- 5 Kasım 2009
- 1.431
- 1.892
İnşallah sürpriz olur canım sana.. Bu kadar erken hafif bir çizgi görsen ne güzel olurdu... Benim elti de geçen ay evlendi ve 2.ayına yani bu ayına hamile girdiYaauzuldum daha zamani var demekki beklicex napalim .. bendede cok umut yok oylesine yani yapcam gunum yaklastikca hamile olmadigimi dusunuyorm dipnot eltim hamileymis
Evet hayirlisi artikİnşallah sürpriz olur canım sana.. Bu kadar erken hafif bir çizgi görsen ne güzel olurdu... Benim elti de geçen ay evlendi ve 2.ayına yani bu ayına hamile girdiben 5 yıldır evliyim.. Nasip canım hayırlısı olsun.
Dayanamadım azönce kan testi yaptırdımNe guzel sabrediyosunuz benim 5 gun var simdiden yapasim geliyo allahtan evde testim yook
Canım gerçekten çok erkenBiri beni durdursunnn testlerim geldi daha 5 gun var ellerim kamasiyorrr
Of evet yapmicam ya yarinda dayanirsam 3 gun kala yaparim diye dusunuyomCanım gerçekten çok erken
Canım üzülme bende evleneli şubatta 7 yıl olacak 5 yıl sonra oldu benimde rabbim geciktiriyosa güzelleştiriyordur vardır elbet hayırlı bi vakti stres yapma diycem ama olmuyo kendimden biliyorum en kısa zamanda alırsın inşallah güzel haberiİnşallah sürpriz olur canım sana.. Bu kadar erken hafif bir çizgi görsen ne güzel olurdu... Benim elti de geçen ay evlendi ve 2.ayına yani bu ayına hamile girdiben 5 yıldır evliyim.. Nasip canım hayırlısı olsun.
Benim de 4 yılı geçerken oldu canım. Allah geç olsun güç olmadan kucağını doldursun inşallahİnşallah sürpriz olur canım sana.. Bu kadar erken hafif bir çizgi görsen ne güzel olurdu... Benim elti de geçen ay evlendi ve 2.ayına yani bu ayına hamile girdiben 5 yıldır evliyim.. Nasip canım hayırlısı olsun.
İnşallahCanım üzülme bende evleneli şubatta 7 yıl olacak 5 yıl sonra oldu benimde rabbim geciktiriyosa güzelleştiriyordur vardır elbet hayırlı bi vakti stres yapma diycem ama olmuyo kendimden biliyorum en kısa zamanda alırsın inşallah güzel haberi
Amiiin canımm inşallah.. çok teşekkür ederim..Benim de 4 yılı geçerken oldu canım. Allah geç olsun güç olmadan kucağını doldursun inşallah
Yeter ki Allah ol desinAmiiin canımm inşallah.. çok teşekkür ederim..
Benimde regl ağrılarım başladı yavaştan . Kendni hissettirmeye başladı. Neden bu ay olmadı bilmiyorum . Ovülasyon testine nedense ihtiyaç duymuyorum yumurtlama günümü bildiğim hissettiğim için . Acaba yanlış mı düşünü
Eğer kesinlikle bu ay olsun diyorsanız ovulasyon testi yapılabilir he acelem yok ne zaman olursa olsun derseniz tabiki almaya gerek yok ben aşırı kilolu olduğum için daha çabuk sonuç almak için test kullanicam tutmazsa aslında telefondaki uygulamaya göre yumurtlama gözüken günün gecesinde kasıklarımda sanki çalışma vardı hissediyordumBenimde regl ağrılarım başladı yavaştan . Kendni hissettirmeye başladı. Neden bu ay olmadı bilmiyorum . Ovülasyon testine nedense ihtiyaç duymuyorum yumurtlama günümü bildiğim hissettiğim için . Acaba yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum canım
Benim 17 si 2 normal 2 erken yaptım bile şimdi evde predictor olan testten var param boşa gitmesin diye yapmıyorumNe guzel sabrediyosunuz benim 5 gun var simdiden yapasim geliyo allahtan evde testim yook
Ben evlendim eltim arkadaşlarım hep hamile kaldı sırayla seni cok iyi anlıyorum canım ama nasipten ötesi yokİnşallahÇok teşekkür ederim canım Allah bağışlasın yavrunu..Vakti saati var diyorum artık..ama işte bilirsin şip şak hamile kalanları çok kıskanıyorum, üzülüyorum elimde değil..
Negatif çıktı sonucumNe guzel sabrediyosunuz benim 5 gun var simdiden yapasim geliyo allahtan evde testim yook
Canım yumurtlamanında 14. Günüydü yumurtlama günü ilişki olmuştu sonra olmadı. Adetime 2 gün vardıCanm hayirli olsun saglikla kucagina alirsin inşallahhnegatifi gordugunde yumurtlamanin kacinci gunuydu canim
Canım ara kanamam oldu yumurtladığımı öyle anladım test falan yapmadım yaniYumurtlama gününüzü testle vs tespit etmiş miydiniz? 14.gün normalde belli olurdu aslında. Belki de yumurtlamanız gecikti bu ay. Ve ileri bir tarihte netleşmiş oldu.
Şasirdim cikmamasina bende yumurtlamanin 10.gunu negatif cikti testim umudumu kesmiştim demek ki cikmayabiliyormuş inşallah bende guzel haber alirimCanım yumurtlamanında 14. Günüydü yumurtlama günü ilişki olmuştu sonra olmadı. Adetime 2 gün vardı
Tabi canım Allahtan ümit kesilmez biz cok aceleci davranıyoruz ama normali adetin gecikmesini beklemekŞasirdim cikmamasina bende yumurtlamanin 10.gunu negatif cikti testim umudumu kesmiştim demek ki cikmayabiliyormuş inşallah bende guzel haber alirim