Hayır canım smear testimde bilinmeyen bı hücre görüldü o ay kolposkopi işlemi yapıldı parça alındı neyseki şükür temiz çıktı bsii yokmuş ama o ay boşa gitti ve ben o ayda hissettim yumurtlama olduğunu inşallah bu ayda hissederim. O yüzden bu yeniden yapıyorum uc günüm kaldiml bitmesine bakalım hayırlısı bence işe yarıyorSelam , neden ilişki yasağınız vardı ? Bende tarçın kürünü yapıcam bu ay inşallah, onunla mı ilgili bu yasak
Canim bugunu pas gec yarini degerlendir bence.Kızlar merhaba dünkü testimde iki çizgi de koyu ve aynı renkti. Pik sandım haliyle değerlendirdim. Ondan önceki gün de olmuştu.Ama bugün test daha koyu çıktı demekki pik bugünmüş. Bugünü de değerlendirmek gerekli mi illaki
Değerlendirmeni tavsiye ederim çünkü yumurta kısa süre canlı kalıyorKızlar merhaba dünkü testimde iki çizgi de koyu ve aynı renkti. Pik sandım haliyle değerlendirdim. Ondan önceki gün de olmuştu.Ama bugün test daha koyu çıktı demekki pik bugünmüş. Bugünü de değerlendirmek gerekli mi illaki
Benim alttan yapılan Mueyenede çıkmıştı pko ama çok aşırı kötü bir şey değil mi pko olduğunu bilmeden bir sürü çocuğu olan var. Sadece biraz uzun sürüyor çocuk sahibi olmak yumurtlama zamanları düzensiz olduğu içinBirde benim merak ettigim pko nasil belli oluyo bende hicbi belirtisi yok reglim en bastan beri duzenli birkac aydir deniyorum obur ayda olmazsa dr gitcem reglinin ucuncu gunu yapilan testte ve normal zamanda alttan yapilan muaynede olsa belli olurmuydu, burdan okudukca kafan cok karisti
Geçmiş olsun canım , bende yapıyorum bu ay bu kürü , inşallah işe yararHayır canım smear testimde bilinmeyen bı hücre görüldü o ay kolposkopi işlemi yapıldı parça alındı neyseki şükür temiz çıktı bsii yokmuş ama o ay boşa gitti ve ben o ayda hissettim yumurtlama olduğunu inşallah bu ayda hissederim. O yüzden bu yeniden yapıyorum uc günüm kaldiml bitmesine bakalım hayırlısı bence işe yarıyor
İki kez pik olmuş gibiBende çözemedim ilk defa bole oluyo
Senin çatlamış galiba canım ama 2 gün daha tekrarla benceBir şey soracağım.
testte pik görüp yine de yumurtanın çatlamama gibi bir ihtimali var mı
Pikten sonraki günü yani dünü değerlendiremedim ama bugün sabah değerlendirdik geç kalmış olmam dimiSenin çatlamış galiba canım ama 2 gün daha tekrarla bence
Ayın 9 dada yumurtladım gibiydi gebelikte yaptım bilmiyorum psikolojikmi ama 3 hamileligimdede yumurtlamadan bir hafta 10 gün sonra midemde değişik bi bulantı vardı ve gece uyurken çok terlerdim hem üşüyüp hemde sıcak başardı acabamı dedimİki kez pik olmuş gibi
Inşaallah pozitif düşün canim yumurta 24 saat aktif olabiliyo catladiktan sonra inşallah denk gelirPikten sonraki günü yani dünü değerlendiremedim ama bugün sabah değerlendirdik geç kalmış olmam dimi
İnşallahInşaallah pozitif düşün canim yumurta 24 saat aktif olabiliyo catladiktan sonra inşallah denk gelir
Nasıl yapıyosunuz acaba bu kürü?Hayır canım smear testimde bilinmeyen bı hücre görüldü o ay kolposkopi işlemi yapıldı parça alındı neyseki şükür temiz çıktı bsii yokmuş ama o ay boşa gitti ve ben o ayda hissettim yumurtlama olduğunu inşallah bu ayda hissederim. O yüzden bu yeniden yapıyorum uc günüm kaldiml bitmesine bakalım hayırlısı bence işe yarıyor
Canım 12 tatlı kaşığı tarçın 12 tatlı kaşığı çörekotu on tatlı kaşığı balla karsitrdim adetin ikinci günü başladım sabah akşam aç karna bi tatlı kaşığı yedim. Corekotunu ogutenler de var ama ben disimle ezdim daha az acı geldi tadı boyleNasıl yapıyosunuz acaba bu kürü?
Amin canım şifa olsun inşallah bu kür vesilesiyle hamile kalalım Rabbimin izniyleGeçmiş olsun canım , bende yapıyorum bu ay bu kürü , inşallah işe yarar
Testler arası 8 saat diye biliyorum, bence değerlendirKızlar benim bugun t cizgisi c’den de koyu pik artarak devam etmiş bugün degece yatmadan tekrar yapsam mı test ne dersiniz?