Gebeliğe Hazırlık ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Şimdi ben 17 Kasım'da temizlendim o günden beridir gün aşırı ilişki yaşıyoruz eğer yumurtladiysam tutar mi. Çünkü ben okudukça biseler kafam karisiyo hani diyolar ya çatlama öncesi ve çatlama oldugu günü takip eden iki gün degerlendirilmeli vs gibi şeyler bide içerde kaç saat yasiyo bu spermler ay cildircam her taraftan farklı bilgi

Canım sen ovulasyon yaptın mı? Spremler mesela o günlerdeki stresine, eşinin stresine göre canlı kalma süresi değişiyor. O yüzden stres yapmayın diyorlar ya benim bir kimyasalım var onda yumurtlama haftası gün aşırı ilişki olmuştu. Bu ay ise ovu yaptığım için 3 gün her gün olacak şekilde değerlendirdik.

Hepimiz herşeyi bıraktık uygulamayı inceliyoruz
Eşim mesaide diyor neden hala uyumadın .Ah sorma dedim çok işim var uygulamayı inceliyorum
Partner hesabı bile var.Eşlerimizedw biraz çizik attıralım.Biz yeterince kafayı çizdik

Canım ovulasyon testi yapmadım bu ay alcaktim vazgectim iyice şaşıriım diye bişe diyim mi esimim stres yapacak bı durumu yok çünkü çocuk isteğimden haberi bile yok adamcagzin sürpriz olsun dedim ha başka şeyi stres eder bilemiyorum

Ahah beyler de anlamıyorlar ki bı anlasalar kendileri önericekler hangi uygulama iyi
Açıkcası eşimin araştırmacı kimliği bizlere taş çıkarırUygulamalarla ben oyalanıyorum açıkcası,kitap gibi adam çevir çevir oku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…