Gebeliğe Hazırlık ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kendini izleme ve dinleme tatlım akışına bırak az kaldı ikimizede zaten
Bak bence haftaya pazartesi sabah test yapalım idrar evde ben yapacam ne çıkarsa yazarım negatif çıkarsa adet gecikmesini bekleriz

Ovulasyon takibi yap canım adetin bittiyse yeni

Ama program da yazıyor ki hamilelik şansı düşük son 10 gün olduğu için galiba
Tatlım programa göre takip etmenin doğru olduğunu düşünmüyorum. Burda adetin hemen bitiminde yumurtlayanlar bile var program o günlere De düşük ihtimal veriyor. Vücudunu takip edeceksin programı diil.

Benimde suan gogus uclarim aciyor durmadan dokunup oynuyorum acip bakiyorum

Tatlım programa göre takip etmenin doğru olduğunu düşünmüyorum. Burda adetin hemen bitiminde yumurtlayanlar bile var program o günlere De düşük ihtimal veriyor. Vücudunu takip edeceksin programı diil.
Tamam canım bir şey diyeceğim idrarım kötü kokuyor anlamıyorum ilk kez böyle oldu ve sağ kasığım ağrıyor ve kasığımda bir şey seyirir gibi oluyor vücudu mu dinleyerek bunlara ulaştım

Tamam canım bir şey diyeceğim idrarım kötü kokuyor anlamıyorum ilk kez böyle oldu ve sağ kasığım ağrıyor ve kasığımda bir şey seyirir gibi oluyor vücudu mu dinleyerek bunlara ulaştım
Batiniza daha var sizin de. Biraz daha bekleyip daha fazla belirti olmasını bekleyip bugunleri de değerlendirmekte başka şansımız yok

Kızlar ya daha bata 5 gün var ama geliyor gelmekte olan sanırım yaaahasta olcam sanki karın sızlaması bel ağrısı başladı yine maalesef karnım da sankı oldu bir davul şişti de şişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…