- 19 Nisan 2020
- 3.368
- 2.854
- 29
Çok haklisin canim da iste aylardir bu alişkanligimdan vazgecemedim maalesef inşallah hayirlisi olurTabi canım Allahtan ümit kesilmez biz cok aceleci davranıyoruz ama normali adetin gecikmesini beklemek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok haklisin canim da iste aylardir bu alişkanligimdan vazgecemedim maalesef inşallah hayirlisi olurTabi canım Allahtan ümit kesilmez biz cok aceleci davranıyoruz ama normali adetin gecikmesini beklemek
Evet ya bende 2 ay once oyle 4 tane yaptim galiba dHa olsa yine yapardim ne degiscekse artikBenim 17 si 2 normal 2 erken yaptım bile şimdi evde predictor olan testten var param boşa gitmesin diye yapmıyorum
Kusura bakmayın lütfen.o ilişkiden sonra başka iliski olmadi mi hani belki olduysa 2.yumurtlamaya denk gelmissinizdir.11.gunum benim negatif umut olursunuz banaİlişkinin 14. Günü negatifti. 1 hafta hiç test yapmadım 21. Günü hamileliğimi öğrendim
Canım benim, güzel yürekli anne.. Rabbim bu güzelliği ömründe kat kat artan bir mutlukla sana bağışlasın. Aynen rabbim büyüktür ol der olur.. Senin yaşadığın gerçek bir mucize gibi.. Çoook çok teşekkür ederimYeter ki Allah ol desin bak ben hikayemi anlattım belki denk gelmemişsindir. Ben 3 kere tüp bebek denedim hiç tutmadı. Eşim ameliyat oldu. Ben ameliyat oldum sol tüpüm alındı. Rahim filmimi görünce doktor yaşın çok genç diye üzülmüştü bana. Çünkü sol tüpüm kıl gibi olması gerekirken sucuk kadardı ve doktor bana takdir i ilahi dedi tıbben bir açıklaması yoktu düşün. Sağ tüpüm de tehlikeliydi onu açmış ameliyat esnasında ve ben ameliyattan 7 ay sonra normal yolla oğluma hamile kaldım. Hiç unutmuyorum doktor bana ameliyat olman lazım demişti bende beni ortadan ikiye bölün eğer çocuğum olacaksa korkmuyorum demiştim adamın gözleri dolmuştu. Ben çok çektim ama hepsine çok şükür sonunda hediye mükafat hepsine değdi Allah a şükürler olsun asla umudunu kaybetme Allah her şeye yeter
Aminnn Rabbim bir mucizesini de sana ve senin gibi yürekten dileyenlere nasip etsin herkesin kucağını hayırlı sağlıklı evlatlarla doldursunCanım benim, güzel yürekli anne.. Rabbim bu güzelliği ömründe kat kat artan bir mutlukla sana bağışlasın. Aynen rabbim büyüktür ol der olur.. Senin yaşadığın gerçek bir mucize gibi.. Çoook çok teşekkür ederim
Olmadı canım o ay 2 defa ilişki yaşandı zaten o da yumurtlama ve ertesi günü. Ben de cok şaşırıyorum mucize resmenKusura bakmayın lütfen.o ilişkiden sonra başka iliski olmadi mi hani belki olduysa 2.yumurtlamaya denk gelmissinizdir.11.gunum benim negatif umut olursunuz bana
İnsaallah benim de mucizem olur.Olmadı canım o ay 2 defa ilişki yaşandı zaten o da yumurtlama ve ertesi günü. Ben de cok şaşırıyorum mucize resmen
Çıkmayabilir canım bence biraz daha bekle tam günun geçsin üstünden birnkac gün geçsin yada kan tahlili verebilirsin veya erken gebelik testi yapBir fikri olan varsa yardımcı olabilir mi. Bata bir gün kala test yaptım kocaman negatif tabiki. Ama adet olamadım hala bugun olmam gerekiyordu. Yumurtlama testi yapıp çatladığını görmüştüm o tarihten tam 14 gün geçti acaba hamile olma ihtimalim var mıdır yoksa tamamen kuruntumudur. Bir gün kala hamile olsam silikde olsa çıkardı değil mi.
Benim eşim uzakta çalışıyor martta kaldı bizim kedilerle aynı ayaYaa Allah razı olsun tabiki haber ederim olmadı beraber Ocak ayına geçiş yaparız
Ah br kuzum. O kadar cok yasadim ki bu durumu. Acaba var midir diyrsun ama snra gec de olsa gelyr regl. Umarm ben yanilrm. Minigin seninledir. Ilk gebeligimde 4 gun varken cikmisti. Ama snrakilerde gununde ypsam dahi cikmadi. Cnku yoktuBir fikri olan varsa yardımcı olabilir mi. Bata bir gün kala test yaptım kocaman negatif tabiki. Ama adet olamadım hala bugun olmam gerekiyordu. Yumurtlama testi yapıp çatladığını görmüştüm o tarihten tam 14 gün geçti acaba hamile olma ihtimalim var mıdır yoksa tamamen kuruntumudur. Bir gün kala hamile olsam silikde olsa çıkardı değil mi.
İşte dediğim tamda bu . Zaten hissediyorum yumurtlama günümü çatladığını o yüzden gerekli mi diye düşünüyorum . Çünkü muhtemelen o da tam hissettiğim gün pik verecek doğru değil mi ?Eğer kesinlikle bu ay olsun diyorsanız ovulasyon testi yapılabilir he acelem yok ne zaman olursa olsun derseniz tabiki almaya gerek yok ben aşırı kilolu olduğum için daha çabuk sonuç almak için test kullanicam tutmazsa aslında telefondaki uygulamaya göre yumurtlama gözüken günün gecesinde kasıklarımda sanki çalışma vardı hissediyordum
Pik olmamış daha t bin c den daha koyu olması gerek bence yarın pik olurKizlar bana su ovulasyon testini youmlar misiniz
Çıkmayabilir canım herkes de aynı olmuyor malesef. Bir iki gün daha bekle istersen.Bir fikri olan varsa yardımcı olabilir mi. Bata bir gün kala test yaptım kocaman negatif tabiki. Ama adet olamadım hala bugun olmam gerekiyordu. Yumurtlama testi yapıp çatladığını görmüştüm o tarihten tam 14 gün geçti acaba hamile olma ihtimalim var mıdır yoksa tamamen kuruntumudur. Bir gün kala hamile olsam silikde olsa çıkardı değil mi.