- 25 Mayıs 2020
- 4.351
- 2.799
- 28
Değerlendirecem canım inşallah tutarCanım bikaç gün daha ovulasyon yap zaten yumurtlamaysa eğer 2 güne silikleşir silikleşmezsede tekrar bi gebelik testi yaparsın bu sırada tabi yumurtlama varsa diye de değerlendir bu 2 günü
Benimde bat 21-22 Aralık bakalım inşallah ikimizde hamile oluruzKizlar 7. Gün De 12. Gün de 17. Gün de pik gibiydi. Ben 12 ya da 17 pik diye düşünüyorum. 12. Günün tekli fotosunu attım. Diğer üstüne bı şey yazmadigim da 17. Günün tekli fotosu. Tüm testlerin de olduğu foto var. Geçen hafta boyunca kopacak derecede belim ağrıdı hayatımda ilk defa bu kadar ağrıdı. Bu hafta hala var ama ağrısı azaldı. Bugün de beyaz ve şeffaf arası akıntım başladı. Bat 21 Aralık. Gebelik belirtisi mi yoksa yumurtlama mi kafam çok karıştı kizlar. Testlerine bakarak yardımcı olur musunuz, zira ben artık yildimm.Eki Görüntüle 2736500
Degerlendirmistik evet. O yüzden ben gelen bu beyaz seffaf akıntıyı yumurtlama değil de acaba gebelik öncesi gelen akıntı mi diye de düşündüm. Yok geçen ay doktora gittim pco kist miyom herhangi bi şey yok temiz demişti. Ama ilk defa bu ay yumurtlamayı takip edip tüm ay deneyebildik eşimle. İnşallah olmuştur ya. Ben de erken yumurtladigimi düşünüyorum. Ama bu gelen akıntı ne acaba bata 11 gün var.3.fotodaki tekli yumurtlama olmuş hatta sen 13.gün yumurtlama görmüşsün umarım değerlendirmişsindir canım kucağın dolar
Bu arada bir sorunun varmı gebeliği zorlaştıran
Ah inşallah ikimiz de güzel haberleri veririz.Benimde bat 21-22 Aralık bakalım inşallah ikimizde hamile oluruz
Bekle tatlım o zaman daha erken gebelik testi için bata 3 gün kala evde test yap çıkmazsa adet gecikmesini bekle gecikince kan veya idrar yap tekrar varsa o zaman çıkarDegerlendirmistik evet. O yüzden ben gelen bu beyaz seffaf akıntıyı yumurtlama değil de acaba gebelik öncesi gelen akıntı mi diye de düşündüm. Yok geçen ay doktora gittim pco kist miyom herhangi bi şey yok temiz demişti. Ama ilk defa bu ay yumurtlamayı takip edip tüm ay deneyebildik eşimle. İnşallah olmuştur ya. Ben de erken yumurtladigimi düşünüyorum. Ama bu gelen akıntı ne acaba bata 11 gün var.
İnşllah bende pcos var bak Buda benim adetim bittikten 7 gün sonra ovulasyon testim erken yumırtladım galibaAh inşallah ikimiz de güzel haberleri veririz.
Evet erken yumurtlamissin gibi gözüküyor. İnşallah tutmuştur.İnşllah bende pcos var bak Buda benim adetim bittikten 7 gün sonra ovulasyon testim erken yumırtladım galiba
ama gebelik testim için daha erken
Aynen tabiki için rahat etsin bak benimde az bi beyaz akıntım olduBen yine bu akıntıyı da baz alarak bugunleri de degerlendiriym nolur nolmaz. Allah'ım inşallah nasip etsin ya isteyen herkese
İnşallah canım bu ay isteyen herkese nasip eder rabbimDeğerlendirecem canım inşallah tutar
Gebelik testi yaptım dün ama çıkmadı bide pcos olduğum için acaba gerçekten yumurtlama mı diye düşünüyorum yaEvet erken yumurtlamissin gibi gözüküyor. İnşallah tutmuştur.
Pike yakın fakat 7. Gündeki de çok koyuydu. Siliklesip tekrar mi koyulasti 15. Günde ? Sen gebe olabilirsin tatlım ?Aynen tabiki için rahat etsin bak benimde az bi beyaz akıntım oldu
Bugün öğlen yine ovulasyon testi yaptım bu sefer 15.günüme denk geldi Buda testim bide buna bak pik mi
Gel canım sen de gel biz de çözmeye çalışıyoruz. Döngünün kaçıncı Günundesin o önemli. Yumurtlama akıntısı da olabilirSüt beyazı akıntı gebelik belirtisi mi canım ama sadece bir iki gün oldu
Evet canım 8.9.günler vs daha az silik oldu yani böyle asla koyu olmadıPike yakın fakat 7. Gündeki de çok koyuydu. Siliklesip tekrar mi koyulasti 15. Günde ? Sen gebe olabilirsin tatlım ?
Bata 10 gün kaldıGel canım sen de gel biz de çözmeye çalışıyoruz. Döngünün kaçıncı Günundesin o önemli. Yumurtlama akıntısı da olabilir
21 Aralıksa batın senin de zaten daha çok var canım. 11 gün önce çıkmaz ki. Ancak ufak ufak belirti verebilir işte ben de o ufak sinyalleri takip etmeye çalışıyorum aslında. Negatif çıkması normal. Bugün bı kaç ay önce doğum yapan bı arkadaşımla konuştum. Ben göğüs uçlarimdan koyulasmasindan halkaların genişlemesndrn neredeyse 15 gün önce anlamıştım dedi. Sabahtan beri göğsümu açıp bakmaktan kafayı yedimGebelik testi yaptım dün ama çıkmadı bide pcos olduğum için acaba gerçekten yumurtlama mı diye düşünüyorum ya
Bizimle aynı. Aynı şeyi yaşıyoruz canım. Her türlü ilişkiye devam et sen de. Ovu testin varsa ona da devam et.Bata 10 gün kaldı
Ama program da yazıyor ki hamilelik şansı düşükBizimle aynı. Aynı şeyi yaşıyoruz canım. Her türlü ilişkiye devam et sen de. Ovu testin varsa ona da devam et.