Gebeliğe Hazırlık ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Belimin sol tarafından kalçama doğru vuran bı ağrı var bı de göğüslerim hassaslasti uçları aciyor biraz .. yumurtlama belirtisi olabilir mi 13. Günüm bugün su gibi bı akıntım var bı de
Dongun kaç gündü canim olabilir eger tam zamaniysa

Anladım canım uzun zamandır merak ediyordum nasıl ve neden öğreniliyor diye sen ve başka bir arkadaşın yazmasıyla öğrenmiş oldum

Evet canım hamilelikte de yükseliyor kızımda ben ilk elimde ovu testi vardı onunla yaptım iki gün böyle koyu çizgi cikmosto sonra kaset test hcg yaptığımda silikti 3 haftalik hamileydim
O zaman elinde gebelik testi olmayanlar LH testi yapsınlar.Hem ellerindeki testleri değerlendirmiş olurlar hemde çabuk sonuç almazlar mı

Heee anladım canım tamam, yani gayet pik kadar yükseliyor demek böyle koyu çıktığına göre
Evet canım yükseliyor doğumdan sonra eski haline iniyor lh hormonu ve bı çok hormonda o zaman bayağı araştırmıştım da aklımda kaldi

Kızlar yumurtlama göreli 5 gün oldu inanılmaz bel ağrım var iki gündür azda kasık ağrısı geçtiğimiz çarşamba gördüm yumurtlamayı cumartesi test yapcam meraktan tabi inşallah hamileyimdr bat 3 Aralık

O zaman elinde gebelik testi olmayanlar LH testi yapsınlar.Hem ellerindeki testleri değerlendirmiş olurlar hemde çabuk sonuç almazlar mı
Evet ben ovulasyon testimle hem hamilelik öğrendim hemde hamilelik düşünen bı arkadaşıma vermistm bence işe yarıyor ki lh testiyle hamilelik öğrenen çok kişi okudum burda

Bol bol dinlen bu sürede bence

Degerlendir bu günleri ben mesela ben adet biter bitmez 1 gün arayla değerlendirdim hep
Canim bende şuan bı gün dolu bigün boş olarak değerlendiriyorum regl bittiğinden beri mesela dün degerlendirdim bugünü de mi degerlendirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…