Gebeliğe Hazırlık ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla yumurtlama olduğunu şu testler olmasa ben de hiç hissedemiyorum ya da önceden bu kadar vücudumu dinlemiyodum 😀 sen gül bak bi kızın varmış zaten ne güzel 😍
Evet canım şükürler olsun ki.. rabbim sizlere de yaşatsın bu duyguyu hayirlarla güzelliklerle gelsinler inşallah❣️❣️❣️ hepinize o kadar çok dua ediyorum ki🙏

Kizlaarr uygulama yumurtlama gunune daha 3 gun var gosteriyor ama bugun pik olmus :halay: :halay:
evde serit testte c ve t de ayni oranda gorunce gulen yuz gosteren testten de yapip emin oldum ayy cok heyecanliyim :rolleyes:
Hadi hayirlisi insallah, siz bunu paylasinca aklima bi soru takildi heray yumurtlama ayni zamanami denk gelir regli duzenliyse cvplarsaniz sewinirim arkadaslar ne cok bilmedigim sey war🙈🙈

Hadi hayirlisi insallah, siz bunu paylasinca aklima bi soru takildi heray yumurtlama ayni zamanami denk gelir regli duzenliyse cvplarsaniz sewinirim arkadaslar ne cok bilmedigim sey war🙈🙈
Yok canim degisebilir garantisi yok malesef bazen once yumurtlarsn bazen sonra 🤷🏽‍♀️

kızlar ovulasyon testilerinde piki görüp hatta çatladığı durumlarda yumurtamız illla gelişiyor anlamına gelmiyormuş bilginiz var mı? Yani yumurta 8 mm de çatlar 20 mm de de. E o zaman bu ovulasyon testlerinin ne anlamı kaldı. Onca parayı doktora verip yumurtlaama takibi yaptırmak daha mantıklı değil m
Ben bunu bilmiyordum 😞😞 yani büyümeden de çatlayabilir, o zaman zaten gebelik oluşmaz

her ay aynı olmuyor düzenli olsa bile yıllardır birçok yorum gördüm düzenli olsa da bazen 18.gün bazen 22 bazen 9. değişiyor benim de genelde 18.günden sonra herhangi birgün sonlara doğru yani ama uygulama takvimi hep 12. ile 18. gün gösteriyor büyük yanılgı içine düşüyordum

Kızlar çok şükür piki gördüm 😁ama size bir sorum olacaktı 3 gündür ilişki olmadı bugün 4. gün ve inşallah değerlendireceğiz 🤗 sizce 4. Günlük sperm kötü müdür 😔 doktorlar gün aşırı ilişki öneriyorlar ya ondan kafam karıştı. Bir de 3 gün mü değerlendireyim?
ama bu silik gibi daha pik değil bence

kızlar ovulasyon testilerinde piki görüp hatta çatladığı durumlarda yumurtamız illla gelişiyor anlamına gelmiyormuş bilginiz var mı? Yani yumurta 8 mm de çatlar 20 mm de de. E o zaman bu ovulasyon testlerinin ne anlamı kaldı. Onca parayı doktora verip yumurtlaama takibi yaptırmak daha mantıklı değil m
dr. yumurtlama takibi için kaçını gün gitmek gerekir acaba

Öyle ama :KK43: geçen ay baltarcin corekotu kuru yaptım resmen hissettim yumurtlama olduğunu ama maalesef yirmi gün ilişki yasağı oldu hayırlısı böyleymiş dedin regl olduktan sonra yine yapıyorum kürü ama sanki bu ay hiç olmayacak gibi bilmiyorum sadece bir his.
Selam , neden ilişki yasağınız vardı ? Bende tarçın kürünü yapıcam bu ay inşallah, onunla mı ilgili bu yasak 🙄

her ay aynı olmuyor düzenli olsa bile yıllardır birçok yorum gördüm düzenli olsa da bazen 18.gün bazen 22 bazen 9. değişiyor benim de genelde 18.günden sonra herhangi birgün sonlara doğru yani ama uygulama takvimi hep 12. ile 18. gün gösteriyor büyük yanılgı içine düşüyordum
Cok sasirdim duzenli olunca bide aplikasyondaki tarihe uyunca yurmurtlama garanti sanmistim cok tesekkurler 😘

Bende beklemeye geçtim canim normalde adetime şuan 8 gün var ama geç yumurtlama oldu 11-14 gün var tahminimce adete
Bu msj gene kafami karistirdi🙈🙈yurtlama gec olunca regl gec oluyosa benim regl hep ayni zamanda yumurtalama nasi degiscek🤔🤔🤔bitmedi bu kafamdaki deli sorular🤭🤭

çok pahalı değil mi ben 30 ovulasyon test ve 2 gebelik testini 70 tl ye aldım instgrmdan minnak kurabiyelerden
Erken gebelik saptayan testleri o fiyata aldım tanesi 10 tl geliyo...aynı yerden 24 ovulasyon 3 gebelik testinide 50 tl adım uyuma laboquik marka

X