Gebeliğe Hazırlık ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ben dört gün önce ovulasyon testimde pik görmüştüm sonra gün gün azaldı. Bugün tekrar böyle oldu bu pik mi oluyor anlayamadım sebebini bat 3 Aralık normal mi

Eklentiler

• 92F81084-095B-4760-A2F7-A0A99BEA714D.png
    195,6 KB · Görüntüleme: 43
Kızlar ben dört gün önce ovulasyon testimde pik görmüştüm sonra gün gün azaldı. Bugün tekrar böyle oldu bu pik mi oluyor anlayamadım sebebini bat 3 Aralık normal mi
Ay canım ben sana başka bir şey soracağım bu ne ya uygulama mı var böyle oranını mı çıkarıyor? Varsa aydınlat bizi hangi uygulama bu

Ayyy bilmiyor muydunuz harika bir uygulama adı FEMOMETER mutlaka indirin aşırı güzel oluyor. Gün gün hamile kalma ihtimali ovulasyon günleri tahminleri test girişleri falan var böyle oran da çıkarıyor

Ayyy bilmiyor muydunuz harika bir uygulama adı FEMOMETER mutlaka indirin aşırı güzel oluyor. Gün gün hamile kalma ihtimali ovulasyon günleri tahminleri test girişleri falan var böyle oran da çıkarıyor
Aaa çok iyi bu ay olmazsa öbür ay ovulasyon testi alicam bu uygulamayı indireyim

Bana sanki bu arkadaş kendi testini bir uygulamaya yüklemiş, o da oranını vermiş gibi geldi, ayın 23ü bugün ya testinde tarih yazıyor oranı da yüzde 58 acaba deliriyor muyum ya

Kizz testlerinde mi tarihi geciyo yeni öğrendim tü
Valla geçiyomuş ya bat 30kasım ama 10gündür kasık karın ağrısı sanki adet olacakmışım gibi, midem de kötü.
Ama ben 27aydır gebelik düşünüyorum, o kadar hayal kırıklığı yaşadım ki artık umursamıyorum. O kadar ki evde arkadaşımın taa 2018de verdiği ovulasyon testini deniyorum

Valla biz kıdemliler bunu nasıl kaçırdık hamilelik yumurtlama adet ovülasyon hakkında bir hunimiz eksik, her akşam burada delirmeceler yaşıyoruz çoook teşekkür ederim bu arada bir anda seni bombardımana tuttuk

Bunu da yeni öğrendim olur canım neden olmasın yillarca bekleyenler var sen ümidini yitirme

Ben buraya Bi hafta kadar önce üye oldum yeniyim daha ama bende çooook fazla sey öğrendim buradan valla aklıma bir şey takıldığında internete değil önce buraya bakıyorum

Soru bombardımanı haha öyleki kızın sorusuna bile cvp vermedik app peşine dustuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…