Günaydın canım 15 Kasım pik yumurtan ne zaman çatladı. Pikten sonra üstüne 2 gün koy her ihtimale karşı seni BAT 01 Aralık yada 30 KasımMerhaba arkadaslar pik olana kadar dort gun koyuydupik gununu ve ondan onceki 2. ve 3. gunleri degerlendirdik pikten sonra iliski olmadi tutma ihtimali varmi 15kasim pik bat 28kasim ihtimal vermiyorum ama 28kasim benide eklermisiniz listeye olmazsa obur ay caktirmadan lh testi yapicam strese girmesin esim die zaten ondan sonra 6ay doluyor dr gitmemiz gerekcek
Canim reglim dusenli gunu sasmiyor hic hatta aplikasyona gore yumurtlamada sasmadi, belki yumurtlamdan illa 14sonra regli olmuyorumdur oyle dusundum yaniGünaydın canım 15 Kasım pik yumurtan ne zaman çatladı. Pikten sonra üstüne 2 gün koy her ihtimale karşı seni BAT 01 Aralık yada 30 Kasım
Anladım. O zaman senin dediğin gibidir canım.Canim reglim dusenli gunu sasmiyor hic hatta aplikasyona gore yumurtlamada sasmadi, belki yumurtlamdan illa 14sonra regli olmuyorumdur oyle dusundum yani
Cok tesekkurler aslinda merak ettigim pik gunu ilsikiyle gebelik sansi olurmuAnladım. O zaman senin dediğin gibidir canım.
Evet piki görünce 3 gün ilişki öneriyorlar sperm icerde 72 saate kadar canlı kalabiliyo yumurtlamadan çatlamaya kadar hatta çatlama sonrasında ilişki gebelik şansını arttırılmışCok tesekkurler aslinda merak ettigim pik gunu ilsikiyle gebelik sansi olurmu
Valla yavrum çoğu kşiyi sorsan olur .aam ben 2 ay öyle oldu yanşi denk getiremedik çatlatma sonrası ilşikiyi tutmadı. ama bu ondan sebep midir bilemiyorum. Bu ay bakalım poikten sonra da değerlendirdik bu sefer nasıl oalcak bakalımCok tesekkurler aslinda merak ettigim pik gunu ilsikiyle gebelik sansi olurmu
Bu ay yatti ozaman benim isEvet piki görünce 3 gün ilişki öneriyorlar sperm icerde 72 saate kadar canlı kalabiliyo yumurtlamadan çatlamaya kadar hatta çatlama sonrasında ilişki gebelik şansını arttırılmış
Bende bu ay esime solemeden lh yapicam strese girdi pikten sonra yapamadi, bilgiler icin tesekkurlerValla yavrum çoğu kşiyi sorsan olur .aam ben 2 ay öyle oldu yanşi denk getiremedik çatlatma sonrası ilşikiyi tutmadı. ama bu ondan sebep midir bilemiyorum. Bu ay bakalım poikten sonra da değerlendirdik bu sefer nasıl oalcak bakalım
Catladigindada tutabilir yumurta catladiktan sonrada 36 saat icinde canli kalabiliyo yumurta o an spermle buluşursa bile tutma şansı yüksekBende bu ay esime solemeden lh yapicam strese girdi pikten sonra yapamadi, bilgiler icin tesekkurler
Insallah oyle olur yoksa alti ay obur ay doluyor dr gitmemiz gerekecek ben ihtiyaten gidip reglinin ucuncu gunu testleri yaptimda esiminde gitmesi gerekcekmisve sanirsam bana ayrintili bakilcakCatladigindada tutabilir yumurta catladiktan sonrada 36 saat icinde canli kalabiliyo yumurta o an spermle buluşursa bile tutma şansı yüksek
Bugun de ovulasyon bu şekilde.Dun yumurtlama gunu gösteriyordu takvimimim. Sag tarafimda da ağrım oldu zaten. Ama ovulasyomda cok koyu çıkmadı. Fotografta attim dünü. Bugun (cuma) tekrar yaptim resmen silik cikti ikinci cizgi. Normalde gecen aylarda hep 2 gun hatta 3.gun bile iki çizgi de konuya yakin çıkardı.. anlamadim bu ay. Sadece 1 gun iki çizgi de konuya yakin cikti. Yani bu iste bir yanlışlık yoktur degil mi ?
Insallah tutar sizinde bu ayValla yavrum çoğu kşiyi sorsan olur .aam ben 2 ay öyle oldu yanşi denk getiremedik çatlatma sonrası ilşikiyi tutmadı. ama bu ondan sebep midir bilemiyorum. Bu ay bakalım poikten sonra da değerlendirdik bu sefer nasıl oalcak bakalım
Dunki pikmis, catlamis yumurtaniz bugune goreBugun de ovulasyon bu şekilde.
Duymustum bende o ihtimali ozellikle pkolularda o cok sorun oluyo sanirsam, bende 6ay deneyin gelin dedikleri icin deneme donemini lh testiyle degerlendirmek adina ugrasiyorum. Haklisiniz ama belkide catlamiyorkızlar ovulasyon testilerinde piki görüp hatta çatladığı durumlarda yumurtamız illla gelişiyor anlamına gelmiyormuş bilginiz var mı? Yani yumurta 8 mm de çatlar 20 mm de de. E o zaman bu ovulasyon testlerinin ne anlamı kaldı. Onca parayı doktora verip yumurtlaama takibi yaptırmak daha mantıklı değil m