Gebeliğe Hazırlık ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam , neden ilişki yasağınız vardı ? Bende tarçın kürünü yapıcam bu ay inşallah, onunla mı ilgili bu yasak
Hayır canım smear testimde bilinmeyen bı hücre görüldü o ay kolposkopi işlemi yapıldı parça alındı neyseki şükür temiz çıktı bsii yokmuş ama o ay boşa gitti ve ben o ayda hissettim yumurtlama olduğunu inşallah bu ayda hissederim. O yüzden bu yeniden yapıyorum uc günüm kaldiml bitmesine bakalım hayırlısı bence işe yarıyor

Kızlar merhaba dünkü testimde iki çizgi de koyu ve aynı renkti. Pik sandım haliyle değerlendirdim. Ondan önceki gün de olmuştu.Ama bugün test daha koyu çıktı demekki pik bugünmüş. Bugünü de değerlendirmek gerekli mi illaki

Canim bugunu pas gec yarini degerlendir bence.

Değerlendirmeni tavsiye ederim çünkü yumurta kısa süre canlı kalıyor

Bende çözemedim ilk defa bole oluyo

Eklentiler

• 20201121_153314.jpg
    42,6 KB · Görüntüleme: 67
Benim alttan yapılan Mueyenede çıkmıştı pko ama çok aşırı kötü bir şey değil mi pko olduğunu bilmeden bir sürü çocuğu olan var. Sadece biraz uzun sürüyor çocuk sahibi olmak yumurtlama zamanları düzensiz olduğu için

Bir şey soracağım.
testte pik görüp yine de yumurtanın çatlamama gibi bir ihtimali var mı

Eklentiler

• C35FD5DE-0443-4376-B990-9D031236845F.jpeg
    65,2 KB · Görüntüleme: 96
Geçmiş olsun canım , bende yapıyorum bu ay bu kürü , inşallah işe yarar

İki kez pik olmuş gibi
Ayın 9 dada yumurtladım gibiydi gebelikte yaptım bilmiyorum psikolojikmi ama 3 hamileligimdede yumurtlamadan bir hafta 10 gün sonra midemde değişik bi bulantı vardı ve gece uyurken çok terlerdim hem üşüyüp hemde sıcak başardı acabamı dedim

Pikten sonraki günü yani dünü değerlendiremedim ama bugün sabah değerlendirdik geç kalmış olmam dimi
Inşaallah pozitif düşün canim yumurta 24 saat aktif olabiliyo catladiktan sonra inşallah denk gelir

Nasıl yapıyosunuz acaba bu kürü?

Nasıl yapıyosunuz acaba bu kürü?
Canım 12 tatlı kaşığı tarçın 12 tatlı kaşığı çörekotu on tatlı kaşığı balla karsitrdim adetin ikinci günü başladım sabah akşam aç karna bi tatlı kaşığı yedim. Corekotunu ogutenler de var ama ben disimle ezdim daha az acı geldi tadı boyle

Kızlar benim bugun t cizgisi c’den de koyu pik artarak devam etmiş bugün de gece yatmadan tekrar yapsam mı test ne dersiniz?

Eklentiler

• FCA0F9FD-BB8C-43BC-B177-A26478326CD9.jpeg
    133,9 KB · Görüntüleme: 60
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…