Öyle yapayım canım en iyisi inşallah tutarsenin bat 5 aralik bugun piktesin, benim bat 8 aralik yumurtlamaya 3 gun var gosteriyor uygulama arkali onlu gidiyoruz seninle
ya ben de 2 gunde bir iliski tavsiye edildigini goruyorum her yerde, spermler hareketsizlesiyor diye.. sen bence bugun ve sonraki 2 gunu degerlendirmeye calis canim, yumurta yarin catlamis olursa yarinki iliskide spermler de beklemis olmaz
Canim gebelik için bir kucuk yumurta ve 1 tane sperm yeterli 2 3 günü degerlendir sağlıklı olanla inşaallah birleşir ödev gibi değilde akışına bırakarak yap ve eğer seviyosa esin şekersiz türk kahvesi iyi geliyomus şuana kadar 3 kere gebelik yaşadım tecrübeme dayanarak söylüyorum ne zaman kendimizi kasmadan severek yaptık ozaman tuttu ve gebeliğe odaklamadan yapmıştık hatta istemedigim aylarda oldu hamileliklerKızlar çok şükür piki gördümama size bir sorum olacaktı 3 gündür ilişki olmadı bugün 4. gün ve inşallah değerlendireceğiz sizce 4. Günlük sperm kötü müdür doktorlar gün aşırı ilişki öneriyorlar ya ondan kafam karıştı. Bir de 3 gün mü değerlendireyim?
Sade kahveyi çok sever neyse kiCanim gebelik için bir kucuk yumurta ve 1 tane sperm yeterli 2 3 günü degerlendir sağlıklı olanla inşaallah birleşir ödev gibi değilde akışına bırakarak yap ve eğer seviyosa esin şekersiz türk kahvesi iyi geliyomus şuana kadar 3 kere gebelik yaşadım tecrübeme dayanarak söylüyorum ne zaman kendimizi kasmadan severek yaptık ozaman tuttu ve gebeliğe odaklamadan yapmıştık hatta istemedigim aylarda oldu hamilelikler
Bende beklemeye geçtim canim normalde adetime şuan 8 gün var ama geç yumurtlama oldu 11-14 gün var tahminimce adeteBayanlar bende Çarşamba günü çatlatma iğnesi vuruldum.Perşembe -Cuma-C.tesi günlerini değerlendir dedi doktorum.Heyecanlı bekleyişBakalım nasıl sonuçlanacak .Kimler benim gibi ?(İkinci iğnem bu arada)
İğneyi ne zaman vuruldunuz.ve kaç mm yumurtanız ?Bende beklemeye geçtim canim normalde adetime şuan 8 gün var ama geç yumurtlama oldu 11-14 gün var tahminimce adete
allahim insallah guzel mujdeli haberler paylasiriz bu ayBende beklemeye geçtim canim normalde adetime şuan 8 gün var ama geç yumurtlama oldu 11-14 gün var tahminimce adete
Evet 2 gün kaldı en sevmediğim dönem beklemesi zor oluyor bir belirti yok regl olmaya dair de yok olmamaya dair deCanim sen naptin 2 günün kaldı galiba varmı belirti
Sende laboquick kullanıyosun canımKızlar çatladımgeri sayim başladı inşallah rabbimin izniyle tutar sağlıkla herkesin
Allah mı söyletti ben de ikiz istiyorum çok ama çoookkk.Pike evet canim ama çatladimi diye yarın yine aynı satte yap bence daha net sonuç alırsın insallah cift sarili olur da saglikli ikizin olur icimden boyle geldi
Kendim takip ediyorum canim bugün catlamisİğneyi ne zaman vuruldunuz.ve kaç mm yumurtanız ?
Evet canim netten uyguna aldım 3 gündür yapıyorum test gelelide 3 gün oldu tam yakalamisimSende laboquick kullanıyosun canım
Insaallah gonlundeki olur sagliklaAllah mı söyletti ben de ikiz istiyorum çok ama çoookkk.
Bende kendim takip etmeye çalıştım da adetim düzensiz olduğu için takibi sağlayamadım .Şimdi doktor kontrolünde takip ediyorum ve çok şükür adetim de düzene girdiKendim takip ediyorum canim bugün catlamis
BEnim testlerin 4 tanesi bozuk çıktıEvet canim netten uyguna aldım 3 gündür yapıyorum test gelelide 3 gün oldu tam yakalamisim
Umarım faydasını görürsünüz Allah gönlünüze göre versin ben tekrar folic aside başlamak istemiyorum haplarin açıkcası çok sağlikli olduğunu düşünmüyorum sanki kullaninca daha çok kilo almiş gbi şişkinlik hissediyorum tekrar doktora gideceğimvalla ozel bi faydasini gormedim kendimde hissettigim ben kullanmaya baslayali 3 ay oldu. Solgar Prenatal Nutrients ve DHA orani yuksek bi balik yagi aliyorum her gun
haklisin ama folic acidin omega3un bebekler icin gerekliligini/faydasini duydukca icmemek de benim icin bi vicdan azabi oluyor bilemiyorum.Umarım faydasını görürsünüz Allah gönlünüze göre versin ben tekrar folic aside başlamak istemiyorum haplarin açıkcası çok sağlikli olduğunu düşünmüyorum sanki kullaninca daha çok kilo almiş gbi şişkinlik hissediyorum tekrar doktora gideceğim
Evet sizde haklisınız söz konusu bebek olunca herşeyden bir umut bekliyoruz bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederimhaklisin ama folic acidin omega3un bebekler icin gerekliligini/faydasini duydukca icmemek de benim icin bi vicdan azabi oluyor bilemiyorum.
bu yazdigim prenetali emzirirken bile tavsiye ediyorlar
N11 de invicible1980 diye firmadan aldım hep ordan alıyorum bozuk çıkmadi şimdiye kadarBEnim testlerin 4 tanesi bozuk çıktı
Şimdide erken gebelik testi sipariş ettim 5 tanesi 50 liraya laboquik markaN11 de invicible1980 diye firmadan aldım hep ordan alıyorum bozuk çıkmadi şimdiye kadar