Gebeliğe Hazırlık ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
N11 de invicible1980 diye firmadan aldım hep ordan alıyorum bozuk çıkmadi şimdiye kadar
Canım bende o firmadan alıyorum bak en sonu da böyle oldu okunmuyor test ben nasıl anlıycam çatladıgını testtimde bitti

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    69,7 KB · Görüntüleme: 71
Kizlaarr uygulama yumurtlama gunune daha 3 gun var gosteriyor ama bugun pik olmus :halay: :halay:
evde serit testte c ve t de ayni oranda gorunce gulen yuz gosteren testten de yapip emin oldum ayy cok heyecanliyim :rolleyes:

Eklentiler

• IMG_4274.jpg
    IMG_4274.jpg
    120,6 KB · Görüntüleme: 68
Benimde öyle olmuştu canım bence sıkıntı deil doktorlar zaten haftada iki ilişki oneriyo o sekilde olmuş gibi düşünelim benim Çarşamba günü idi yumurtlamam o günü değerlendirdik sadece bide bugünü

Kizlaarr uygulama yumurtlama gunune daha 3 gun var gosteriyor ama bugun pik olmus :halay: :halay:
evde serit testte c ve t de ayni oranda gorunce gulen yuz gosteren testten de yapip emin oldum ayy cok heyecanliyim :rolleyes:
hadi hayırlısı canım güzel haberini bekliyoruz aralıkta. :anneadayı: :KK200:

Sanki hiç yumurta olusmicak gibi hissediyorum ya of gözün kör olsun pkos ... 😢😢

Hiç öyle düşünme böyle stres yaparsan düzenin de etkilenir beklemek çok tedirginlik yaratıyor bazen ama olumsuz düşünme 🙏🏻
Öyle ama :KK43: geçen ay baltarcin corekotu kuru yaptım resmen hissettim yumurtlama olduğunu ama maalesef yirmi gün ilişki yasağı oldu hayırlısı böyleymiş dedin regl olduktan sonra yine yapıyorum kürü ama sanki bu ay hiç olmayacak gibi bilmiyorum sadece bir his.

Hiç öyle düşünme böyle stres yaparsan düzenin de etkilenir beklemek çok tedirginlik yaratıyor bazen ama olumsuz düşünme 🙏🏻
Bide asla yumurtlama oldugunu hissedemiyorum. Lh kitlerinden kızıma hamile kalmadan önce yaptım ama asla pik olmamıştı sadece o testle tedavi sonrası hamile kaldığını ogrenmistim 😅 of hem gülüyorum hem icim bı tuhaf

Öyle ama :KK43: geçen ay baltarcin corekotu kuru yaptım resmen hissettim yumurtlama olduğunu ama maalesef yirmi gün ilişki yasağı oldu hayırlısı böyleymiş dedin regl olduktan sonra yine yapıyorum kürü ama sanki bu ay hiç olmayacak gibi bilmiyorum sadece bir his.
Aynen öyle canım mutlaka hayırlı bi zamanı vardır.. bebeğimiz olacaksa ona kavuşacağımız zaman da onun bu dünyadan geçeceği zaman da belli ama sabretmek zor 🙏🏻

Bide asla yumurtlama oldugunu hissedemiyorum. Lh kitlerinden kızıma hamile kalmadan önce yaptım ama asla pik olmamıştı sadece o testle tedavi sonrası hamile kaldığını ogrenmistim 😅 of hem gülüyorum hem icim bı tuhaf
Valla yumurtlama olduğunu şu testler olmasa ben de hiç hissedemiyorum ya da önceden bu kadar vücudumu dinlemiyodum 😀 sen gül bak bi kızın varmış zaten ne güzel 😍

Aynen öyle canım mutlaka hayırlı bi zamanı vardır.. bebeğimiz olacaksa ona kavuşacağımız zaman da onun bu dünyadan geçeceği zaman da belli ama sabretmek zor 🙏🏻
Evet aynen öyle canım. Ama insan arıyor işte o gunu. Bazen hayret ediyorum şıp diye hamile kaliveren kadınlara ceket atsan hamile kalıyor derler ya tabiki bu Allah vergisi bişey rabbim dermansız dert vermesin ama düşünmeden de edemiyorum bazen

X