- 2 Ekim 2024
- 63
- 18
- 31
Ben adet oldum canım hatta 3. Gün femeraya başladım beni negatif yazabilirsinKızlar tabloyu güncellememi veya kendisini eklememi isteyen varsa beni etiketleyerek yazabilir. Tabloyu ne zamandır güncellemedik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben adet oldum canım hatta 3. Gün femeraya başladım beni negatif yazabilirsinKızlar tabloyu güncellememi veya kendisini eklememi isteyen varsa beni etiketleyerek yazabilir. Tabloyu ne zamandır güncellemedik
Kaset testim var evet tekrarladım hala silikGünaydın, tekrarladınız mı testi? Hepimiz merakla bekliyoruz
Beni de ekleyebilirsiniz, Femara, 16 Kasım Ovitrelle, 1. denemeKızlar tabloyu güncellememi veya kendisini eklememi isteyen varsa beni etiketleyerek yazabilir. Tabloyu ne zamandır güncellemedik
Daydi letu kullandım 14.11.2024 çatlatma iğnesi kullandımKızlar hepinize merhaba,
Kasım ayında Ovitrelle çatlatma iğnesi vurulanlar olarak birlikte takip yapalım istedim.
Tablodaki bilgileri beni etiketleyerek iletirseniz tablo üzerinden kolayca birbirimizi takip edebiliriz.
Umarım Kasım ayı hepimize şans getirir.
İSİM KLOMEN/FEMARA/LETU OVİTRELLE TARİHGEBELİK Daydi KLOMEN 05.11.2024- Y yaseminarya KLOMEN 28.10.2024@cmlex27 08.11.2024Flowersgirl57 07.11.2024asyaa9833 08.11.2024
Ben regl oldum canım bugün doktor kontrolüm vardı 3. gün.Daydi Canım sen naptın test verdin mi
Çok geçmiş olsun iğneyi yaptıktan sonra ağrınız olmuş muydu acaba bende hiç belirti yoktu bugün bi ağrım var ama regli olcam sanırımBen regl oldum canım bugün doktor kontrolüm vardı 3. gün.
Çıktım şimdi doktordan nur topu gibi yapışık 4 cm kistim varmış. Bunlar daha önceki kontrollerinde varmıydı doktorun gözünden mi kaçtı yoksa bu döngünde mi oluştu bilemiyoruz. Bunları almaya gerek yok ama bu döngünde atılıp atılmadığına bakıcaz 12. gün tekrar gel dedi. Olmazsa doğum kontrol hapı vericem dedi. Tsh ve fsh ıma baktı aşağıya kist ve raporları ekliyorum. Kist sebebiyle doğum kontrol hapı kullanan olmuşmuydu hiç aranızdaa (( Moralım çok bozuk
Benim reglden 2-3 gün öncesine kadar sürekli kasıklarda sızı şeklinde olmuştu.Çok geçmiş olsun iğneyi yaptıktan sonra ağrınız olmuş muydu acaba bende hiç belirti yoktu bugün bi ağrım var ama regli olcam sanırım
Hay Allah canım geçmiş olsun sıkma canını inşallah bidaki döngünde atılır ben de pcos var ama ben doğum kontrol hapı hiç kullanmadım klomen yapmış olabilir mi kiBen regl oldum canım bugün doktor kontrolüm vardı 3. gün.
Çıktım şimdi doktordan nur topu gibi yapışık 4 cm kistim varmış. Bunlar daha önceki kontrollerinde varmıydı doktorun gözünden mi kaçtı yoksa bu döngünde mi oluştu bilemiyoruz. Bunları almaya gerek yok ama bu döngünde atılıp atılmadığına bakıcaz 12. gün tekrar gel dedi. Olmazsa doğum kontrol hapı vericem dedi. Tsh ve fsh ıma baktı aşağıya kist ve raporları ekliyorum. Kist sebebiyle doğum kontrol hapı kullanan olmuşmuydu hiç aranızdaa (( Moralım çok bozuk
benim yıllar önce yumurtam çatlatma iğnesine rağmen çatlamayıp büyümeye devam etti. 5 cm kist oldu. 1 ay doğum kontrol hapı ve hap kullanırken 10 gün kadar soğan suyu yapıp içtim. Kistim kaybolmuştu. Korkmayın yumurtanız çatlamamış. Bir dahaki adete kadar kaybolur soğan kürü yapın derimBen regl oldum canım bugün doktor kontrolüm vardı 3. gün.
Canım hiç moralini bozma yakın bir arkadaşım 4.5.kez ilaç kullanımında gebe kaldı o da ilk tedavi başarısız olunca doktor kist var dedi önce onu yok edelim diye ilaç verdi kullandı sonrasında hamile kaldı dogurduBen regl oldum canım bugün doktor kontrolüm vardı 3. gün.