Gebeliğe Hazırlık ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kesinlikle belli olurdu canım özellikle ultrason muayenesinde belli oluyor kistler inci gibi dizili olurmuş

Merhaba bende fransada yaşıyorum banada folic asid önerdiler bir kutuyu bitirdim neredeyse siz faydasını gördünüz mü?

Tatlimmm ben geldimmmm 154 olmus normal gebelik dedi haftaya keseye bakariz dedi gorunmeyedeblir dedi bekliycez dedi insalah bi aksikik cikmaz dualarim sizinle kizlar en tez zamanda size nasip etsin rabbim cok heycanliyim
Hayirli olsun arkadasim ilk msjdan itibaren okudum seninde paylasimlarini bizede dua et nolur

Adet günü yapılan testte lh hormonu fsh hormonundan büyük çıkarsa bide ultrason görüntüsüyle teşhis koyuluyo galiba

Kızlar çatladım geri sayim başladı inşallah rabbimin izniyle tutar sağlıkla herkesin

Eklentiler

• 20201120_144119.jpg
    91,6 KB · Görüntüleme: 74
Kızlar merhaba bugün belim ve karnım ağrıyor baya sanırım yumurtladım kendimi tavuk gibi hissediyorum böyle de deyince testime bir bakar mısınız rica etsem? Akşam bir daha yapacağım çatlama var mı diye

Ben de bir ben mi böyleyim acaba diyordum stres yapmayayım aklıma getirmeyeyim diyorum ama engelleyemiyorum kendimi

Adet günü yapılan testte lh hormonu fsh hormonundan büyük çıkarsa bide ultrason görüntüsüyle teşhis koyuluyo galiba
Teskkurler canim regliyken test yaptirdim normal zamanda alttanda muayne oldum, icim cok rahatladi saolun bilgiler cok kiymetli

Tatlimmm ben geldimmmm 154 olmus normal gebelik dedi haftaya keseye bakariz dedi gorunmeyedeblir dedi bekliycez dedi insalah bi aksikik cikmaz dualarim sizinle kizlar en tez zamanda size nasip etsin rabbim cok heycanliyim
Hadi inşallah haftaya senin keseyi görürüz bizde senin yaşadığın tatlı heyecanları yaşamış oluruz çok tebrik ederim

Cok tesekkurlerburdan okudukca ondan cok korkmustumpokolularada rabbim sifa versinhepimizede tez zamanda bebek nasip etsinicimi cok rahatlattiniz saolun varolun
Rica ederim ne demek. Bildiklerimi paylaştım. içinizi rahatlaatıysa ne mutlu. aklınıza takılan birşey olursa yine yardımcı oluruz.

Pike evet canim ama çatladimi diye yarın yine aynı satte yap bence daha net sonuç alırsın insallah cift sarili olur da saglikli ikizin olur icimden boyle geldi

Hadi inşallah haftaya senin keseyi görürüz bizde senin yaşadığın tatlı heyecanları yaşamış oluruz çok tebrik ederim
Canim sen naptin 2 günün kaldı galiba varmı belirti

Kızlar çok şükür piki gördüm ama size bir sorum olacaktı 3 gündür ilişki olmadı bugün 4. gün ve inşallah değerlendireceğiz sizce 4. Günlük sperm kötü müdür doktorlar gün aşırı ilişki öneriyorlar ya ondan kafam karıştı. Bir de 3 gün mü değerlendireyim?

Eklentiler

• D8889230-5775-47B6-9BC0-4AB10A285FFB.jpeg
    67 KB · Görüntüleme: 54
Merhaba bende fransada yaşıyorum banada folic asid önerdiler bir kutuyu bitirdim neredeyse siz faydasını gördünüz mü?
valla ozel bi faydasini gormedim kendimde hissettigim ben kullanmaya baslayali 3 ay oldu. Solgar Prenatal Nutrients ve DHA orani yuksek bi balik yagi aliyorum her gun

senin bat 5 aralik bugun piktesin, benim bat 8 aralik yumurtlamaya 3 gun var gosteriyor uygulama arkali onlu gidiyoruz seninle
ya ben de 2 gunde bir iliski tavsiye edildigini goruyorum her yerde, spermler hareketsizlesiyor diye.. sen bence bugun ve sonraki 2 gunu degerlendirmeye calis canim, yumurta yarin catlamis olursa yarinki iliskide spermler de beklemis olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…