Olabilir 3 gün sonra catlayabiliyorOlabilir mi acaba doktor geçen hafta pazartesi kontrole gittiğimde iki yumurtan 20 mm olmuş demişt farklı zamanlarda çatlamış olabilir mi
Testle de alakalı olabilir ama dediğim gibi bana koyulaşıyor gibi gelmedi normal silik yani dünkü gibi. Bata kaç gün var?Bende emim olamadım acaba testi değiştirdim diye mi öyle geldi
Ay hamile kalalım da pro üyeliğe gerek kalmasınBigün zengin olursak pro üyeliğe geçeriz
3 Aralık bat 10 gün varTestle de alakalı olabilir ama dediğim gibi bana koyulaşıyor gibi gelmedi normal silik yani dünkü gibi. Bata kaç gün var?
Ay o da doğru biz pro üyeliğe geçene kadar pes peşe olsunAy hamile kalalım da pro üyeliğe gerek kalmasın
Bakalılm umarım bu ay beklentiler gerçekleşirOlabilir 3 gün sonra catlayabiliyor
Benim de 5 Aralık yumurtlama yeni bitti3 Aralık bat 10 gün var
BakalımBenim de 5 Aralık yumurtlama yeni bittibakalım ne olacak
Bende beğendimŞimdi inceledim baya güzel bı uygulama
İnşallahBakalılm umarım bu ay beklentiler gerçekleşir
Hepimiz herşeyi bıraktık uygulamayı inceliyoruzBende beğendim
Her gün yeni bir bilgiHepimiz herşeyi bıraktık uygulamayı inceliyoruz
Canım sen ovulasyon yaptın mı? Spremler mesela o günlerdeki stresine, eşinin stresine göre canlı kalma süresi değişiyor. O yüzden stres yapmayın diyorlar yaŞimdi ben 17 Kasım'da temizlendim o günden beridir gün aşırı ilişki yaşıyoruz eğer yumurtladiysam tutar mi. Çünkü ben okudukça biseler kafam karisiyohani diyolar ya çatlama öncesi ve çatlama oldugu günü takip eden iki gün degerlendirilmeli vs gibi şeyler bide içerde kaç saat yasiyo bu spermler ay cildircam her taraftan farklı bilgi
Eşim mesaide diyor neden hala uyumadın .Ah sorma dedim çok işim var uygulamayı inceliyorumHepimiz herşeyi bıraktık uygulamayı inceliyoruz
Ahah beyler de anlamıyorlar ki bı anlasalar kendileri önericekler hangi uygulama iyiEşim mesaide diyor neden hala uyumadın .Ah sorma dedim çok işim var uygulamayı inceliyorum
Canım ovulasyon testi yapmadım bu ay alcaktim vazgectim iyice şaşıriım diyeCanım sen ovulasyon yaptın mı? Spremler mesela o günlerdeki stresine, eşinin stresine göre canlı kalma süresi değişiyor. O yüzden stres yapmayın diyorlar yabenim bir kimyasalım var onda yumurtlama haftası gün aşırı ilişki olmuştu. Bu ay ise ovu yaptığım için 3 gün her gün olacak şekilde değerlendirdik.
O zaman sen stres yapmazsan tutar inşallahCanım ovulasyon testi yapmadım bu ay alcaktim vazgectim iyice şaşıriım diyebişe diyim mi esimim stres yapacak bı durumu yok çünkü çocuk isteğimden haberi bile yok adamcagzin sürpriz olsun dedim
İnşallah canım hepimizinki tutsunO zaman sen stres yapmazsan tutar inşallah
Açıkcası eşimin araştırmacı kimliği bizlere taş çıkarırAhah beyler de anlamıyorlar ki bı anlasalar kendileri önericekler hangi uygulama iyi