Gebeliğe Hazırlık ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Eklentiler

• A4C3119E-610B-4E63-8C04-BAA16587E268.jpeg
    329,5 KB · Görüntüleme: 79
  • D8A1B076-EE45-43AB-9FB3-0915E1F5C2A5.jpeg
    30,2 KB · Görüntüleme: 77
Acaba kullandığınız çayın adı ne ve faydasını gördünüz mü bende kullanmak istiyorum da

Bu prolaktin yüksekliği ne ki acaba büyük bi sorun mu ki bebek için
Prolaktin süt hormonu diye geçiyor adet düzensizliği yapıyor gebelik şansını azaltıyor gebelik yokken süt gelmesine neden oluyor. Her doktorun değerlendirmesi farklı olabilir bazıları bu değerler de 2-3 ay takip edelim der bazılari hemen ilaç verir

Attim cope cektiklerimden atiyim
Canım gölgede çekmiş olduğunda hayalet çizgiyi gördüm çok çok soluk dikkatli bakınca gözüküyor.. İnşallah hayalet değildir netleşirse zıplaya zıplaya kutlayalım şimdiden yanlış yere umutlandırmak istemiyorum.

Evet off bende kendimi pek umitlendirmiyorm da zTen cok erken yaptim ya keske bekleseydim

Evet off bende kendimi pek umitlendirmiyorm da zTen cok erken yaptim ya keske bekleseydim
Çok iyi anlıyorum elimdeki 6 testi bitirdim rahat ettim bir daha test mest yapmıycam önümüzdeki aya.. Zaten mimlenmediğim eczane kalmadı. İnternetten de cesaret edemiyorum işe gelirse millet anlar yollayan kişiden vs diye elindeki testleri tasarruflu kullan canım benim gibi dımdızlak kalma inşallah güzel haberini alıcaz

Yani benim adetlerim düzenlidir aslında 28-29 günde bir olur süt falan da yok

Acaba kullandığınız çayın adı ne ve faydasını gördünüz mü bende kullanmak istiyorum da
Herbalife klasik cayıydı ben kısa süreli ödem atmak icin kullandım sağlıklı olup olmadığına emin değilim gebelik öncesi biraz kilo vermek istiyordum kaç aydır hamile kalamadım bu ay tam hamile kaldım bunu kullanıyordum inşallah bir zararı olmamıştır sadece 14 gün içtim

Daha dün yapmicam demistininsaAllah hayal çizgi gerçek olur benim cuma son çok az kaldı ama hala yapmamaya calisiyorum
Bence bekleyin ben erkenden yaptım umudum yokken pozitifi gördüm ama yine oturuyorum bu seferde beta yükselsin diye dua ediyoruö böyle beklemesi daha zormus ya

2 erken 2 normal test yaptım hepsi boş bu sefer predektor aldım para boşa gitmesin diye yapmıyorum
Bende onunla öğrendim inşallah sende öyle öğrenirsin ama 2 gün daha dayan zor biliyorum ama sabret öğrenincede biraey yapılmıyor en azından test paran boşa gitmesin

Bende onunla öğrendim inşallah sende öyle öğrenirsin ama 2 gün daha dayan zor biliyorum ama sabret öğrenincede biraey yapılmıyor en azından test paran boşa gitmesin
Ya bide hasta olurum diye düşünüyorum göğüs hassasiyeti yok akıntı bı cogaliyor bı azaliyor bı beyaz oluyor bı şeffaf oluyor

Ya bide hasta olurum diye düşünüyorum göğüs hassasiyeti yok akıntı bı cogaliyor bı azaliyor bı beyaz oluyor bı şeffaf oluyor
Kaşık ve bel ağrısı dışında biseyim yok bir iki kere gözüm karardi bugünde 3 4 dk başım döndü kendi kendime belirti çıkarıyorum sanki

Merhaba katılabiliyormuuuz?

Bat 14 kasım 6 gün gecikmem oldu cuma günü kan verdim negatif çıktı doktorum beklememi söyledi rabbim isteyen herkese nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…