Geçen ay yapmıştım. Herhalde ilk ayın heyecanı olduğu içindir . Bu ay başlarda yine umutluydum. Bat yaklaştıkça baktım belirti yok umudumu kestim . Şuan 2 gün geçsin regl başlasın diye bekliyorum ..Her insan belirti yaşar diye bir şey söz konusu değildir tabi ki kendini çok kaptırma ama çokta umudunu kesme ne olcağı hiç belli olmazHiç evde test yaptın mı ?
MerhabaMerhaba. Erken gebelik ile öğrenmiştiniz sanıırm. Normal test yaptınız mı. Batlarımız aynı da. Ben normalinde bir şey göremedim
İlişkinin 14. Günü negatifti. 1 hafta hiç test yapmadım 21. Günü hamileliğimi öğrendimPeki ilişkinin kaçıncı günü pozitif i gordunuz
Yaa Allah razı olsun tabiki haber ederim olmadı beraber Ocak ayına geçiş yaparızHayır canım 3 günüm de geçti ama olmadı belki de tutunamadı bilemiyorum ama inşallah sizin çıkar olur olursa haberdar edersiniz duam sizinle
Bende predictor aldım aynı şekilde kasık ağrısı ve aşırı akıntım var yapmamak için zor tutuyorum kendimi bat 17 Aralık beklicem insaAllahCanım testin adı Predictor Early
Valla canım sadece adet olacakmısım gibi kasık agrım vardı başkada hic brsey hissetmedim elimde kalan son ovulasyonla gebelik testi var öylesine bir yaptım silik cizgiyi görünce erken gebelik testi aldım bir tanede normalle yaptım 15.30 gibi bir anda koyulastı
Canm hayirli olsun saglikla kucagina alirsin inşallahhİlişkinin 14. Günü negatifti. 1 hafta hiç test yapmadım 21. Günü hamileliğimi öğrendim
Tamamdır. Ben de tekrarlayacağım. İnşallah o zaman silik de olsa görürüm. Sizin de sonucunuzu görmek isterim :)Merhabaevet erken gebelik testi yaptim ama cok cok silik sekilde gordum. Normal testi yapmadim bugun persembe yapacagim sabah ilk idrarla
Tabiki yine paylasacagim insallah tam cift cizgileri goruruzTamamdır. Ben de tekrarlayacağım. İnşallah o zaman silik de olsa görürüm. Sizin de sonucunuzu görmek isterim :)
Yumurtlama gününüzü testle vs tespit etmiş miydiniz? 14.gün normalde belli olurdu aslında. Belki de yumurtlamanız gecikti bu ay. Ve ileri bir tarihte netleşmiş oldu.İlişkinin 14. Günü negatifti. 1 hafta hiç test yapmadım 21. Günü hamileliğimi öğrendim
Benimde bat 17 Aralık bendede kesin bir belirti yok alt karın ağrısı ara ara kasik ve bel ağrısı başka bişey bendede yok bu ay olmazsa bidahaki ay ebru Ceylan'dan ovulasyon testi alcamKızlar bat 17 Aralık fakat hiçbir kesin belirti göremedim kendimde . Belki de kendmi çok dinlediğim için . Her ay adetim hiç şaşmaz. Yumurtlama günümü bile ağrılarımdan farkederim. Bu 2. Ayımız yine olmadı galiba . Gerçekten büyük karamsarlığa kapılıyorum artk . Tecrübeli arkadaşlar yardım edin
Benimde regl ağrılarım başladı yavaştan . Kendni hissettirmeye başladı. Neden bu ay olmadı bilmiyorum . Ovülasyon testine nedense ihtiyaç duymuyorum yumurtlama günümü bildiğim hissettiğim için . Acaba yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum canımBenimde bat 17 Aralık bendede kesin bir belirti yok alt karın ağrısı ara ara kasik ve bel ağrısı başka bişey bendede yok bu ay olmazsa bidahaki ay ebru Ceylan'dan ovulasyon testi alcam
Benimde bat 16 aralık 1 gün kaldı hem test yapmak için can atıyorum hemde yapıp üzülmek istemiyorumBat 15 aralık olan arkadaşlar var mı belirtileriniz durum nedir. Test yapmaya o tek çizgiyi görmeye psikolojim müsait değil o yuzden adet olana kadar beklicem. Zaten olsaydı azcık belirti yaşardım ne ağrı ne hassasiyet hiç bişeyim yok yine.
Ne guzel sabrediyosunuz benim 5 gun var simdiden yapasim geliyo allahtan evde testim yookBenimde bat 16 aralık 1 gün kaldı hem test yapmak için can atıyorum hemde yapıp üzülmek istemiyorum
Belki deB bitkiselhayat canim selam nasilsin ben bugun test aldircam belki yarin dayanamayip yapabulirim ne dersin
YaaBelki dehatta küçük bir ihtimal canım bence dayan testin olsa da.. Henüz 4 günün var di mi? Erken çıkmayabilir emin olamazsın.. Bugün bat günüm henüz olmadım.. amaaa sabah son testi mi de yaptım.. garanti negatif ışık mışık azıcık hayalet bile yok