Gebeliğe Hazırlık ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cok teşekkür ederim canım aslında böyle seylerden etkilenmem ama cok heycan yaptım 4,5 yıllık evliyim eşimle anca karar verebildik 5. Aydada hamile kaldım bir anda öğrendiğim icin şok oldum sonra böyle br anda moralim bozuldu ama hepinize ayrı ayrı cok teşekkür ederim cok güzel moral verdiniz. Kesinlike şikayet edeceğim benim gibi kimse üzülmesin.

Canım bu adetten kaç gün önce ? Hayırlı olsun
Adetten 1 gün önce canım cuma günü tekrar kan vereceğim. Sabah ilk idrarımda normal gebelik testim cok silikti sonra 15.30 gibi yaptım erken gebelik testi ve normal gebelik testim bu şekilde cıkınca kan vermeye gittim 16.30 kan verdim

Eklentiler

• EAD0C8AD-BC05-48FF-B34F-4F11E1D7B82C.jpeg
    74,7 KB · Görüntüleme: 89
Masallah cok guzel gozukuyo testlerin insallah bizede nasip olur

Kızlar merhaba.. Gecen sene haziranda Bi düşügüm oldu 7.5 aydr diş tedavisi gördüğüm için hiç denemedim.. Bu ay bomba gbi geliyorrrruuuummm duşukten once yapmadığım denemediğim içmediğim içirmediğim sey kalmadı hepsi fasa fisoooo bence
Şunu anladmki verende Allah alanda.. Bu ay hiç birsey yapmadm ne ayaklarımı diktim ne yumurtlama takip ettim ne bişeyler içtim sadece 41 Meryem ve Salat-ı tefriciye dualarını okuyorum.. Bu duaların ruhen bana çok iyi geldiğini düşünüyorum.. Allahım inşallah dualarımızı kabul eder

Kız ne siliği şaşkın baya baya bakiyo sana bebisin benimde olsunda varsın ışığa tutarak bakılacak kadar silik olsun demi kızlar biz ne silikler gördük

Erken gebelik testi hangi marka canım bide ne belirtin vardi bu arada hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız İnsaAllah

Canım benim tabikide veren de Allah alanda ama herkesin vesilesi başka kiminin doktor kiminin bitki kiminin piskoloji .Önemli olan madden birşeyler yaparken manende bunu desteklemekRabbim cümlemizin dualarını kabul etsin İnsaAllah

Kız ne siliği şaşkın baya baya bakiyo sana bebisin benimde olsunda varsın ışığa tutarak bakılacak kadar silik olsun demi kızlar biz ne silikler gördük
Yok kız ilk başta cidden baya silikti

Eklentiler

• BB20EBB0-935B-4DE9-AD67-B3A38858340D.jpeg
    16,6 KB · Görüntüleme: 61
Erken gebelik testi hangi marka canım bide ne belirtin vardi bu arada hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız İnsaAllah
Canım testin adı Predictor Early
Valla canım sadece adet olacakmısım gibi kasık agrım vardı başkada hic brsey hissetmedim elimde kalan son ovulasyonla gebelik testi var öylesine bir yaptım silik cizgiyi görünce erken gebelik testi aldım bir tanede normalle yaptım 15.30 gibi bir anda koyulastı

Kızlar bir şey soracağım. Beslenme düzenimde bir değişiklik yok ve normal şeyler yiyorum. Ama 2 gecedir reflü oluyor, ağzıma geliyor afedersiniz yediklerim. Ve yine 2 gündür hafif bir kasık ağrım var. Reflü yaşayan var mı? Reglime daha 9 gün var. Bir şey daha soracağım. Göğüsleri protez olan var mı? Göğüste hassasiyet belirtisi yaşadınız mı? Benimkiler protez yani silikon. Ve hissizlik var ameliyattan beri. Göğüslerde acı ağrı olursa hisseder miyim?

BAt 27.12.2020 benide eklermisiniz

Insallah canim cok sagol persembe-cums gunu yapip kan vermeyi dusunuyorum reglim pazar gunu cunku. Insallah tum isteyenlerin dualarini Allah geri cevirmezzz
Merhaba. Erken gebelik ile öğrenmiştiniz sanıırm. Normal test yaptınız mı. Batlarımız aynı da. Ben normalinde bir şey göremedim

Kızlar ben bu sabah 9 bucukta kan verdim sağlık ocağında benim gibi sağlık ocağında kan veren var mı sonucu ne zaman öğrenirim e nabıza düşmeyebilir diye labimden veya aile hekimi labaratuvar sitesinden bakabilirsin dedi bi kod verdi bana

Kızlar bat 17 Aralık fakat hiçbir kesin belirti göremedim kendimde . Belki de kendmi çok dinlediğim için . Her ay adetim hiç şaşmaz. Yumurtlama günümü bile ağrılarımdan farkederim. Bu 2. Ayımız yine olmadı galiba . Gerçekten büyük karamsarlığa kapılıyorum artk . Tecrübeli arkadaşlar yardım edin

Her insan belirti yaşar diye bir şey söz konusu değildir tabi ki kendini çok kaptırma ama çokta umudunu kesme ne olcağı hiç belli olmaz Hiç evde test yaptın mı ?

Herkese merhaba, dönem dönem ihtiyaç duydukça burayı ziyaret edip hiç yazmayanlardandım bende ama tecrübelerinize ihtiyacım var. Benim normalde döngüm yıllardır düzenli şekilde 24-25 gün sürerken korunmadığım son 2 ayda 28-29 ları bulmaya başladı bi kez mart ayında da denemiştik o zaman da 31 gün sürmüştü mart ayında gerçekten çok takıntılıydım o yüzden olduğunu düşünmüştüm psikolojik olduğunu ama şu yeni denediğimiz iki ayda hiç hatırlamıyorum bile dikkat etmiyorum ama yine de uzuyor, umut ediyorum sonra test yapıp üzülüyorum sizde de oluyor mu böyle ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…