Gebeliğe Hazırlık ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Her insan belirti yaşar diye bir şey söz konusu değildir tabi ki kendini çok kaptırma ama çokta umudunu kesme ne olcağı hiç belli olmaz🙏🏼 Hiç evde test yaptın mı ?
Geçen ay yapmıştım. Herhalde ilk ayın heyecanı olduğu içindir . Bu ay başlarda yine umutluydum. Bat yaklaştıkça baktım belirti yok umudumu kestim . Şuan 2 gün geçsin regl başlasın diye bekliyorum ..

Canım testin adı Predictor Early
Valla canım sadece adet olacakmısım gibi kasık agrım vardı başkada hic brsey hissetmedim elimde kalan son ovulasyonla gebelik testi var öylesine bir yaptım silik cizgiyi görünce erken gebelik testi aldım bir tanede normalle yaptım 15.30 gibi bir anda koyulastı
Bende predictor aldım aynı şekilde kasık ağrısı ve aşırı akıntım var yapmamak için zor tutuyorum kendimi bat 17 Aralık beklicem insaAllah

Meraba kizlar kasimdan buraya transfer oldum ben de bi bakar misiniz normalde hic kopkoyu olmadi benim en fazla boyle acaba yumurtluyor muyum? Eşim bugun sehirdisina gitti sun iliski oldu yaani bu kadar denk mi gelir? Insallah yumurtlamiyorumdur cunku normalde duzenim cok gec yumurtlamam da gecen ayi esas alirsak daha 1 hafta var

Eklentiler

• 20201215_151608.jpg
    20201215_151608.jpg
    43,1 KB · Görüntüleme: 31
Kızlar bat 17 Aralık fakat hiçbir kesin belirti göremedim kendimde . Belki de kendmi çok dinlediğim için . Her ay adetim hiç şaşmaz. Yumurtlama günümü bile ağrılarımdan farkederim. Bu 2. Ayımız yine olmadı galiba . Gerçekten büyük karamsarlığa kapılıyorum artk . Tecrübeli arkadaşlar yardım edin 😔
Benimde bat 17 Aralık bendede kesin bir belirti yok alt karın ağrısı ara ara kasik ve bel ağrısı başka bişey bendede yok bu ay olmazsa bidahaki ay ebru Ceylan'dan ovulasyon testi alcam

Kızlar merhaba, bizde bir süredir bebek istiyoruz.... 2ay dır yumurta büyütme ve çatlatma iğnesi ile tedavi oluyorum... Bugün çatlatma iğnemin 13.cü günü test yapsam doğru sonuç alırmıyım sizce? Bilgisi olan varmı aranızda??

Benimde bat 17 Aralık bendede kesin bir belirti yok alt karın ağrısı ara ara kasik ve bel ağrısı başka bişey bendede yok bu ay olmazsa bidahaki ay ebru Ceylan'dan ovulasyon testi alcam
Benimde regl ağrılarım başladı yavaştan . Kendni hissettirmeye başladı. Neden bu ay olmadı bilmiyorum . Ovülasyon testine nedense ihtiyaç duymuyorum yumurtlama günümü bildiğim hissettiğim için . Acaba yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum canım

Bat 15 aralık olan arkadaşlar var mı belirtileriniz durum nedir. Test yapmaya o tek çizgiyi görmeye psikolojim müsait değil o yuzden adet olana kadar beklicem. Zaten olsaydı azcık belirti yaşardım ne ağrı ne hassasiyet hiç bişeyim yok yine. 😢
Benimde bat 16 aralık 1 gün kaldı hem test yapmak için can atıyorum hemde yapıp üzülmek istemiyorum

B bitkiselhayat canim selam nasilsin ben bugun test aldircam belki yarin dayanamayip yapabulirim ne dersin 🤞🤪
Belki de 😂😂 hatta küçük bir ihtimal 😂canım bence dayan testin olsa da.. Henüz 4 günün var di mi? Erken çıkmayabilir emin olamazsın.. Bugün bat günüm henüz olmadım.. amaaa sabah son testi mi de yaptım.. garanti negatif ışık mışık azıcık hayalet bile yok 😀

Belki de 😂😂 hatta küçük bir ihtimal 😂canım bence dayan testin olsa da.. Henüz 4 günün var di mi? Erken çıkmayabilir emin olamazsın.. Bugün bat günüm henüz olmadım.. amaaa sabah son testi mi de yaptım.. garanti negatif ışık mışık azıcık hayalet bile yok 😀
Yaa 😭 uzuldum daha zamani var demekki beklicex napalim .. bendede cok umut yok oylesine yani yapcam gunum yaklastikca hamile olmadigimi dusunuyorm dipnot eltim hamileymis 🤪

X