Dongun kaç gündü canim olabilir eger tam zamaniysaBelimin sol tarafından kalçama doğru vuran bı ağrı var bı de göğüslerim hassaslasti uçları aciyor biraz .. yumurtlama belirtisi olabilir mi 13. Günüm bugün su gibi bı akıntım var bı de
E hamilesinCildiracagim 6 gündür koyu cikiyo test bozuk desem c dede problem olurdu Eki Görüntüle 2727066
Anladım canımHormon LH - TJOD
PMSG = pregnant mare serum gonadotropin; hCG = human chorionic gonadotropin. ... LH ve HCG %81 oranında benzerlik gösterir
Lh testiyle hamilelik gözükür muş ama bhcg testinde yumurtlama zamani gözükmezmiş canim
O zaman elinde gebelik testi olmayanlar LH testi yapsınlar.Hem ellerindeki testleri değerlendirmiş olurlar hemde çabuk sonuç almazlar mıEvet canım hamilelikte de yükseliyor kızımda ben ilk elimde ovu testi vardı onunla yaptım iki gün böyle koyu çizgi cikmosto sonra kaset test hcg yaptığımda silikti 3 haftalik hamileydim
Evet canım yükseliyor doğumdan sonra eski haline iniyor lh hormonu ve bı çok hormondaHeee anladım canım tamam, yani gayet pik kadar yükseliyor demek böyle koyu çıktığına göre
Valla beni aydınlattın canım uzun zamandır merak ediyordum, biraz Google’da bile aradım bulamamıştımEvet canım yükseliyor doğumdan sonra eski haline iniyor lh hormonu ve bı çok hormondao zaman bayağı araştırmıştım da aklımda kaldi
30 gün canım bazen bı iki gün oynadığı oluyorDongun kaç gündü canim olabilir eger tam zamaniysa
Ay inşallah canim topigimiz komple hamile olsn bu ay güzel haberleri alalimValla beni aydınlattın canım uzun zamandır merak ediyordum, biraz Google’da bile aradım bulamamıştıminşallah hepimiz bol bol çift çizgileri görürüz
Evet ben ovulasyon testimle hem hamilelik öğrendim hemde hamilelik düşünen bı arkadaşıma vermistmO zaman elinde gebelik testi olmayanlar LH testi yapsınlar.Hem ellerindeki testleri değerlendirmiş olurlar hemde çabuk sonuç almazlar mı
Bol bol dinlen bu sürede benceKızlar yumurtlama göreli 5 gün oldu inanılmaz bel ağrım var iki gündür azda kasık ağrısı geçtiğimiz çarşamba gördüm yumurtlamayı cumartesi test yapcam meraktan tabi inşallah hamileyimdr bat 3 Aralık
Degerlendir bu günleri ben mesela ben adet biter bitmez 1 gün arayla değerlendirdim hep30 gün canım bazen bı iki gün oynadığı oluyor
Canim bende şuan bı gün dolu bigün boş olarak değerlendiriyorum regl bittiğinden beri mesela dün degerlendirdim bugünü de mi degerlendirimDegerlendir bu günleri ben mesela ben adet biter bitmez 1 gün arayla değerlendirdim hep
Az önce tarihi geçmiş test yaptımEvet ben ovulasyon testimle hem hamilelik öğrendim hemde hamilelik düşünen bı arkadaşıma vermistmbence işe yarıyor ki lh testiyle hamilelik öğrenen çok kişi okudum burda
YatanSu yumurtaları bı kiraydik iyiydi kızlar
Kizz testlerinde mi tarihi geciyo yeni öğrendim tüAz önce tarihi geçmiş test yaptımevde yoktu başka ama tabiki bişey göremedim