Gebeliğe Hazırlık ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
lütfen üzülme zamanı var Rabbim hayırlı zamanda sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize canım benimde yeni 1 haftalık görünüyor ama çok korkuyorum sevinemiyorum bile şuan. dua edin.
Tabii ederim icini ferah tut bence degerin gayet iyii saglikla gelsin insallah

Canım benimde dün 4 gün kala yapılan kan testim 34 çıktı kadın doğum doktorum gebelik çok yeni panik yapma ama 4 gün sonra tekrar betahcg baktırmam gerektiğini söyledi Ona göre muayenelere başlatıcağı tarihi vericek sağlıklı artış olursa umarım seninde artar sende kan vermelisin tekrardan artışı çok önemli çünkü

Bende cuma tekrar vereceğim inşallah artış güzel olur. erken öğrenmek hem iyi hem kötü beklemek ne zormuş

Yapmicam artik o beyaz cizgiyi gorunce bian heyecanlandim ama negatife dondu cok uzuldum 1 hafta gecmeden yapmam artik
Kendini üzme sakın ya. Ben de hiç beyaz bile gözükmedi dur bakalım.. Çok umutlanıp sonunda da üzülmek olabilir hem bu kadar erken öğrenmelerin.. vakti saati var her şeyin 1 2 gün geçsin regl gününü.. Netleşir inşallah

Kızlar imdattt fikriniz ne bu sonuçlara

Eklentiler

• 764DE58F-7673-429D-87E6-249851351008.jpeg
    78,4 KB · Görüntüleme: 70
Evet tatlim ya simdi baktimda cizgo gorunmus o beyazi gordugum yerde amaaan neyse artik

Ben bugün hastaneye gittim 3 .gün gel demişti testler istedi sonuçlar çıkmış doktora gitmeden bilen varsa iyi mi kötü mü bilmiyorum yorumlar mısınız
Fsh:6.29 E2:74.43 LH:10.05
Değerlerinizin yanında yazan referans değerleriyle beraber karşılaştırırsaniz daha iyi olur

Prolaktinin yuksek. Digerleri normal. Ama kontrol edileblr seviyede. Ilac baslanir. Dostinex falan.tabi sen yine uzmana sor
Prolaktinin yuksek. Digerleri normal. Ama kontrol edileblr seviyede. Ilac baslanir. Dostinex falan.tabi sen yine uzmana sor.
Bugün kan verdiim sonuçları yarın göstercem hiç anlamadım bunlardır

Bende bir sağlık çalışaniyim eğer böyle bir hekim karşıma gelip böyle konuşsa kendinizi güncelleyin biraz doktor bey teknolojiden çok geri kalmışsın der kapıyı vurur çıkardım ne demek erken gebelik testi mi varmış taş devrinde mi yaşıyoruz doktor gerçekten çok önemli bu konularda motive etmeli sizi her zaman

Kesinlikle bende neye uğradığımı anlamadım. Bir sevinçle gittim ilk gebeliğim olacak tecrübem yok ne yapmam gerekir bilemedim hemen gidip bir kadın doğumdan randevu aldım bu muamele cok kötü oldu dediğiniz gibi tepki vermem gerekirdi ama ben şok yaşadım resmen ne diyeceğimi bilemedim

Rabbim sağlıkla sihattle kucağınıza almanızı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…