Evet canım şükürler olsun ki.. rabbim sizlere de yaşatsın bu duyguyu hayirlarla güzelliklerle gelsinler inşallahValla yumurtlama olduğunu şu testler olmasa ben de hiç hissedemiyorum ya da önceden bu kadar vücudumu dinlemiyodumsen gül bak bi kızın varmış zaten ne güzel
Hadi hayirlisi insallah, siz bunu paylasinca aklima bi soru takildi heray yumurtlama ayni zamanami denk gelir regli duzenliyse cvplarsaniz sewinirim arkadaslar ne cok bilmedigim sey warKizlaarr uygulama yumurtlama gunune daha 3 gun var gosteriyor ama bugun pik olmus
evde serit testte c ve t de ayni oranda gorunce gulen yuz gosteren testten de yapip emin oldum ayy cok heyecanliyim
Teşekkürler bakiyim biMarkası clear blue.. yurtdışında yaşıyorum ben sanırım artık tr de yok ama yine de bi bakın bu şekilde gülen yüz çıkıyor yumurtlama günü olduğunda
Yok canim degisebilir garantisi yok malesef bazen once yumurtlarsn bazen sonraHadi hayirlisi insallah, siz bunu paylasinca aklima bi soru takildi heray yumurtlama ayni zamanami denk gelir regli duzenliyse cvplarsaniz sewinirim arkadaslar ne cok bilmedigim sey war
Ben bunu bilmiyordumkızlar ovulasyon testilerinde piki görüp hatta çatladığı durumlarda yumurtamız illla gelişiyor anlamına gelmiyormuş bilginiz var mı? Yani yumurta 8 mm de çatlar 20 mm de de. E o zaman bu ovulasyon testlerinin ne anlamı kaldı. Onca parayı doktora verip yumurtlaama takibi yaptırmak daha mantıklı değil m
diğer aylar test yapmadım ama olmadı bu ay da test deneyeyim dedimOvulasyon yapmaya ne gerek var sürekli 2 günde bi ilişkiye girmek mantıklı degil mi
her ay aynı olmuyor düzenli olsa bile yıllardır birçok yorum gördüm düzenli olsa da bazen 18.gün bazen 22 bazen 9. değişiyor benim de genelde 18.günden sonra herhangi birgün sonlara doğru yani ama uygulama takvimi hep 12. ile 18. gün gösteriyor büyük yanılgı içine düşüyordumHadi hayirlisi insallah, siz bunu paylasinca aklima bi soru takildi heray yumurtlama ayni zamanami denk gelir regli duzenliyse cvplarsaniz sewinirim arkadaslar ne cok bilmedigim sey war
çok pahalı değil mi ben 30 ovulasyon test ve 2 gebelik testini 70 tl ye aldım instgrmdan minnak kurabiyelerdenŞimdide erken gebelik testi sipariş ettim 5 tanesi 50 liraya laboquik marka
ama bu silik gibi daha pik değil benceKızlar çok şükür piki gördümama size bir sorum olacaktı 3 gündür ilişki olmadı bugün 4. gün ve inşallah değerlendireceğiz sizce 4. Günlük sperm kötü müdür doktorlar gün aşırı ilişki öneriyorlar ya ondan kafam karıştı. Bir de 3 gün mü değerlendireyim?
dr. yumurtlama takibi için kaçını gün gitmek gerekir acabakızlar ovulasyon testilerinde piki görüp hatta çatladığı durumlarda yumurtamız illla gelişiyor anlamına gelmiyormuş bilginiz var mı? Yani yumurta 8 mm de çatlar 20 mm de de. E o zaman bu ovulasyon testlerinin ne anlamı kaldı. Onca parayı doktora verip yumurtlaama takibi yaptırmak daha mantıklı değil m
Selam , neden ilişki yasağınız vardı ? Bende tarçın kürünü yapıcam bu ay inşallah, onunla mı ilgili bu yasakÖyle amageçen ay baltarcin corekotu kuru yaptım resmen hissettim yumurtlama olduğunu ama maalesef yirmi gün ilişki yasağı oldu hayırlısı böyleymiş dedin regl olduktan sonra yine yapıyorum kürü ama sanki bu ay hiç olmayacak gibi bilmiyorum sadece bir his.
Yaaa yarın daha mı koyu olur? Soldaki çizgi T çizgisi ya o çok koyu çıktı, C daha silik ama o C yaniama bu silik gibi daha pik değil bence
Hic bilmiyodum bu ay test yaptim obur ayada yetjyor ama sandimki ben hep ayni zamanda olcak, ozaman lh test olmadan bosa kurek cekmek gibiYok canim degisebilir garantisi yok malesef bazen once yumurtlarsn bazen sonra
Cok sasirdim duzenli olunca bide aplikasyondaki tarihe uyunca yurmurtlama garanti sanmistim cok tesekkurlerher ay aynı olmuyor düzenli olsa bile yıllardır birçok yorum gördüm düzenli olsa da bazen 18.gün bazen 22 bazen 9. değişiyor benim de genelde 18.günden sonra herhangi birgün sonlara doğru yani ama uygulama takvimi hep 12. ile 18. gün gösteriyor büyük yanılgı içine düşüyordum
Bu msj gene kafami karistirdiBende beklemeye geçtim canim normalde adetime şuan 8 gün var ama geç yumurtlama oldu 11-14 gün var tahminimce adete
Canim yumurtlamadan 14 gun sonra adet sokuluyor diyor doktorlarBu msj gene kafami karistirdiyurtlama gec olunca regl gec oluyosa benim regl hep ayni zamanda yumurtalama nasi degiscek bitmedi bu kafamdaki deli sorular
Tesekkurler ozaman regl duzenliyse yumurtlamada duzenli demek demiCanim yumurtlamadan 14 gun sonra adet sokuluyor diyor doktorlar
canım adetliyken gitmen gerekiyor 3-4-5 bu günler de olur. Ben randevumu aldım. yumrtlama takibi ben de yaptıracağım.dr. yumurtlama takibi için kaçını gün gitmek gerekir acaba
Evet öyleymiş. ama bir bayan arakdaş da şöyle söyledi. Ovulasyon testlerinde hani pik olduğunda yumurta belirli bir oldunkuğa gelmiş oluyor yoksa pik göztermez demişti.Ben bunu bilmiyordumyani büyümeden de çatlayabilir, o zaman zaten gebelik oluşmaz
Erken gebelik saptayan testleri o fiyata aldım tanesi 10 tl geliyo...aynı yerden 24 ovulasyon 3 gebelik testinide 50 tl adım uyuma laboquik markaçok pahalı değil mi ben 30 ovulasyon test ve 2 gebelik testini 70 tl ye aldım instgrmdan minnak kurabiyelerden