Gebeliğe Hazırlık ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Öyle yapayım canım en iyisi inşallah tutar

Canim gebelik için bir kucuk yumurta ve 1 tane sperm yeterli 2 3 günü degerlendir sağlıklı olanla inşaallah birleşir ödev gibi değilde akışına bırakarak yap ve eğer seviyosa esin şekersiz türk kahvesi iyi geliyomus şuana kadar 3 kere gebelik yaşadım tecrübeme dayanarak söylüyorum ne zaman kendimizi kasmadan severek yaptık ozaman tuttu ve gebeliğe odaklamadan yapmıştık hatta istemedigim aylarda oldu hamilelikler

Sade kahveyi çok sever neyse ki yemekten sonra ben ona bir kahve içireyim sonra da bir deneyelim bakalım

Bayanlar bende Çarşamba günü çatlatma iğnesi vuruldum.Perşembe -Cuma-C.tesi günlerini değerlendir dedi doktorum.Heyecanlı bekleyişBakalım nasıl sonuçlanacak .Kimler benim gibi ?(İkinci iğnem bu arada)

Bayanlar bende Çarşamba günü çatlatma iğnesi vuruldum.Perşembe -Cuma-C.tesi günlerini değerlendir dedi doktorum.Heyecanlı bekleyişBakalım nasıl sonuçlanacak .Kimler benim gibi ?(İkinci iğnem bu arada)
Bende beklemeye geçtim canim normalde adetime şuan 8 gün var ama geç yumurtlama oldu 11-14 gün var tahminimce adete

valla ozel bi faydasini gormedim kendimde hissettigim ben kullanmaya baslayali 3 ay oldu. Solgar Prenatal Nutrients ve DHA orani yuksek bi balik yagi aliyorum her gun
Umarım faydasını görürsünüz Allah gönlünüze göre versin ben tekrar folic aside başlamak istemiyorum haplarin açıkcası çok sağlikli olduğunu düşünmüyorum sanki kullaninca daha çok kilo almiş gbi şişkinlik hissediyorum tekrar doktora gideceğim

haklisin ama folic acidin omega3un bebekler icin gerekliligini/faydasini duydukca icmemek de benim icin bi vicdan azabi oluyor bilemiyorum.
bu yazdigim prenetali emzirirken bile tavsiye ediyorlar

haklisin ama folic acidin omega3un bebekler icin gerekliligini/faydasini duydukca icmemek de benim icin bi vicdan azabi oluyor bilemiyorum.
bu yazdigim prenetali emzirirken bile tavsiye ediyorlar
Evet sizde haklisınız söz konusu bebek olunca herşeyden bir umut bekliyoruz bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…