Gebeliğe Hazırlık ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar benim bu ay da olmayacak galiba ovu günümü kaçırdım çatlama günümü nasip eğer bu ay olmazsa1 yıl filan ara vermeyi düşünüyorum stajım var gelecek eylülde küçük bebeği bırakıp gidemem staja Allah isteyen herkese nasip etsin size en kısa zamanda

Kızlar hepinizd3n özür diliyorum formu açtım ama devam ettiremedim bazı sorunlar yüzünden umarım herkesin gönlündeki olur güzel haberler alirsiniz
Canım inşallah senin de güzel haberlerin gelir kendine dikkat et hem moral hem fiziki.. hiç önemli değil biz burda takılıyoruz

Eki Görüntüle 2736303 erken biliyorum ama umut fakirin ekmeğidir demişler sizcede koyulaşma varmı düne göre 7 günüm var daha
Canım 7 gün kala normal test ile hayali çizgi çıkması muhteşem inşallah doğru gösteriyordur yalancı pozitif ile 2 kere karşılaştım yok diyorlar ama bana oldu... yumurtlamadan sonraki kaçıncı gün acaba? Olmazsa ben de bakayım yarın sabah.

8.günüm cnm bugün bence bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…