Gebeliğe Hazırlık ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Şimdi ben 17 Kasım'da temizlendim o günden beridir gün aşırı ilişki yaşıyoruz eğer yumurtladiysam tutar mi. Çünkü ben okudukça biseler kafam karisiyo :KK43: hani diyolar ya çatlama öncesi ve çatlama oldugu günü takip eden iki gün degerlendirilmeli vs gibi şeyler bide içerde kaç saat yasiyo bu spermler ay cildircam her taraftan farklı bilgi😅

Şimdi ben 17 Kasım'da temizlendim o günden beridir gün aşırı ilişki yaşıyoruz eğer yumurtladiysam tutar mi. Çünkü ben okudukça biseler kafam karisiyo :KK43: hani diyolar ya çatlama öncesi ve çatlama oldugu günü takip eden iki gün degerlendirilmeli vs gibi şeyler bide içerde kaç saat yasiyo bu spermler ay cildircam her taraftan farklı bilgi😅
Canım sen ovulasyon yaptın mı? Spremler mesela o günlerdeki stresine, eşinin stresine göre canlı kalma süresi değişiyor. O yüzden stres yapmayın diyorlar ya 😁 benim bir kimyasalım var onda yumurtlama haftası gün aşırı ilişki olmuştu. Bu ay ise ovu yaptığım için 3 gün her gün olacak şekilde değerlendirdik.

Hepimiz herşeyi bıraktık uygulamayı inceliyoruz😂😂
Eşim mesaide diyor neden hala uyumadın .Ah sorma dedim çok işim var uygulamayı inceliyorum 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Partner hesabı bile var.Eşlerimizedw biraz çizik attıralım.Biz yeterince kafayı çizdik :confused: :süslü: :süslü: :süslü: :süslü:

Canım sen ovulasyon yaptın mı? Spremler mesela o günlerdeki stresine, eşinin stresine göre canlı kalma süresi değişiyor. O yüzden stres yapmayın diyorlar ya 😁 benim bir kimyasalım var onda yumurtlama haftası gün aşırı ilişki olmuştu. Bu ay ise ovu yaptığım için 3 gün her gün olacak şekilde değerlendirdik.
Canım ovulasyon testi yapmadım bu ay alcaktim vazgectim iyice şaşıriım diye😅 bişe diyim mi esimim stres yapacak bı durumu yok çünkü çocuk isteğimden haberi bile yok adamcagzin😂 sürpriz olsun dedim😂 ha başka şeyi stres eder bilemiyorum🤪

Ahah beyler de anlamıyorlar ki bı anlasalar kendileri önericekler hangi uygulama iyi😂
Açıkcası eşimin araştırmacı kimliği bizlere taş çıkarır🤭Uygulamalarla ben oyalanıyorum açıkcası,kitap gibi adam çevir çevir oku🤣🤣

X