Gebeliğe Hazırlık ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla yumurtlama olduğunu şu testler olmasa ben de hiç hissedemiyorum ya da önceden bu kadar vücudumu dinlemiyodum sen gül bak bi kızın varmış zaten ne güzel
Evet canım şükürler olsun ki.. rabbim sizlere de yaşatsın bu duyguyu hayirlarla güzelliklerle gelsinler inşallah hepinize o kadar çok dua ediyorum ki

Kizlaarr uygulama yumurtlama gunune daha 3 gun var gosteriyor ama bugun pik olmus
evde serit testte c ve t de ayni oranda gorunce gulen yuz gosteren testten de yapip emin oldum ayy cok heyecanliyim
Hadi hayirlisi insallah, siz bunu paylasinca aklima bi soru takildi heray yumurtlama ayni zamanami denk gelir regli duzenliyse cvplarsaniz sewinirim arkadaslar ne cok bilmedigim sey war

Hadi hayirlisi insallah, siz bunu paylasinca aklima bi soru takildi heray yumurtlama ayni zamanami denk gelir regli duzenliyse cvplarsaniz sewinirim arkadaslar ne cok bilmedigim sey war
Yok canim degisebilir garantisi yok malesef bazen once yumurtlarsn bazen sonra

Ben bunu bilmiyordum yani büyümeden de çatlayabilir, o zaman zaten gebelik oluşmaz

her ay aynı olmuyor düzenli olsa bile yıllardır birçok yorum gördüm düzenli olsa da bazen 18.gün bazen 22 bazen 9. değişiyor benim de genelde 18.günden sonra herhangi birgün sonlara doğru yani ama uygulama takvimi hep 12. ile 18. gün gösteriyor büyük yanılgı içine düşüyordum

ama bu silik gibi daha pik değil bence

dr. yumurtlama takibi için kaçını gün gitmek gerekir acaba

Selam , neden ilişki yasağınız vardı ? Bende tarçın kürünü yapıcam bu ay inşallah, onunla mı ilgili bu yasak

Cok sasirdim duzenli olunca bide aplikasyondaki tarihe uyunca yurmurtlama garanti sanmistim cok tesekkurler

Bende beklemeye geçtim canim normalde adetime şuan 8 gün var ama geç yumurtlama oldu 11-14 gün var tahminimce adete
Bu msj gene kafami karistirdiyurtlama gec olunca regl gec oluyosa benim regl hep ayni zamanda yumurtalama nasi degiscekbitmedi bu kafamdaki deli sorular

Bu msj gene kafami karistirdiyurtlama gec olunca regl gec oluyosa benim regl hep ayni zamanda yumurtalama nasi degiscekbitmedi bu kafamdaki deli sorular
Canim yumurtlamadan 14 gun sonra adet sokuluyor diyor doktorlar

çok pahalı değil mi ben 30 ovulasyon test ve 2 gebelik testini 70 tl ye aldım instgrmdan minnak kurabiyelerden
Erken gebelik saptayan testleri o fiyata aldım tanesi 10 tl geliyo...aynı yerden 24 ovulasyon 3 gebelik testinide 50 tl adım uyuma laboquik marka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…