- 25 Mayıs 2020
- 4.351
- 2.799
- 28
Kendini izleme ve dinleme tatlım akışına bırak az kaldı ikimizede zaten21 Aralıksa batın senin de zaten daha çok var canım. 11 gün önce çıkmaz ki. Ancak ufak ufak belirti verebilir işte ben de o ufak sinyalleri takip etmeye çalışıyorum aslında. Negatif çıkması normal. Bugün bı kaç ay önce doğum yapan bı arkadaşımla konuştum. Ben göğüs uçlarimdan koyulasmasindan halkaların genişlemesndrn neredeyse 15 gün önce anlamıştım dedi. Sabahtan beri göğsümu açıp bakmaktan kafayı yedim
Yok yarın alacağım bende iki aydır başladık korunmamaya daha yeniyiz bilmiyorum çok fazla bir şeyler o yüzdenBizimle aynı. Aynı şeyi yaşıyoruz canım. Her türlü ilişkiye devam et sen de. Ovu testin varsa ona da devam et.
Ovulasyon takibi yap canım adetin bittiyse yeniKızlar polikistik in azı çoğu oluyor mu bu ay adetim gecikince doktora gittim polikistik var ama az dedi ve ilaç felan yazmadı yumurta takibi yapalım felan demedi ilk defa gittiğim bir doktordu pek rahatlamadı içim ama bazı nedenlerden dolayı doktora gitme fırsatım da olmadı adet olunca gidemedim başka doktora hem duphaston ilaç kullandım öyle adet oldum belki tedavi uygulanmaz bu ay diye de gitmedim bu konuda bilgisi olan var mı bu ay artık hamile kalmak istiyorum iki buçuk yıllık evliyim eşim tedavi oldu ben rahim filmi çektirdim şu an herşey yolunda dedi doktor üç ay daha deneyin dedi eşimin doktoru beklemedeyiz hala bu ay çörek otu bal tarçın kürü bide incir kürü uyguluyorum
Tatlım programa göre takip etmenin doğru olduğunu düşünmüyorum. Burda adetin hemen bitiminde yumurtlayanlar bile var program o günlere De düşük ihtimal veriyor. Vücudunu takip edeceksin programı diil.Ama program da yazıyor ki hamilelik şansı düşükson 10 gün olduğu için galiba
Benimde suan gogus uclarim aciyor durmadan dokunup oynuyorum21 Aralıksa batın senin de zaten daha çok var canım. 11 gün önce çıkmaz ki. Ancak ufak ufak belirti verebilir işte ben de o ufak sinyalleri takip etmeye çalışıyorum aslında. Negatif çıkması normal. Bugün bı kaç ay önce doğum yapan bı arkadaşımla konuştum. Ben göğüs uçlarimdan koyulasmasindan halkaların genişlemesndrn neredeyse 15 gün önce anlamıştım dedi. Sabahtan beri göğsümu açıp bakmaktan kafayı yedim
Benim de 3. Ayım. Ama burda sora sora bir çok şey öğreniyoruz. HoşgeldinYok yarın alacağım bende iki aydır başladık korunmamaya daha yeniyiz bilmiyorum çok fazla bir şeyler o yüzden
Tamam canım bir şey diyeceğim idrarım kötü kokuyor anlamıyorum ilk kez böyle oldu ve sağ kasığım ağrıyor ve kasığımda bir şey seyirir gibi oluyor vücudu mu dinleyerek bunlara ulaştımTatlım programa göre takip etmenin doğru olduğunu düşünmüyorum. Burda adetin hemen bitiminde yumurtlayanlar bile var program o günlere De düşük ihtimal veriyor. Vücudunu takip edeceksin programı diil.
HahahaBenimde suan gogus uclarim aciyor durmadan dokunup oynuyorumacip bakiyorum
Hoşbuldum canımBenim de 3. Ayım. Ama burda sora sora bir çok şey öğreniyoruz. Hoşgeldin
Adetim de hala tam bitmedi canım ilaç kullandım diye galiba her zaman 5 gün sürerdi şimdi 9.gün hala bitmedi yumurtlama yı da etkiler dimi bu durumOvulasyon takibi yap canım adetin bittiyse yeni
Batiniza daha var sizin de. Biraz daha bekleyip daha fazla belirti olmasını bekleyip bugunleri de değerlendirmekte başka şansımız yokTamam canım bir şey diyeceğim idrarım kötü kokuyor anlamıyorum ilk kez böyle oldu ve sağ kasığım ağrıyor ve kasığımda bir şey seyirir gibi oluyor vücudu mu dinleyerek bunlara ulaştım
Vallahi şaşı olacagim irdelemektenHahahauçları halkaları her yerine bakın kizlar. Hepimiz inşallah 2020 bitmeden gebe olarak bitiririz bu yılı
İdrarın içine baktım beyaz beyaz şeyler yüzüyorBatiniza daha var sizin de. Biraz daha bekleyip daha fazla belirti olmasını bekleyip bugunleri de değerlendirmekte başka şansımız yok
Yok o bircogmuzda var zaten ayıp değil. Benim de yüzüyorİdrarın içine baktım beyaz beyaz şeyler yüzüyorkusura bakmayın bu kadar açık yazıyorum ama anlamak için
Ay iyi bari yalnız değilim korktumYok o bircogmuzda var zaten ayıp değil. Benim de yüzüyor
İnşallah aynı döneme denk geliyor hayırlı haberler alalım inşallah20-21 Aralık buralar coşsun inşallah o zaman yaaahepimizin barları yakınmış kizlar. Haberleselim takipte kalalım mutlaka. Extra belirtisi olan yazsın mutlaka
Bir iki gün daha geçmezse kadın doğuma git etkiler tabiAdetim de hala tam bitmedi canım ilaç kullandım diye galiba her zaman 5 gün sürerdi şimdi 9.gün hala bitmedi yumurtlama yı da etkiler dimi bu durum
Dur bakalım belki de yerlesiyordur. Bat gününe kadar ümit kesilmez. Sakin ol.Kızlar ya daha bata 5 gün var ama geliyor gelmekte olan sanırım yaaahasta olcam sanki karın sızlaması bel ağrısı başladı yine maalesef karnım da sankı oldu bir davul şişti de şişti