Nisan’da adetime bir iki gün varken öğrenmiştim. Sonrasında hemen doktordan 3 gün sonrasına randevu aldım, hem de ilk denememizde tutmuştu. Randevu sabahı iç çamaşırıma bildiğin kese düştüİnşallah canım hepimizinki tutsunsen kimyasalı çok erken öğrendin sanırım canım
Ay hamile kalalım da pro üyeliğe gerek kalmasın
Açıkcası eşimin araştırmacı kimliği bizlere taş çıkarırUygulamalarla ben oyalanıyorum açıkcası,kitap gibi adam çevir çevir oku
Ben baktım bu uygulamada sanki partner takibi diye de bir şey varOlur mu diğer hamileliklerde işimizi kolaylaştırır.Belki o zaman eşlerimiz takip ederler
Ayy canim benim yaa üzüldüm ama vardır bı hayır. En azından hamile kalabiliyosun iyi yanından bakmak lazım. Olabilir duymussundur vücut bazen sağlıksız olunca bebeği atabiliyormus. Ben kızımı üç haftalikken öğrendiğimde doktorum bana çok erken öğrenmişsin beklseydin demişti sonradan anladım ki kimyasal gebelikte bilmeden dusuyomus adet saniyomussun. Rabbim saglikli evlat nasip etsin canımNisan’da adetime bir iki gün varken öğrenmiştim. Sonrasında hemen doktordan 3 gün sonrasına randevu aldım, hem de ilk denememizde tutmuştu. Randevu sabahı iç çamaşırıma bildiğin kese düştünohut kadar kırmızı bir şey, içinde de mercimek kadar beyaz bir şey resmen gördüm yani. Sonra da anında adet başladı, hatta test yapmasam beklesem normal adet oldum sanırdım heralde.
Yok cok sükür iyiym hafif atkatıyorum ama adette olmadım adet sancım var olamadım bir türlü covidden dolayı gecikecek
Hafif atlatmaniza sevindm test filan yaptınız mı ilac kullanıyor musunuzYok cok sükür iyiym hafif atkatıyorum ama adette olmadım adet sancım var olamadım bir türlü covidden dolayı gecikecek sanırım
Ohhh ohhhh ne güzel...Bizimkinin fizik kimya biyoloji hepsi çok iyi de edebiyattan kalıyorBenim eşim hiç anlamaz ya bu meseleleri ben anlatırdm o yine aynı soruları sorardi artık anlatmıyorum
Orası da nazar boncuğu olsun diyelim canımOhhh ohhhh ne güzel...Bizimkinin fizik kimya biyoloji hepsi çok iyi de edebiyattan kalıyor
İlk kızım yumurtlama tedavisiyle oldu iğne kullandım. Doktor anlatıyor işte yumurtlama zamanı su tarih size ev ödevi veriyorum demişti eşimde diyorki o ne ya öyle tavuk gibi yumurtlamaOhhh ohhhh ne güzel...Bizimkinin fizik kimya biyoloji hepsi çok iyi de edebiyattan kalıyor
Geçmiş günlerin notlarını giriyorum uygulamaya meşgul etme beni
Hadi nazarlığımız olsun.Ben uygulamayı indirirken totem yaptım.Hamiş olursam ya da başka biri hamile kalırsa herkes akşam uygulamayı silip totem yaparak 21:00 uygulamayı tekrar yüklesinOrası da nazar boncuğu olsun diyelim canım
Öyle canım o gün randevuma normal gittim, bir umut belki her şey iyidir diye, doktor da aynısını söyledi, rahim sağlıksız gördüğü embriyoyu kendi atıyor, normal bir anomali, engelli durumunu kastetmiyorum, hayata tutunacak organları sorunlu oluyor da atıyor demişti, mesela kalbi yoksa, beyni yoksa kimyasal oluyor demişti. Sonra 3 ay ben korundum, 2 aydır da tutturamadık, bu 3. ayımızAyy canim benim yaa üzüldüm ama vardır bı hayır. En azından hamile kalabiliyosun iyi yanından bakmak lazım. Olabilir duymussundur vücut bazen sağlıksız olunca bebeği atabiliyormus. Ben kızımı üç haftalikken öğrendiğimde doktorum bana çok erken öğrenmişsin beklseydin demişti sonradan anladım ki kimyasal gebelikte bilmeden dusuyomus adet saniyomussun. Rabbim saglikli evlat nasip etsin canım
