Gebeliğe Hazırlık ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Birde benim merak ettigim pko nasil belli oluyo bende hicbi belirtisi yok reglim en bastan beri duzenli birkac aydir deniyorum obur ayda olmazsa dr gitcem reglinin ucuncu gunu yapilan testte ve normal zamanda alttan yapilan muaynede olsa belli olurmuydu, burdan okudukca kafan cok karisti🤔🤔
kesinlikle belli olurdu canım özellikle ultrason muayenesinde belli oluyor kistler inci gibi dizili olurmuş

Petek11 Petek11 ben hollandada yasıyorum ve burada hamilelik öncesi/sırası ve emzirme dönemi boyunca multivitaminli folic acid/folat desteği tavsiye ediyorlar. TR’de doktoruma sordum çok gerek yok dedi ama ben yine de hollanda usulü multivitaminli destek kullanıyorum zararı da olmadığı için
Merhaba bende fransada yaşıyorum banada folic asid önerdiler bir kutuyu bitirdim neredeyse siz faydasını gördünüz mü?

Tatlimmm ben geldimmmm 154 olmus normal gebelik dedi haftaya keseye bakariz dedi gorunmeyedeblir dedi bekliycez dedi insalah bi aksikik cikmaz dualarim sizinle kizlar en tez zamanda size nasip etsin rabbim cok heycanliyim 🤭😍
Hayirli olsun arkadasim ilk msjdan itibaren okudum seninde paylasimlarini bizede dua et nolur😘😘

Birde benim merak ettigim pko nasil belli oluyo bende hicbi belirtisi yok reglim en bastan beri duzenli birkac aydir deniyorum obur ayda olmazsa dr gitcem reglinin ucuncu gunu yapilan testte ve normal zamanda alttan yapilan muaynede olsa belli olurmuydu, burdan okudukca kafan cok karisti🤔🤔
Adet günü yapılan testte lh hormonu fsh hormonundan büyük çıkarsa bide ultrason görüntüsüyle teşhis koyuluyo galiba

Kızlar çatladım 🍳🤣 geri sayim başladı inşallah rabbimin izniyle tutar sağlıkla herkesin

Eklentiler

• 20201120_144119.jpg
    20201120_144119.jpg
    91,6 KB · Görüntüleme: 74
Kızlar merhaba bugün belim ve karnım ağrıyor baya sanırım yumurtladım kendimi tavuk gibi hissediyorum böyle de deyince😅 testime bir bakar mısınız rica etsem? Akşam bir daha yapacağım çatlama var mı diye
20201120_153136.jpg

kizlar selam.. yumurtlama haftasina girdim dun, ovulasyon testlerine devam bakalim hangi gun pik olucak :)
ben stres yapmak istemiyorum ters tepmesin diye ama gercekten resmen her an heyecanliyim ve aklimdan da cikaramiyorum. endise ya da kotu bi duygu degil ama surekli bunu dusunup dua ediyorum insallah olsun insallah olsun diye. Umarim vucudum bunu stres olarak algilamaz:KK200:

sizde durumlar nasil? ne diyorsunuz
Ben de bir ben mi böyleyim acaba diyordum🤔 stres yapmayayım aklıma getirmeyeyim diyorum ama engelleyemiyorum kendimi

Adet günü yapılan testte lh hormonu fsh hormonundan büyük çıkarsa bide ultrason görüntüsüyle teşhis koyuluyo galiba
Teskkurler canim regliyken test yaptirdim normal zamanda alttanda muayne oldum, icim cok rahatladi saolun bilgiler cok kiymetli😘😘

Tatlimmm ben geldimmmm 154 olmus normal gebelik dedi haftaya keseye bakariz dedi gorunmeyedeblir dedi bekliycez dedi insalah bi aksikik cikmaz dualarim sizinle kizlar en tez zamanda size nasip etsin rabbim cok heycanliyim 🤭😍
Hadi inşallah haftaya senin keseyi görürüz bizde senin yaşadığın tatlı heyecanları yaşamış oluruz çok tebrik ederim 🐣

Cok tesekkurler😘burdan okudukca ondan cok korkmustum🙏pokolularada rabbim sifa versin🤲hepimizede tez zamanda bebek nasip etsin🙏icimi cok rahatlattiniz saolun varolun😘😘
Rica ederim ne demek. Bildiklerimi paylaştım. içinizi rahatlaatıysa ne mutlu. aklınıza takılan birşey olursa yine yardımcı oluruz.

Kızlar merhaba bugün belim ve karnım ağrıyor baya sanırım yumurtladım kendimi tavuk gibi hissediyorum böyle de deyince😅 testime bir bakar mısınız rica etsem? Akşam bir daha yapacağım çatlama var mı diye Eki Görüntüle 2724539
Pike evet canim ama çatladimi diye yarın yine aynı satte yap bence daha net sonuç alırsın insallah cift sarili olur da saglikli ikizin olur icimden boyle geldi 🤗

Kızlar çok şükür piki gördüm 😁ama size bir sorum olacaktı 3 gündür ilişki olmadı bugün 4. gün ve inşallah değerlendireceğiz 🤗 sizce 4. Günlük sperm kötü müdür 😔 doktorlar gün aşırı ilişki öneriyorlar ya ondan kafam karıştı. Bir de 3 gün mü değerlendireyim?

Eklentiler

• D8889230-5775-47B6-9BC0-4AB10A285FFB.jpeg
    D8889230-5775-47B6-9BC0-4AB10A285FFB.jpeg
    67 KB · Görüntüleme: 54
Merhaba bende fransada yaşıyorum banada folic asid önerdiler bir kutuyu bitirdim neredeyse siz faydasını gördünüz mü?
valla ozel bi faydasini gormedim kendimde hissettigim ben kullanmaya baslayali 3 ay oldu. Solgar Prenatal Nutrients ve DHA orani yuksek bi balik yagi aliyorum her gun

Kızlar çok şükür piki gördüm 😁ama size bir sorum olacaktı 3 gündür ilişki olmadı bugün 4. gün ve inşallah değerlendireceğiz 🤗 sizce 4. Günlük sperm kötü müdür 😔 doktorlar gün aşırı ilişki öneriyorlar ya ondan kafam karıştı. Bir de 3 gün mü değerlendireyim?
senin bat 5 aralik bugun piktesin, benim bat 8 aralik yumurtlamaya 3 gun var gosteriyor uygulama arkali onlu gidiyoruz seninle :KK5:
ya ben de 2 gunde bir iliski tavsiye edildigini goruyorum her yerde, spermler hareketsizlesiyor diye.. sen bence bugun ve sonraki 2 gunu degerlendirmeye calis canim, yumurta yarin catlamis olursa yarinki iliskide spermler de beklemis olmaz

X