Gebeliğe Hazırlık ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
senin bat 5 aralik bugun piktesin, benim bat 8 aralik yumurtlamaya 3 gun var gosteriyor uygulama arkali onlu gidiyoruz seninle :KK5:
ya ben de 2 gunde bir iliski tavsiye edildigini goruyorum her yerde, spermler hareketsizlesiyor diye.. sen bence bugun ve sonraki 2 gunu degerlendirmeye calis canim, yumurta yarin catlamis olursa yarinki iliskide spermler de beklemis olmaz
Öyle yapayım canım en iyisi inşallah tutar 💗

Kızlar çok şükür piki gördüm 😁ama size bir sorum olacaktı 3 gündür ilişki olmadı bugün 4. gün ve inşallah değerlendireceğiz 🤗 sizce 4. Günlük sperm kötü müdür 😔 doktorlar gün aşırı ilişki öneriyorlar ya ondan kafam karıştı. Bir de 3 gün mü değerlendireyim?
Canim gebelik için bir kucuk yumurta ve 1 tane sperm yeterli 2 3 günü degerlendir sağlıklı olanla inşaallah birleşir ödev gibi değilde akışına bırakarak yap ve eğer seviyosa esin şekersiz türk kahvesi iyi geliyomus şuana kadar 3 kere gebelik yaşadım tecrübeme dayanarak söylüyorum ne zaman kendimizi kasmadan severek yaptık ozaman tuttu ve gebeliğe odaklamadan yapmıştık hatta istemedigim aylarda oldu hamilelikler

Canim gebelik için bir kucuk yumurta ve 1 tane sperm yeterli 2 3 günü degerlendir sağlıklı olanla inşaallah birleşir ödev gibi değilde akışına bırakarak yap ve eğer seviyosa esin şekersiz türk kahvesi iyi geliyomus şuana kadar 3 kere gebelik yaşadım tecrübeme dayanarak söylüyorum ne zaman kendimizi kasmadan severek yaptık ozaman tuttu ve gebeliğe odaklamadan yapmıştık hatta istemedigim aylarda oldu hamilelikler
Sade kahveyi çok sever neyse ki 😁 yemekten sonra ben ona bir kahve içireyim sonra da bir deneyelim bakalım 😁

Bayanlar bende Çarşamba günü çatlatma iğnesi vuruldum.Perşembe -Cuma-C.tesi günlerini değerlendir dedi doktorum.Heyecanlı bekleyiş🥰Bakalım nasıl sonuçlanacak .Kimler benim gibi ?(İkinci iğnem bu arada)

Bayanlar bende Çarşamba günü çatlatma iğnesi vuruldum.Perşembe -Cuma-C.tesi günlerini değerlendir dedi doktorum.Heyecanlı bekleyiş🥰Bakalım nasıl sonuçlanacak .Kimler benim gibi ?(İkinci iğnem bu arada)
Bende beklemeye geçtim canim normalde adetime şuan 8 gün var ama geç yumurtlama oldu 11-14 gün var tahminimce adete

valla ozel bi faydasini gormedim kendimde hissettigim ben kullanmaya baslayali 3 ay oldu. Solgar Prenatal Nutrients ve DHA orani yuksek bi balik yagi aliyorum her gun
Umarım faydasını görürsünüz Allah gönlünüze göre versin ben tekrar folic aside başlamak istemiyorum haplarin açıkcası çok sağlikli olduğunu düşünmüyorum sanki kullaninca daha çok kilo almiş gbi şişkinlik hissediyorum tekrar doktora gideceğim

Umarım faydasını görürsünüz Allah gönlünüze göre versin ben tekrar folic aside başlamak istemiyorum haplarin açıkcası çok sağlikli olduğunu düşünmüyorum sanki kullaninca daha çok kilo almiş gbi şişkinlik hissediyorum tekrar doktora gideceğim
haklisin ama folic acidin omega3un bebekler icin gerekliligini/faydasini duydukca icmemek de benim icin bi vicdan azabi oluyor bilemiyorum.
bu yazdigim prenetali emzirirken bile tavsiye ediyorlar

haklisin ama folic acidin omega3un bebekler icin gerekliligini/faydasini duydukca icmemek de benim icin bi vicdan azabi oluyor bilemiyorum.
bu yazdigim prenetali emzirirken bile tavsiye ediyorlar
Evet sizde haklisınız söz konusu bebek olunca herşeyden bir umut bekliyoruz bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim😊

X