Önceki yaptığın testlerin fotoğraflari var mı canım o testlerin koyuluklari nasildiKızlar ben dört gün önce ovulasyon testimde pik görmüştüm sonra gün gün azaldı. Bugün tekrar böyle oldu bu pik mi oluyor anlayamadım sebebini bat 3 Aralık normal mi
Uygulamadan bir kaç resim yüklediö hatta merak edenler içinValla biz kıdemliler bunu nasıl kaçırdıkhamilelik yumurtlama adet ovülasyon hakkında bir hunimiz eksik, her akşam burada delirmeceler yaşıyoruz çoook teşekkür ederim bu arada bir anda seni bombardımana tuttuk
Soruya cevap alabilir miyim peki artıkSoru bombardımanı haha öyleki kızın sorusuna bile cvp vermedik app peşine dustuk
VarÖnceki yaptığın testlerin fotoğraflari var mı canım o testlerin koyuluklari nasildi
Adı ne uygulamanın eksiğimiz kalmasın.2 gebelik 2 ovülasyon takip uygulaması var.Fazla uygulama belki yumurta çatlatırUygulamadan bir kaç resim yüklediö hatta merak edenler için
Bende de 3 tane uygulama var ama bundan çok memnunum FEMOMETER adıAdı ne uygulamanın eksiğimiz kalmasın.2 gebelik 2 ovülasyon takip uygulaması var.Fazla uygulama belki yumurta çatlatırçıkarır
Uygulama ücretli sanirimBende de 3 tane uygulama var ama bundan çok memnunum FEMOMETER adı
Hayır benim kullandığım özellikleri ücretli değil yükseltmek istersen ücretli oluyorUygulama ücretli sanirim
Hemen indiriyorum.Eşim diyor telefonun şarjı niye çabuk bitiyor.Bende de 3 tane uygulama var ama bundan çok memnunum FEMOMETER adı
Yarın tekrar yap testleri belki koyulaşma ya devam eder belki ikinci kez yumurtlama olur
Canım ama çok koyulaşmamış sanki bugünki testin yani bana normal geldi dünküne göre çok fark eden bir koyuluk yok
Bizimki de aman git hemen kayıtlarını yap diyor artıkHemen indiriyorum.Eşim diyor telefonun şarjı niye çabuk bitiyor.
Şimdi inceledim baya güzel bı uygulamaHayır benim kullandığım özellikleri ücretli değil yükseltmek istersen ücretli oluyor
Olabilir mi acaba doktor geçen hafta pazartesi kontrole gittiğimde iki yumurtan 20 mm olmuş demişt farklı zamanlarda çatlamış olabilir miYarın tekrar yap testleri belki koyulaşma ya devam eder belki ikinci kez yumurtlama olur
Bana da öyle geldi yaUygulama ücretli sanirim
Evet bende çok memnunumŞimdi inceledim baya güzel bı uygulama
Benim kullandığım kısımlar değil ücretli kısım başka yükseltmek istersen ücretli oluyorBana da öyle geldi ya
Cevabıniz için teşekkür ederimBu hamilelik belirtisi olabilir biliyormusunuz ben ilk oglumda öyle olmustu hatta evde test yapmistim bat dan 4-5 gün önce cikmisti 2. cizgi silik 3 haftalik hamileydim
Bende emim olamadım acaba testi değiştirdim diye mi öyle geldiCanım ama çok koyulaşmamış sanki bugünki testin yani bana normal geldi dünküne göre çok fark eden bir koyuluk yok
Bigün zengin olursak pro üyeliğe geçerizBana da öyle geldi ya