İnşallah bu ay tutsun canım pko falan yoktu değil miÖyle canım o gün randevuma normal gittim, bir umut belki her şey iyidir diye, doktor da aynısını söyledi, rahim sağlıksız gördüğü embriyoyu kendi atıyor, normal bir anomali, engelli durumunu kastetmiyorum, hayata tutunacak organları sorunlu oluyor da atıyor demişti, mesela kalbi yoksa, beyni yoksa kimyasal oluyor demişti. Sonra 3 ay ben korundum, 2 aydır da tutturamadık, bu 3. ayımız
Tamam sen hatırlat inşallah hamiş kalırsan canım yapalım bunuHadi nazarlığımız olsun.Ben uygulamayı indirirken totem yaptım.Hamiş olursam ya da başka biri hamile kalırsa herkes akşam uygulamayı silip totem yaparak 21:00 uygulamayı tekrar yüklesin
Hayır hayır canım her şeyim çok normal, adetim saatini bile şaşmazİnşallah bu ay tutsun canım pko falan yoktu değil mi
Olmasın da canım inşallahHayır hayır canım her şeyim çok normal, adetim saatini bile şaşmazeşimin de sperm testi iyi çıkmıştı, son kontrollerden beri bildiğimiz bir sorunumuz yok
Canim mevlananin bu sozune bayilirim hatta fawlarmdadirAçıkcası geçen ay o kadar çok belirti vardı ki kesin %99 hamileyim diye eşimle moda girmeye başlar olduk.Normalde ben heyecan yapmam hamile kalırım kalmam diye,belki de korunmayı bıraktığımda hemen hamile kalıyır olmamın verdiği rahatlıkta olabilir.Önceki hamileliklerimdeki gibi göğüslerde büyüme ve göğüs ucunda belirgin renk değişikliği ve koyu renkli pütürlükler oluşmuştu.Kuyruk sokumum ve bel ağrım hatta normalde terlemeyen ben gece terliyor ve ateş basıyordu.Bhcg <100 görünce şok oldum.Eşime dedim ben bu kadar etkilendim hadi ya senin bedenimdeki gördüğün hissettiklerinde mi psikolojikO yüzden bu ay heyecan yapmıyorum.Artık hamile kalsam bile doğum yapıp kucağıma almadan inanmayacak gibiyim...
Normalde pozitif düşünen biri olmama rağmen bazen benimde modum düşebiliyor...
Üzülme der Mevlana ve devam eder, bir yanda korku bir yanda ümit varsa iki kanatlı olursun, tek kanatla uçulmaz zaten.
Sopayla kilime vuranın gayesi kilimi dövmek değil, kilimin tozunu almaktır. Allah sana sıkıntı vermekle tozunu, kirini alır. Niye kederlenirsin? (Hz. Mevlana)
Aynn burda cok war ovulasyon testiyle gebelik ogrenen bende duydum, yasamadigim ama ogrendigim bi suru sey oldu burdanEvet ben ovulasyon testimle hem hamilelik öğrendim hemde hamilelik düşünen bı arkadaşıma vermistmbence işe yarıyor ki lh testiyle hamilelik öğrenen çok kişi okudum burda
Merhaba , bu uygulamaya ait bir gereç var mı sende ? Çünkü başta soruyor femometer ürünü kullanıyor musunuz diye ?Bakalılm umarım bu ay beklentiler gerçekleşir
Merhaba , bu uygulamaya ait bir gereç var mı sende ? Çünkü başta soruyor femometer ürünü kullanıyor musunuz diye ?N
Nasıl bir gereçMerhaba , bu uygulamaya ait bir gereç var mı sende ? Çünkü başta soruyor femometer ürünü kullanıyor musunuz diye ?