Gebeliğe Hazırlık ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım benim, güzel yürekli anne.. Rabbim bu güzelliği ömründe kat kat artan bir mutlukla sana bağışlasın. Aynen rabbim büyüktür ol der olur.. Senin yaşadığın gerçek bir mucize gibi.. Çoook çok teşekkür ederim

Kızlar ovulasyon testlerime bakar misiniz ben bir sey anlamadım bu işten yumurtlamaya daha var mı? Yoksa çatladı mı? Iyice silikleşti

Aminnn Rabbim bir mucizesini de sana ve senin gibi yürekten dileyenlere nasip etsin herkesin kucağını hayırlı sağlıklı evlatlarla doldursun

Benim bat 13 aralıktı falan halen olmadığım için yazamadım. Bir saat önce kasık ağrım oldu gelcek sandm şuan ağrım yok. Bakalım bekliyorum

Bir fikri olan varsa yardımcı olabilir mi. Bata bir gün kala test yaptım kocaman negatif tabiki. Ama adet olamadım hala bugun olmam gerekiyordu. Yumurtlama testi yapıp çatladığını görmüştüm o tarihten tam 14 gün geçti acaba hamile olma ihtimalim var mıdır yoksa tamamen kuruntumudur. Bir gün kala hamile olsam silikde olsa çıkardı değil mi.

Çıkmayabilir canım bence biraz daha bekle tam günun geçsin üstünden birnkac gün geçsin yada kan tahlili verebilirsin veya erken gebelik testi yap

Ah br kuzum. O kadar cok yasadim ki bu durumu. Acaba var midir diyrsun ama snra gec de olsa gelyr regl. Umarm ben yanilrm. Minigin seninledir. Ilk gebeligimde 4 gun varken cikmisti. Ama snrakilerde gununde ypsam dahi cikmadi. Cnku yoktu

kizlar benimde bugun yarin adet olmam lazim gununu bilemiyorum normalde cok duzensizdir haftalarca gecer ama kasik ve bel agrim var boyle olmazdim test yapmali miyim .. bi yandan da korona miyim diye.dusunuyorum o da agri yapiyomus ya

İşte dediğim tamda bu . Zaten hissediyorum yumurtlama günümü çatladığını o yüzden gerekli mi diye düşünüyorum . Çünkü muhtemelen o da tam hissettiğim gün pik verecek doğru değil mi ?

Bu arada benimde bat 25 Aralık arkadaşlar araniza yeni katıldım. Bir tane kızım var 2. Yi istiyorum Allah nasip ederse bu ay soğan kürü yaptım ve yumurtlama olan hergunu degerlendirdim gerisi nasip bakalım burda sizinle mutlu haberlerimizi paylaşmak ortak olmak isterim

Arkadaşlar var mı başka bu ay çift çizgiyi görenler? Buradakilerin hamile haberlerini aldıkça seviniyorum, bize de umut oluyor

Çıkmayabilir canım herkes de aynı olmuyor malesef. Bir iki gün daha bekle istersen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…