Gebeliğe Hazırlık ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
21 Aralıksa batın senin de zaten daha çok var canım. 11 gün önce çıkmaz ki. Ancak ufak ufak belirti verebilir işte ben de o ufak sinyalleri takip etmeye çalışıyorum aslında. Negatif çıkması normal. Bugün bı kaç ay önce doğum yapan bı arkadaşımla konuştum. Ben göğüs uçlarimdan koyulasmasindan halkaların genişlemesndrn neredeyse 15 gün önce anlamıştım dedi. Sabahtan beri göğsümu açıp bakmaktan kafayı yedim 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️
Kendini izleme ve dinleme tatlım akışına bırak az kaldı ikimizede zaten
Bak bence haftaya pazartesi sabah test yapalım idrar evde ben yapacam ne çıkarsa yazarım negatif çıkarsa adet gecikmesini bekleriz

Kızlar polikistik in azı çoğu oluyor mu bu ay adetim gecikince doktora gittim polikistik var ama az dedi ve ilaç felan yazmadı yumurta takibi yapalım felan demedi ilk defa gittiğim bir doktordu pek rahatlamadı içim ama bazı nedenlerden dolayı doktora gitme fırsatım da olmadı adet olunca gidemedim başka doktora hem duphaston ilaç kullandım öyle adet oldum belki tedavi uygulanmaz bu ay diye de gitmedim bu konuda bilgisi olan var mı bu ay artık hamile kalmak istiyorum iki buçuk yıllık evliyim eşim tedavi oldu ben rahim filmi çektirdim şu an herşey yolunda dedi doktor üç ay daha deneyin dedi eşimin doktoru beklemedeyiz hala bu ay çörek otu bal tarçın kürü bide incir kürü uyguluyorum
Ovulasyon takibi yap canım adetin bittiyse yeni

Ama program da yazıyor ki hamilelik şansı düşük 😔😔😔😔 son 10 gün olduğu için galiba
Tatlım programa göre takip etmenin doğru olduğunu düşünmüyorum. Burda adetin hemen bitiminde yumurtlayanlar bile var program o günlere De düşük ihtimal veriyor. Vücudunu takip edeceksin programı diil.

21 Aralıksa batın senin de zaten daha çok var canım. 11 gün önce çıkmaz ki. Ancak ufak ufak belirti verebilir işte ben de o ufak sinyalleri takip etmeye çalışıyorum aslında. Negatif çıkması normal. Bugün bı kaç ay önce doğum yapan bı arkadaşımla konuştum. Ben göğüs uçlarimdan koyulasmasindan halkaların genişlemesndrn neredeyse 15 gün önce anlamıştım dedi. Sabahtan beri göğsümu açıp bakmaktan kafayı yedim 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️
Benimde suan gogus uclarim aciyor durmadan dokunup oynuyorum😄 acip bakiyorum😄

Tatlım programa göre takip etmenin doğru olduğunu düşünmüyorum. Burda adetin hemen bitiminde yumurtlayanlar bile var program o günlere De düşük ihtimal veriyor. Vücudunu takip edeceksin programı diil.
Tamam canım bir şey diyeceğim idrarım kötü kokuyor anlamıyorum ilk kez böyle oldu ve sağ kasığım ağrıyor ve kasığımda bir şey seyirir gibi oluyor vücudu mu dinleyerek bunlara ulaştım 😀

Tamam canım bir şey diyeceğim idrarım kötü kokuyor anlamıyorum ilk kez böyle oldu ve sağ kasığım ağrıyor ve kasığımda bir şey seyirir gibi oluyor vücudu mu dinleyerek bunlara ulaştım 😀
Batiniza daha var sizin de. Biraz daha bekleyip daha fazla belirti olmasını bekleyip bugunleri de değerlendirmekte başka şansımız yok 🐞

Kızlar ya daha bata 5 gün var ama geliyor gelmekte olan sanırım yaaa😔hasta olcam sanki karın sızlaması bel ağrısı başladı yine maalesef karnım da sankı oldu bir davul şişti de şişti😔😔😔😔

X