.
Öyle vallahi hem de neler neler öğreniyoruzben yanlıs bılıyormusum madem :) ogrenıyoruz hep beraber yorumlasarak
^^ ben artmaz dıyım yıne de guvenıyım kendıme:)Öyle vallahi hem de neler neler öğreniyoruz
Canım hamilelikte östrojen hormonu fazla salgılanıyor biliyosun bunu destekleyen de artı olarak lh hormonudur dolaylı olarak lh hormonu da yükselmiş olmuyor mu? Ben kızıma hamile kaldığımda lh kitiyle öğrendim ilk sonra merak edip araştırdım bı yerde okumuştum gebelikte Lh hormonunun da yükseldiğine dair.hayır yukselmıyor lh sadece yumurtlamada yukselır. gebelıkle alakası yok. bhcg le lh ı karıstırdıgı ıcın test onu da algılayıp + cıkartıyo.:) lh testlerı de daha dusuk sevıyede hormonu olcebılecek hassasıyette oldugundan en ufak bhcg artısını da ılave ettıgınden pik gıbı kopkoyu gosterdıgınde bhcg testı anca sılık cıkmaya baslıyo:)
ben de yumurtlama ve adet ıslevı durduruldugundan fsh lh artamaz dıye okudum yıllarca. yenı bılgı degıl bendekıler baska bıseyler cıkıyosa son donemde bılemem ondan ogrenmeye devam edıyoruz dedım :). ovulasyon testının pozıtıf cıkmasının sebebı lh yukseklıgı degıl bhcg ye benzer yapıda oldugundan karıstırması yuzundendı.Canım hamilelikte östrojen hormonu fazla salgılanıyor biliyosun bunu destekleyen de artı olarak lh hormonudur dolaylı olarak lh hormonu da yükselmiş olmuyor mu? Ben kızıma hamile kaldığımda lh kitiyle öğrendim ilk sonra merak edip araştırdım bı yerde okumuştum gebelikte Lh hormonunun da yükseldiğine dair.
Canım yeni bence oyuzden bugün yada yarın bidaha Kan testi yaptır yükseliyor mu sağlık ocağı daha hızlı cikiyo ordan yaptr8.23 çıkmış kızlar ama var da diyemem yokta diyemem dedi 2 gün önceki verdiğim zaman ki değer
Çatlatma iğneside yapıldı ise sürekli koyu çıkması normal hatta gebelik testinde bile 14 günden önceye kadar pozitif çıkabilir iğnedeki hormondan dolayı yanılmamanız için söylüyorumMerhabalar bende de pcos var, bu ay klomen ile yumurta takibi yapıldı dr. 20 ekim çatlar dese de ovilasyon testim bugun pik yaptı, beni de eklermisin bat 6 aralıkEki Görüntüle 2726917
Çok takip edemedim önceki yazdıklarınızı yumurtlamanın kaçıncı günündesiniz, yada SAT ın kaçıncı günü acaba ?8.23 çıkmış kızlar ama var da diyemem yokta diyemem dedi 2 gün önceki verdiğim zaman ki değer