Gebeliğe Hazırlık ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah canım hepimizinki tutsun sen kimyasalı çok erken öğrendin sanırım canım
Nisan’da adetime bir iki gün varken öğrenmiştim. Sonrasında hemen doktordan 3 gün sonrasına randevu aldım, hem de ilk denememizde tutmuştu. Randevu sabahı iç çamaşırıma bildiğin kese düştü nohut kadar kırmızı bir şey, içinde de mercimek kadar beyaz bir şey resmen gördüm yani. Sonra da anında adet başladı, hatta test yapmasam beklesem normal adet oldum sanırdım heralde.

Açıkcası eşimin araştırmacı kimliği bizlere taş çıkarırUygulamalarla ben oyalanıyorum açıkcası,kitap gibi adam çevir çevir oku
Benim eşim hiç anlamaz ya bu meseleleri ben anlatırdm o yine aynı soruları sorardi artık anlatmıyorum

Ayy canim benim yaa üzüldüm ama vardır bı hayır. En azından hamile kalabiliyosun iyi yanından bakmak lazım. Olabilir duymussundur vücut bazen sağlıksız olunca bebeği atabiliyormus. Ben kızımı üç haftalikken öğrendiğimde doktorum bana çok erken öğrenmişsin beklseydin demişti sonradan anladım ki kimyasal gebelikte bilmeden dusuyomus adet saniyomussun. Rabbim saglikli evlat nasip etsin canım

Benim eşim hiç anlamaz ya bu meseleleri ben anlatırdm o yine aynı soruları sorardi artık anlatmıyorum
Ohhh ohhhh ne güzel...Bizimkinin fizik kimya biyoloji hepsi çok iyi de edebiyattan kalıyor
Geçmiş günlerin notlarını giriyorum uygulamaya meşgul etme beni

Ohhh ohhhh ne güzel...Bizimkinin fizik kimya biyoloji hepsi çok iyi de edebiyattan kalıyor
Geçmiş günlerin notlarını giriyorum uygulamaya meşgul etme beni
İlk kızım yumurtlama tedavisiyle oldu iğne kullandım. Doktor anlatıyor işte yumurtlama zamanı su tarih size ev ödevi veriyorum demişti eşimde diyorki o ne ya öyle tavuk gibi yumurtlama of doktorun esprisine mi guleydim eşimin cahilligine mi bilememstim buda böyle bi animdir

Orası da nazar boncuğu olsun diyelim canım
Hadi nazarlığımız olsun.Ben uygulamayı indirirken totem yaptım.Hamiş olursam ya da başka biri hamile kalırsa herkes akşam uygulamayı silip totem yaparak 21:00 uygulamayı tekrar yüklesin

Öyle canım o gün randevuma normal gittim, bir umut belki her şey iyidir diye, doktor da aynısını söyledi, rahim sağlıksız gördüğü embriyoyu kendi atıyor, normal bir anomali, engelli durumunu kastetmiyorum, hayata tutunacak organları sorunlu oluyor da atıyor demişti, mesela kalbi yoksa, beyni yoksa kimyasal oluyor demişti. Sonra 3 ay ben korundum, 2 aydır da tutturamadık, bu 3. ayımız

İnşallah bu ay tutsun canım pko falan yoktu değil mi

Hadi nazarlığımız olsun.Ben uygulamayı indirirken totem yaptım.Hamiş olursam ya da başka biri hamile kalırsa herkes akşam uygulamayı silip totem yaparak 21:00 uygulamayı tekrar yüklesin
Tamam sen hatırlat inşallah hamiş kalırsan canım yapalım bunu

Canim mevlananin bu sozune bayilirim hatta fawlarmdadiraslinda beyin gucune inaniyorum ben tum hissettierimiz oyle gercekki icten istedigimiz icin beynimizi ona yonlendirmis oliyoruzbende rahat ve takmiyorum ama zihin dusunuyo demekki ben rahat olsamda ki ben oyle boyle rahatlik deil on yil istemedim cocuk istedigimde verir modunda en tevekkullu oldugum konu cocuk

Evet ben ovulasyon testimle hem hamilelik öğrendim hemde hamilelik düşünen bı arkadaşıma vermistm bence işe yarıyor ki lh testiyle hamilelik öğrenen çok kişi okudum burda
Aynn burda cok war ovulasyon testiyle gebelik ogrenen bende duydum, yasamadigim ama ogrendigim bi suru sey oldu burdan

Günaydın arkadaşlar pik bu oluyor değil mii eğer bu pik ise ben dün akşamı değerlendirmiştim bugünü atlayıp yarını mı değerlendirmem gerekiyor sizce yardım edin banaa

Eklentiler

• IMG_20201124_084259.jpg
    33,9 KB · Görüntüleme: 40
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…