Gebeliğe Hazırlık ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynı günün bat tarihlerimiz bende ikinciyi istiyorum 6 yasinda bir tane cadim War isteyen herkesin olur inşallah

Bat 26 Aralık

Kızlar çok mu düşük beta hcg çok korkuyorum tekrar kimyasal olmasından regle 4 gün kala yapılan beta hcg sonucum evdeki idrar testim günden güne koyuluyor ama yinede daha yüksek bekliyordum

Eklentiler

• 701261E4-301C-4C1C-B2F0-5C1E90011FD3.jpeg
    22,9 KB · Görüntüleme: 119
Kızlar çok mu düşük beta hcg çok korkuyorum tekrar kimyasal olmasından regle 4 gün kala yapılan beta hcg sonucum evdeki idrar testim günden güne koyuluyor ama yinede daha yüksek bekliyordum
4 gün öncesi için gayet normal bir değer. 2 günde bir kontrol etmeye devam et. Sağlıkla ilerlesin inşallah gözün aydın

4 gün öncesi için gayet normal bir değer. 2 günde bir kontrol etmeye devam et. Sağlıkla ilerlesin inşallah gözün aydın
İnşallah canım ya çok korkuyorum yarın kadın doğuma gidicem tekrar test yapılcak evdeki testimde böyle 1 gün arayla yaptığım testler ikinciyi dün akşam yaptım ilk idrarım bile değildi

Eklentiler

• F6341F90-5A4D-4138-8374-8F33F826DC42.jpeg
    213,2 KB · Görüntüleme: 96
  • E1D84347-11CB-4896-83BD-024BF2BE1BFC.jpeg
    213,2 KB · Görüntüleme: 96
Kizlar gunaydin testi yaptim ama cok acayip bisey oldu teste bakarken ikk beyaz cizgi cikti pozitif olarak gosterdigi yerde (ilk gebeligimde oyle cokmisti ama kirmiziya donmustu bu kayboldu ve negatif kaldi sanki ) dha 4gun var of anlamadim hic bisey o beyaz cizgi B bitkiselhayat

Çook erken canım belki ondandır.. İnşallah da öyledir varsa gözükmez zaten. . Yine dayanamamışsın 2 gün sabret en azından.

Adetim gecmeden yapmam moralim bozuldu ya kismet bu ay degilmis napalim

Kızlar ben diyet yapıyordum ödem söktürücü cay falan iciyordum pazartesi testim bariz belliydi ögün kanda verdim ama betam 31,78 çıktı öğrenince cayı falan bıraktım test yapıyorum simdi silik cıkıyor tam belirgin koyulaşma olmadı cuma tekrar kan vereceğim doktor daha yeni dedi ama idrar testi gün gectikce koyulaşması gerekmez mi bu arada adetimden 2 gün önce öğrendim simdi beklenen adetimi 1 gün gecti inşallah anlatabilmişimdir yani kimyasal olma durumu var mı idrar testinde koyulaşma olmadıgı icin resmen pazartesiden beri istemsizce canım sıkılıyor

Adetim gecmeden yapmam moralim bozuldu ya kismet bu ay degilmis napalim
lütfen üzülme zamanı var Rabbim hayırlı zamanda sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize canım benimde yeni 1 haftalık görünüyor ama çok korkuyorum sevinemiyorum bile şuan. dua edin.

ay resmen beni anlatmışsın bende aynı durumdayım

Arkdaşlar selam, ovülasyon testi sizce pik olmuş mu?

Eklentiler

• IMG_20201216_115119.jpg
    45,3 KB · Görüntüleme: 72
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…