Gebeliğe Hazırlık ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ben dört gün önce ovulasyon testimde pik görmüştüm sonra gün gün azaldı. Bugün tekrar böyle oldu bu pik mi oluyor anlayamadım sebebini bat 3 Aralık normal mi

Eklentiler

• 92F81084-095B-4760-A2F7-A0A99BEA714D.png
    92F81084-095B-4760-A2F7-A0A99BEA714D.png
    195,6 KB · Görüntüleme: 43
Kızlar ben dört gün önce ovulasyon testimde pik görmüştüm sonra gün gün azaldı. Bugün tekrar böyle oldu bu pik mi oluyor anlayamadım sebebini bat 3 Aralık normal mi
Ay canım ben sana başka bir şey soracağım 😁 bu ne ya uygulama mı var böyle oranını mı çıkarıyor? Varsa aydınlat bizi hangi uygulama bu 🤗

Ayyy bilmiyor muydunuz harika bir uygulama adı FEMOMETER mutlaka indirin aşırı güzel oluyor. Gün gün hamile kalma ihtimali ovulasyon günleri tahminleri test girişleri falan var böyle oran da çıkarıyor 😂

Ayyy bilmiyor muydunuz harika bir uygulama adı FEMOMETER mutlaka indirin aşırı güzel oluyor. Gün gün hamile kalma ihtimali ovulasyon günleri tahminleri test girişleri falan var böyle oran da çıkarıyor 😂
Aaa çok iyi bu ay olmazsa öbür ay ovulasyon testi alicam bu uygulamayı indireyim

Bana sanki bu arkadaş kendi testini bir uygulamaya yüklemiş, o da oranını vermiş gibi geldi, ayın 23ü bugün ya testinde tarih yazıyor oranı da yüzde 58 😁 acaba deliriyor muyum ya 😂😂😂

Kizz testlerinde mi tarihi geciyo yeni öğrendim tü 😅
Valla geçiyomuş 🤭 ya bat 30kasım ama 10gündür kasık karın ağrısı sanki adet olacakmışım gibi, midem de kötü.
Ama ben 27aydır gebelik düşünüyorum, o kadar hayal kırıklığı yaşadım ki artık umursamıyorum. O kadar ki evde arkadaşımın taa 2018de verdiği ovulasyon testini deniyorum 🤣

Canım şöyle hamilelik istediğimden beri indiriyorum adet takip uygulaması ama hamilelik planlaması diye Bi bölümü de var o seçeneği seçtiğinde böyle hamilelik hazırlığıma dair her şey çıkıyor
Valla biz kıdemliler bunu nasıl kaçırdık 😁 hamilelik yumurtlama adet ovülasyon hakkında bir hunimiz eksik, her akşam burada delirmeceler yaşıyoruz 😁😁😁 çoook teşekkür ederim bu arada bir anda seni bombardımana tuttuk 😁😁😁

Valla geçiyomuş 🤭 ya bat 30kasım ama 10gündür kasık karın ağrısı sanki adet olacakmışım gibi, midem de kötü.
Ama ben 27aydır gebelik düşünüyorum, o kadar hayal kırıklığı yaşadım ki artık umursamıyorum. O kadar ki evde arkadaşımın taa 2018de verdiği ovulasyon testini deniyorum 🤣
Bunu da yeni öğrendim 😅 olur canım neden olmasın yillarca bekleyenler var sen ümidini yitirme

Valla biz kıdemliler bunu nasıl kaçırdık 😁 hamilelik yumurtlama adet ovülasyon hakkında bir hunimiz eksik, her akşam burada delirmeceler yaşıyoruz 😁😁😁 çoook teşekkür ederim bu arada bir anda seni bombardımana tuttuk 😁😁😁
Ben buraya Bi hafta kadar önce üye oldum yeniyim daha 😂 ama bende çooook fazla sey öğrendim buradan valla aklıma bir şey takıldığında internete değil önce buraya bakıyorum 😂

Soru bombardımanı haha öyleki kızın sorusuna bile cvp vermedik app peşine dustuk😬😬

X