- 7 Kasım 2012
- 1.857
- 978
Canım bende o firmadan alıyorum bak en sonu da böyle oldu okunmuyor test ben nasıl anlıycam çatladıgını testtimde bittiN11 de invicible1980 diye firmadan aldım hep ordan alıyorum bozuk çıkmadi şimdiye kadar
Ben 20 gebelik 10 ovulasyon almıştım canım 4ü bozuk cıktıŞimdide erken gebelik testi sipariş ettim 5 tanesi 50 liraya laboquik marka
Firmaya bildir canimCanım bende o firmadan alıyorum bak en sonu da böyle oldu okunmuyor test ben nasıl anlıycam çatladıgını testtimde bitti
Yaaa inşallah aynı anda gebe olduğumuzu öğreniriz catlamamiz aynı gün hemen hemenKızlar çatladımgeri sayim başladı inşallah rabbimin izniyle tutar sağlıkla herkesin
Ovulasyon yapmaya ne gerek var sürekli 2 günde bi ilişkiye girmek mantıklı degil miAynen yaklaşıyor bu gece yine test yap kaçırma
Aynı gün pik olduuuuk hadi hayırlısıKizlaarr uygulama yumurtlama gunune daha 3 gun var gosteriyor ama bugun pik olmus
evde serit testte c ve t de ayni oranda gorunce gulen yuz gosteren testten de yapip emin oldum ayy cok heyecanliyim
Benim yaptığımda böyle bugün ama bence çatlamamış seninkideKızlar çatladımgeri sayim başladı inşallah rabbimin izniyle tutar sağlıkla herkesin
hadi hayırlısı canım güzel haberini bekliyoruz aralıkta.Kizlaarr uygulama yumurtlama gunune daha 3 gun var gosteriyor ama bugun pik olmus
evde serit testte c ve t de ayni oranda gorunce gulen yuz gosteren testten de yapip emin oldum ayy cok heyecanliyim
canım o biraz görev gibi algılanıyor ya erkekte sanki zor mu olur keşke olsa öyle bi dünya da...Ovulasyon yapmaya ne gerek var sürekli 2 günde bi ilişkiye girmek mantıklı degil mi
Canım inşallah inşallahhadi hayırlısı canım güzel haberini bekliyoruz aralıkta.
Hiç öyle düşünme böyle stres yaparsan düzenin de etkilenir beklemek çok tedirginlik yaratıyor bazen ama olumsuz düşünmeSanki hiç yumurta olusmicak gibi hissediyorum ya of gözün kör olsun pkos ...
Öyle amaHiç öyle düşünme böyle stres yaparsan düzenin de etkilenir beklemek çok tedirginlik yaratıyor bazen ama olumsuz düşünme
Bide asla yumurtlama oldugunu hissedemiyorum. Lh kitlerinden kızıma hamile kalmadan önce yaptım ama asla pik olmamıştı sadece o testle tedavi sonrası hamile kaldığını ogrenmistimHiç öyle düşünme böyle stres yaparsan düzenin de etkilenir beklemek çok tedirginlik yaratıyor bazen ama olumsuz düşünme
Aynen öyle canım mutlaka hayırlı bi zamanı vardır.. bebeğimiz olacaksa ona kavuşacağımız zaman da onun bu dünyadan geçeceği zaman da belli ama sabretmek zorÖyle amageçen ay baltarcin corekotu kuru yaptım resmen hissettim yumurtlama olduğunu ama maalesef yirmi gün ilişki yasağı oldu hayırlısı böyleymiş dedin regl olduktan sonra yine yapıyorum kürü ama sanki bu ay hiç olmayacak gibi bilmiyorum sadece bir his.
Valla yumurtlama olduğunu şu testler olmasa ben de hiç hissedemiyorum ya da önceden bu kadar vücudumu dinlemiyodumBide asla yumurtlama oldugunu hissedemiyorum. Lh kitlerinden kızıma hamile kalmadan önce yaptım ama asla pik olmamıştı sadece o testle tedavi sonrası hamile kaldığını ogrenmistimof hem gülüyorum hem icim bı tuhaf
Evet aynen öyle canım. Ama insan arıyor işte o gunu. Bazen hayret ediyorum şıp diye hamile kaliveren kadınlara ceket atsan hamile kalıyor derler ya tabiki bu Allah vergisi bişey rabbim dermansız dert vermesin ama düşünmeden de edemiyorum bazenAynen öyle canım mutlaka hayırlı bi zamanı vardır.. bebeğimiz olacaksa ona kavuşacağımız zaman da onun bu dünyadan geçeceği zaman da belli ama sabretmek zor